Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sami Plaza

Wat een heerlijk vakantiegevoel krijgt u wanneer u aankomt in Hotel Sami Plaza. De lichte kleuren, het zonneterras en niet te vergeten het mooie zwembad. Hier heerlijk wegdromen onder het Turkse zonnetje. In de avonduren geniet u van een lekker diner, want hier verblijft u op basis van halfpension. Vervolgens kunt u in enkele minuten naar het leuke centrum van Gümbet lopen, hier vind u verschillende barretjes en winkels Een vakantie in Hotel Sami Plaza kan niet lang genoeg duren!

Lees verder

  • In het centrum
  • Strand op steenworp afstand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 20 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Conny. - 29 september 2012
"Pluspunten waren dat we zo vanuit onze kamer bij het zwembad zaten en de bedden lagen redelijk en elke dag schone handoeken. Personeel vriendelijk, ontbijt en avondeten prima. Voor de rest beschimmelde kamermuren en badkamer, schoonmaak met een vieze houte bezem, ik denk dan, geef het mens een stofzuiger en zeg erbij dat de onder de bedden, achter de bedden enz. ook schoonmaakt. Bizar smerig. Alles ook verrot, de eerste kamer was een appartement met een machine boven je hoofd waardoor je heel de..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
10,7%
Stel t/m 30 jaar
33,9%
Stel ouder dan 30 jaar
16,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,1%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,3%
Groepen vrienden
10,7%
Overige groepen
7,1%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38007


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)