Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Tusan Beach Resort

8,3

Het luxe Hotel Tusan Beach Resort in Kusadasi is een gezellig complex, omgeven door schitterende tuinen, waardoor je je werkelijk in een paradijs waant. Bovendien ligt het hotel direct aan een meterslang zandstrand, waardoor het een ideaal vakantieadres is voor echte zonaanbidders. Het leuke animatieteam heeft zowel overdag als in de avonduren een afwisselend programma voor jong en oud.

Lees verder

  • Kindvriendelijk
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,3

Klantwaardering

gebaseerd op 87 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

25 September 2014
"Mooi hotel. Kamer netjes en schoon. De douche wel de kitranden maar verder niks op aan te merken. Het eten weinig variatie en soms te koud. Personeel erg vriendelijk. Op de site staan nog geen fotos van het waterspeelpark voor de kleine kinderen maar erg leuk. Wat wij zeer prettig vonden was dat de ontvangst borrel niet in het hotel was maar in Kusadasi . We kregen een rondleiding door de plaats en werden op leuke zaken gewezen en tevens werd vertelt waar je weer met de dolmus terug naar het hot..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,8%
Stel t/m 30 jaar
26%
Stel ouder dan 30 jaar
34,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
10,2%
Groepen vrienden
7,9%
Overige groepen
11,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38640


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)