Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Siena Palace

Hotel Siena Palace opende nog niet zo lang geleden haar deuren en dat merk je wanneer je het hotel binnenstapt. Het personeel biedt een uitstekende service en er is een fijne sfeer. De ligging is perfect. Op slechts een paar minuten lopen afstand van het mooie strand en in het gezellige centrum.

De kamers hebben allemaal een balkon, zijn zeer comfortabel en met veel aandacht ingericht. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt maar het is ook mogelijk om elke avond een diner bij te boeken en kun je genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant. Gedurende de dag kun bij de bars in het hotel of zwembad een verfrissend drankje bestellen.

Ontspanning staat hier centraal. Neem af en toe een duik in het zwembad of geniet van een bezoekje aan de spa & welness. Geniet!

Lees verder

  • Luxe kamers
  • Moderne inrichting
  • Welness en fitness

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6133452


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)