zaterdag 28 oktober, 4 dagen, 4 personen, Ultra all inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

De vliegreis

Je vliegt met Transavia of Onur Air van Amsterdam naar Antalya of met Transavia naar Gazipasa. Deze vlucht duurt ongeveer 4 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

Antalya
Vertrekdagen
Vluchten naar Antalya met Transavia vertrekken op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag (alleen in juli en augustus) en zondag vanaf Amsterdam. Vluchten voor Alanya vertrekken alleen op dinsdag, vrijdag en zondag.  Als je met Onur Air vliegt vlieg je op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en en zondag.
Gedurende de winterzonperiode (van 1 november 2015 tot en met 29 november 2015 en 21 februari 2016 tot en met 28 maart 2016) kunt u vertrekken op dinsdag en zaterdag.

Vertrek vanaf regionale luchthavens
Je kunt dinsdag en vrijdag vertrekken vanaf Eindhoven en op dinsdag en zaterdag vanaf Rotterdam. Je kunt zaterdag vertrekken vanaf Groningen. De regionale vluchten worden uitgevoerd door Transavia. Houdt er rekening mee dat je bij een regiovlucht mogelijk op de heen- en/of terugreis een tussenlanding hebt. Gedurende de winterzonperiode kun je niet vertrekken vanaf regionale luchthavens.


De transfer
De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb geboekt hebt. De transfertijden zijn als volgt:
Antalya Lara - 15 tot 50 minuten
Antalya Kundu - 25 tot 65 minuten
Antalya - 50 tot 65 minuten
Belek - 50 tot 90 minuten
Side - 65 tot 120 minuten
Kemer - 70 tot 110 minuten
Alanya - 120 tot 195 minuten

Gazipasa (alleen mogelijk indien u een accommodatie boekt in de plaats Alanya)
Vertrekdagen
Vluchten naar Gazipasa vertrekken dinsdag, donderdag en zondag.

De transfer
De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb geboekt hebt. De transfertijden zijn als volgt:
Mahmutlar - ongeveer 30 minuten
Alanya centrum - ongeveer 45 minuten
Konakli - ongeveer 60 - 70 minuten
Avsallar - ongeveer 70 - 80 minuten
Okurcalar - ongeveer 90 - 100 minuten

Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

E-tickets
Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de
reisinformatie op deze site.Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)