vrijdag 9 juni, 8 dagen, 2 personen, Ultra all inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 149 beoordelingen voor Hotel Ramada Resort Lara ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,7
Kamer
7,8
Maaltijden
7,3
Vakantie algemeen
7,7
Overige faciliteiten
7,5
Prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,8
Schoonmaak
8,1
Personeel
7,5
Kindvriendelijkheid
8,0
Zwembad
7,8
  1. Door:
    Anja
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Alles super geweest, maar het eten was echt veel slechter als vorig jaar.
  2. Door:
    Gerard en Lineke
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    6,4
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Hallo Het eten was veel het zelfde en weinig variatie,de kamer werd niet goed schoongemaak er lagen haren op de vloer toen we de hotel kamer kregen en die lagen er nog toen we drie weken later weer naar huis gingen. M.v.g. Gerard van Veenendaal
  3. Door:
    Hetty Bastiaansen
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    enkel zelfverzonnen cocktails, geen pina colada, mojito oid. Eten zeer uitgebreid. zwembad klein tov hoeveelheid gasten, aan het strand dan weer lekker rustig! jammer dat de pannenkoekenmevrouw er al niet meer was na 1 oktober, zo ook de a la carte op het strand, veel dingen waren er niet meer als je ze wilde bestellen. In vergelijking met hotels aan de overkant van de straat, direct aan zee toch net iets mindere kwaliteit!!
  4. Door:
    Fam. J.Duivenvoorden
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,6
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Eten goed en erg veel je hoeft daar niet om gekomen van de honger. prachtige familiekamer waar wij niet op gerekend hadden, een klein min puntje er waren geen laden om je kleding in op bergen. wel genoeg hangkasten. Het was een topper, wij hebben genoten.
  5. Door:
    Ruud van Joolen
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Anders
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    alles zeer goed vriendelijk gast vrij als je iets vroeg duidelijke uit leg éénmaal om 19:00 door gegeven dat de rubber rand van de badkamer deur los hing de zelf de avond nog gemaakt de bediening stond gelijk klaar als je iets bestelde het eten werd goed bij gehouden geen lege schalen ook niet als je tegen sluiting kwam stond je drankje klaar nog vlugger als dat je bestelde en altijd even vriendelijk ik heb een zeer goede vakantie gehad het was voor mij de eerste keer na dat mijn vrouw is overleden dat ik een weekje uit geprobeerd heb hoe het alleen op vakantie is met deze en dat is mij in dit hotel zeer goed bevallen door de uit muntende mensen die hun beroep zeer goed verstonden is voor herhaling aan te bevelen zij zien mij zeker terug REW van Joolen
  6. Door:
    Marg
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heerlijk hotel, lekker eten en de pier op het strand met de bar is gewoon geweldig!!!!
  7. Door:
    Jolanda S
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooie kamer, prima locatie. Service in a la Carte restaurants waren goed. Bij het gewone buffet lag het aan de werknemers, soms werden onze borden helaas niet opgehaald en stond onze tafel al snel vol. Eten was daarentegen wel prima. Glijbanen zijn ook erg leuk. Glijbaan in kinderbad vond mijn dochtertje van bijna twee ook fantastisch. Er werden geen bedjes bezet gehouden, genoeg plaats. Met gratis shuttlebusje ben je zo op het strand, lopend ook goed te doen. Animatieteam spreekt Turks/Engels/Duits of Turk/Engels/Russisch. Excursies waren allemaal vrij dichtbij. Wij zijn eind september geweest en geen last gehad van andere vakantiegangers. Fantastische vakantie gehad! Wij vinden het een aanrader, vooral met kinderen!
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Gewoon goed niets op aan te merken
  9. Door:
    Hans 9 september
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prachtige ligging ,goede bus verbinding naar antalya,teracity(groot winkelcentrum ) en op de zaterdag een grote markt ligt net naar teracity. Makkelijk nu met de bus via een bus pas te koop in de bus voor 10 tlira (€3,00)kan men 4 x op reizen.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ramadan hotel was super
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Kamers prima verzorgd. Iedere dag bedlinnen verschoond. Bewondering voor de kamermeisjes. Personeel vriendelijk. Helaas het eten was minder. Zowel in aanbod en eten was vaak lauwwarm. brood was wel eens droog
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,2
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    7,0
    Bij binnenkomst worden je koffers gelijk van je overgenomen en hoef je zelf niks te sjouwen. Even inchecken en je kan gelijk gebruik maken van alle faciliteiten. Het eten was elke dag weer anders, en altijd lekker. Bediening kon wel beter, drankjes werden niet altijd bij je opgenomen. De kamer ziet er netjes en modern uit. De schoonmaakster maakt niet altijd even goed schoon en houdt geen rekening met middagdutjes van kleine kinderen. Op dat ene na is het hotel verder erg kindvriendelijk. Personeel/recreatieteam gaat leuk om met kinderen en voor jong en oud genoeg te doen in/om het zwembad en strand. Wel jammer dat er maar bepaalde tijden zijn dat de glijbanen open zijn. Problemen met bijvoorbeeld deuren in je kamer worden direct aangepakt, super service! Hotel is een echte aanrader.
  13. Door:
    Hannie banning
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Anders
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Alles tip top alleen muziek op pier en s,avonds mag wel iets zachter,niet alleen van mij maar van veel vakantie gangers,kan niet hier door buiten zitten en gezellig pratje maken jammer
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een fijne vakantie gehad met kids. We hadden in januari al geboekt, voor een scherpe prijs. Het eten, is iets minder als we gewend waren. (Voor Turkije) maar daarin tegen, konden we a la Cart bestellen, super! Eigenlijk niks te klagen, je moet ook kijken naar prijs-kwaliteit! En ik denk dat iedereen voortaan veel luxe gewend is, en klagen gauw over wat niet goed is! Voordelen: gratis kluis, 1 Nederlandse zender!:) maar je kunt met door tv flatscreen, wel een harde schijf koppelen/USB! Badhandoeken inleveren op t strand, bij zwembad nieuwe halen. (Niet sjouwen) Busje op en naar strand, ondanks t maar 7 minuten lopen is. Op het strand, verse pizza's, en 'pannenkoeken' ter plekke gemaakt. Een pier met dek en bar, waar je heerlijk op een bedje kunt zonnen op zee. Dus helemaal prima geweest!! Uitgerust!!!
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    5,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Eten mag wat meer varieren en vooral meer voor kinderen.grond rondom zwembaden vies liften duren lang in de badkamer schimmel in de douche cabine. En animatie voor kinderen zeer tegengevallen kan zeker beter en liever op het resoet ipv bij het strand.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)