2e Pinksterdag 5-6: contact center geopend 10-17u

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Vizyon Gümbet

Hotel Vizyon Gümbet is nieuw in het aanbod van Sunweb. Dit hotel heeft alle ingrediënten voor een leuke vakantie. Hotel Vizyon is een middelgroot hotel, gelegen nabij Gümbet. Het hotel heeft een zwembad, kapper, sauna en een eigen fitnesscenter. Met het strand op een steenworp afstand heeft u alles tot uw beschikking. Het centrum van Gümbet bevindt zich op ongeveer 500 meter afstand. Voor de allerkleinsten is er een miniclub aanwezig. Uw kinderen zullen zich hier eindeloos vermaken terwijl u geniet van een lekker drankje aan de poolbar. Hotel Vizyon verwelkomt u met open armen!

Lees verder

  • Miniclub en kidsclub
  • Hamam en sauna
  • 2 buitenzwembaden

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 21 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Selma. - 5 september 2012
"Een verschrikkelijk slecht hotel, hostess van sunweb heeft de handen er vol aan om alle klachten die er zijn te h=behandelen. ook zij komt met dit hotel geen steek verder. Armband van onze zoon is ws. door personeel hotel gestolen(emontionele waarde). Gelukkig heeft de hostes kunnen regelen dat wij naar een ander hotel gingen, ook al in. Dit heet Moonstar is kleinschalig, men spreekt er bijna geen Engels, maar als men weet wat je bedoelt vliegt men voor je."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
2,3%
Stel t/m 30 jaar
25,6%
Stel ouder dan 30 jaar
20,9%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
14%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14%
Groepen vrienden
4,7%
Overige groepen
18,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=90685


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)