Boarding Time

Nu op TV: Boarding Time!

De leukste vakantie inspiratie voor jouw aankomende zomervakantie! Ontdek exclusieve vlogs van jouw favoriete bestemming of kijk de aflevering terug.

Iedere zondag om 16:30 uur verschijnt het nieuwe televisieprogramma Boarding Time op RTL 4. In Boarding Time reizen Winston Post en Deborah Geysen af naar uiteenlopende Europese vakantiebestemmingen. In iedere aflevering wordt een andere bestemming uitgelicht. Winston en Deborah kruipen onafhankelijk van elkaar in de huid van een bepaald type reiziger, zoals de cultuurliefhebber, een ouder op gezinsvakantie of een luxe reiziger. Zo worden de bestemmingen vanuit een ander perspectief bekeken.

Je ontdekt nu nóg meer over de vakantiebestemmingen met de exclusieve vlogs die Deborah en Winston achter de schermen gemaakt hebben. In deze vlogs zie je extra tips en weetjes, die niet op tv te zien zijn.

Bekijk alle vlogs Afleveringen terugkijken

Ontdek de Boarding Time vakanties!

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)