Winterzon

Zoek de warme winterzon op met Sunweb

Ontsnap aan de koude wintermaanden!

Geniet van een zonovergoten winterzon vakante in de winter met Sunweb. Ook deze winter laad je je weer helemaal op in één van de luxe resorts in Egypte. Liever wat dichterbij huis, maar wel dat aangename temperatuurtje? Spanje en Portugal blijven favoriete winterzon bestemmingen! Klinkt een tropische cocktail drinken op het strand als muziek in je oren? Gambia is dan de juiste plek voor jou. Wil je liever eens wat anders? Waan je in Oosterse sferen in Dubai. Als dit geen belevenis wordt. Kortom, kijk snel verder voor jouw ultieme winterzon vakantie met Sunweb, geniet van prachtige stranden, lekker eten en kom thuis met een mooi kleurtje!

Barceló Hotels & Resorts

Barceló Hotels & Resorts is de hotelpartner van Sunweb op diverse zonnige locaties. Barceló staat garant voor een uitstekende kwaliteit en schitterende locaties, veelal direct aan het strand!


Bekijk het aanbod
The Three Corners

The Three Corners is de hotelpartner van Sunweb aan de Rode Zee in Egypte. Laat je verassen door deze all inclusive formule met Belgische gastvrijheid. Ideaal voor gezinnen!


Bekijk het aanbod

Sunweb Selections

Ook voor de winterzon bestemmingen hebben wij een speciaal samengestelde huisselectie met een aantal aantrekkelijke extra’s. En dat voor dezelfde superscherpe prijs!

Bekijk het aanbod

Bekijk hieronder het winterzon aanbod

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)