Winterzon

Even ontsnappen aan de koude wintermaanden?

Zoek de warme winterzon op met Sunweb

Geniet van een zonovergoten vakante in de winter met Sunweb. Ook deze winter laad je je weer helemaal op in één van de luxe resorts in Egypte. Liever wat dichterbij huis, maar wel dat aangename temperatuurtje? Spanje en Portugal blijven favoriet! Klinkt een tropische cocktail drinken op het strand als muziek in je oren? Gambia is dan de juiste plek voor jou. Wil je liever eens wat anders? Waan je in Oosterse sferen in Dubai. Als dit geen belevenis wordt. Kortom, kijk snel verder voor jouw ultieme winterzonvakantie met Sunweb, geniet van prachtige stranden, lekker eten en kom thuis met een mooi kleurtje!

The Three Corners

The Three Corners is de hotelpartner van Sunweb aan de Rode Zee in Egypte. Laat je verrassen door deze all inclusive formule met Belgische gastvrijheid. Ideaal voor gezinnen!


Bekijk het aanbod
Nieuw: Marsa Alam

Marsa Alam is Sunweb’s nieuwste hotspot in Egypte. In het zuidoosten van dit vakantieparadijs vind je langgerekte zandstranden en een magische onderwaterwereld.


Bekijk het aanbod

Sunweb Selections

Ook voor de winterzon bestemmingen hebben wij een speciaal samengestelde huisselectie met een aantal aantrekkelijke extra’s. En dat voor dezelfde superscherpe prijs!

Bekijk het aanbod

Bekijk hieronder het winterzon aanbod