dinsdag 17 oktober, 8 dagen, 2 personen, Ultra all inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 151 beoordelingen voor Hotel Ramada Resort Lara ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,8
Kamer
7,8
Maaltijden
7,3
Vakantie algemeen
7,7
Overige faciliteiten
7,5
Prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,8
Schoonmaak
8,1
Personeel
7,6
Kindvriendelijkheid
8,0
Zwembad
7,9
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,6
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We zijn hier een weekje geweest met onze 2 kinderen en die hebben zich kostelijk vermaakt. Toen wij aankwamen was het water van het buiten zwembad nog zeer koud, maar gelukkig was er ook een binnenzwembad waarvan het water 31 graden was. Hier werden ook door animatie waterpolo wedstrijden gehouden. De glijbanen zijn beperkt open (10:00-12:00 en van 14:00-16:00) maar zijn wel erg leuk. Het eten is zeer goed verzorgd, veel variatie en heel veel toetjes. Naast veel vlees zijn er ook veel salades. Het eten wordt continue aangevuld. Wij hadden een familiekamer geboekt en die is zeer ruim, 2 aparte slaapkamers, grote badkamer en nog een hele grote woonkamer. Alles zag er netjes uit en was zeer schoon. De minibar wordt dagelijks aangevuld en hoort bij het Ultra Inclusive, wat soms bij andere all inclusive hotels wel anders is. De kamers werden dagelijks schoon gemaakt en onze schoonmaakster maakte leuke dieren van onze handdoeken. De ene dag hadden we een olifant, de andere dag 2 swanen in een mandje (ook van handdoeken gemaakt) met echte bloemetjes erbij. Wellicht deed ze dit voor de fooi, maar die hebben we dan ook wel gegeven. Het strand is dichtbij, hooguit 5 minuten lopen. Je kan ook met het gratis busje wat continue heen en weer rijdt. Op het strand kun je je pasjes inruilen voor handdoeken, zodat je die niet vanaf het hotel hoeft mee te nemen. Bij inlevering krijg je weer pasjes terug, zodat je de volgende dag weer nieuwe handdoeken kan ophalen. Ditzelfde principe is ook in het hotel, waardoor je je natte handdoeken niet op de kamer hoeft te drogen, maar gewoon kan inleveren. Het enige wat ik zelf niet zo fijn vond, was dat je door de rokersruimte heen moest om naar buiten te gaan en in de rokersruimte bevond zich ook het gedeelte waar je overdag toetjes, koekjes en ijs kon halen. Dit hadden ze beter anders kunnen oplossen. De transfer van het vliegveld naar het hotel is lekker kort (25 minuten). Kortom een keurig hotel en goed eten.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,5
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    10,0
    Heerlijk hotel, luxe, zeer schone kamers, prima gevarieerd eten, vriendelijk personeel, goede service. Genoeg ligbedden aan het strand en bij het zwembad. Enige minpuntje is de snoeiharde muziek bij het zwembad, op verzoek wordt deze wel zachter gezet, maar na verloop van tijd gaat het volume weer omhoog. Dit hotel is een aanrader!
  3. Door:
    Anja
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Alles super geweest, maar het eten was echt veel slechter als vorig jaar.
  4. Door:
    Gerard en Lineke
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    6,4
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Hallo Het eten was veel het zelfde en weinig variatie,de kamer werd niet goed schoongemaak er lagen haren op de vloer toen we de hotel kamer kregen en die lagen er nog toen we drie weken later weer naar huis gingen. M.v.g. Gerard van Veenendaal
  5. Door:
    Hetty Bastiaansen
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    enkel zelfverzonnen cocktails, geen pina colada, mojito oid. Eten zeer uitgebreid. zwembad klein tov hoeveelheid gasten, aan het strand dan weer lekker rustig! jammer dat de pannenkoekenmevrouw er al niet meer was na 1 oktober, zo ook de a la carte op het strand, veel dingen waren er niet meer als je ze wilde bestellen. In vergelijking met hotels aan de overkant van de straat, direct aan zee toch net iets mindere kwaliteit!!
  6. Door:
    Fam. J.Duivenvoorden
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,6
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Eten goed en erg veel je hoeft daar niet om gekomen van de honger. prachtige familiekamer waar wij niet op gerekend hadden, een klein min puntje er waren geen laden om je kleding in op bergen. wel genoeg hangkasten. Het was een topper, wij hebben genoten.
  7. Door:
    Ruud van Joolen
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Anders
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    alles zeer goed vriendelijk gast vrij als je iets vroeg duidelijke uit leg éénmaal om 19:00 door gegeven dat de rubber rand van de badkamer deur los hing de zelf de avond nog gemaakt de bediening stond gelijk klaar als je iets bestelde het eten werd goed bij gehouden geen lege schalen ook niet als je tegen sluiting kwam stond je drankje klaar nog vlugger als dat je bestelde en altijd even vriendelijk ik heb een zeer goede vakantie gehad het was voor mij de eerste keer na dat mijn vrouw is overleden dat ik een weekje uit geprobeerd heb hoe het alleen op vakantie is met deze en dat is mij in dit hotel zeer goed bevallen door de uit muntende mensen die hun beroep zeer goed verstonden is voor herhaling aan te bevelen zij zien mij zeker terug REW van Joolen
  8. Door:
    Marg
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heerlijk hotel, lekker eten en de pier op het strand met de bar is gewoon geweldig!!!!
  9. Door:
    Jolanda S
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooie kamer, prima locatie. Service in a la Carte restaurants waren goed. Bij het gewone buffet lag het aan de werknemers, soms werden onze borden helaas niet opgehaald en stond onze tafel al snel vol. Eten was daarentegen wel prima. Glijbanen zijn ook erg leuk. Glijbaan in kinderbad vond mijn dochtertje van bijna twee ook fantastisch. Er werden geen bedjes bezet gehouden, genoeg plaats. Met gratis shuttlebusje ben je zo op het strand, lopend ook goed te doen. Animatieteam spreekt Turks/Engels/Duits of Turk/Engels/Russisch. Excursies waren allemaal vrij dichtbij. Wij zijn eind september geweest en geen last gehad van andere vakantiegangers. Fantastische vakantie gehad! Wij vinden het een aanrader, vooral met kinderen!
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Gewoon goed niets op aan te merken
  11. Door:
    Hans 9 september
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prachtige ligging ,goede bus verbinding naar antalya,teracity(groot winkelcentrum ) en op de zaterdag een grote markt ligt net naar teracity. Makkelijk nu met de bus via een bus pas te koop in de bus voor 10 tlira (€3,00)kan men 4 x op reizen.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ramadan hotel was super
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Kamers prima verzorgd. Iedere dag bedlinnen verschoond. Bewondering voor de kamermeisjes. Personeel vriendelijk. Helaas het eten was minder. Zowel in aanbod en eten was vaak lauwwarm. brood was wel eens droog
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,2
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    7,0
    Bij binnenkomst worden je koffers gelijk van je overgenomen en hoef je zelf niks te sjouwen. Even inchecken en je kan gelijk gebruik maken van alle faciliteiten. Het eten was elke dag weer anders, en altijd lekker. Bediening kon wel beter, drankjes werden niet altijd bij je opgenomen. De kamer ziet er netjes en modern uit. De schoonmaakster maakt niet altijd even goed schoon en houdt geen rekening met middagdutjes van kleine kinderen. Op dat ene na is het hotel verder erg kindvriendelijk. Personeel/recreatieteam gaat leuk om met kinderen en voor jong en oud genoeg te doen in/om het zwembad en strand. Wel jammer dat er maar bepaalde tijden zijn dat de glijbanen open zijn. Problemen met bijvoorbeeld deuren in je kamer worden direct aangepakt, super service! Hotel is een echte aanrader.
  15. Door:
    Hannie banning
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Anders
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Alles tip top alleen muziek op pier en s,avonds mag wel iets zachter,niet alleen van mij maar van veel vakantie gangers,kan niet hier door buiten zitten en gezellig pratje maken jammer


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)