App. PrimeSelect Los Alisios - all inclusive

terug
za 07 okt 2017 -  8 dagen -  met 2 personen -  All inclusive
Bekijk alle prijzen

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 119 beoordelingen voor Appartementen PrimeSelect Los Alisios - all inclusive ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,8
Kamer
8,8
Maaltijden
7,2
Vakantie algemeen
8,0
Overige faciliteiten
7,3
Prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,1
Personeel
8,1
Zwembad
7,8
  1. Door:
    Petra Huijs
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    heerlijk ruim appartement, goede keuken, wel redelijk klein zwembad en heel vriendelijk personeel.schoonmaak was goed en reisleiding super.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    7,0
    Prachtige appartementen, alles goed voor elkaar.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,5
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ruim modern en schoon appartement nr 107. Ligt iets verder dan gedacht van het strand. Voor een bedje bij het zwembad zul je een wekker om 6:00 moeten zetten om je handdoek neer te leggen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    6,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    3,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Het all inclusieve viel wat eten betreft tegen. Volgende keer zou ik een appartement nemen minder ver van het centrum. Het appartementencomplex was niet grootschalig. Dat geeft een positieve sfeer aan het geheel.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    De kamer was fantastisch! 2 verdiepingen, 2 slaapkamers, ruime woonkamer met keuken, 3 badkamers (!) met toilet en douche/bad, 2 balkons met zitje. De schoonmaak was goed en we kregen soms elke dag, soms om de dag nieuwe handdoeken. De kamer lag wel boven de animatie en bar, maar na 12.00 uur middernacht was het zo goed als stil. Wij hadden niet all-inclusive, als we wat gingen drinken of iets kleins gingen eten bij de bar bij het zwembad, was het eten en de bediening erg goed. Het zwembad was voldoende. Het personeel was erg aardig. Er waren veel Britten en Fransen, ook een aantal Belgen en Nederlanders. Veel gezinnen met kleine kinderen, maar ook jongeren met of zonder hun familie en er waren ook een aantal senioren.Het complex ligt wel een eindje van het strand af, maar er rijdt 2 x per dag een gratis busje van het complex naar het strand.Ongeveer 10 minuten lopen vanaf het complex is Dualprix, een goede supermark. Het centrum is ongeveer 15 minuten lopen. Taxi`s zijn niet duur. Ongeveer 5 minuten lopen is een excursiebureautje waar je je kaartjes voor bijv. Aquapark Siam kunt kopen. Gratis bussen rijden er naartoe (stopplaats tegenover Dualprix)
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    7,0
    Afgelopen week weer terug gekomen uit Los Alisios waar we 13 dagen hebben gezeten.We hebben er een heerlijke vakantie gehad, na een paar jaar op de Griekse eilanden merk je wel dat Tenerife toch wat meer ontwikkeld is.Wij hadden een 3-kamer appartement met 3 badkamers en dat was echt prachtig.Toch was niet alles goud wat er blinkt dus hier even de plussen en minnen;Plussen:- Prachtig appartement.- Vriendelijke en hulpvaardige mensen.- Eten in het restaurant was goed en goed betaalbaar.- Tenerife is erg mooi.- Heerlijk zwembad.Minnnen:- Strand is te ver om te lopen dus een auto is echt nodig.- Te veel Engelsen die onder de plakplaatjes zitten met bijbehorend gedrag.- Jammer dat er geen airco in de appartementen zit want aan de ventilatoren heb je niks.- Het eeuwige handdoekje leggen waar niks aan gedaan wordt ondanks dat in de huisregels staat dat het niet mag. Als je handdoek niet voor achten ligt dan heb je geen plek.- Erg druk op Tenerife, het was soms bijna onmogelijk om je auto bij het strand te parkeren.- Je terras is niet afgeschermd van je buurtjes dus je zit wel elkaar wel aan te kijken.Uiteindelijk wel positief over Los Alisios en een heerlijke vakantie gehad.Wij gaan zeker nog een keer terug naar Tenerife maar dan zou ik eens kijken in Adeje en een stuk dichter bij het strand willen zitten.
  7. Door:
    Familie Smit
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,6
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooi onderhouden resort met prachtige gerenoveerde appartementen, lekker eten en heerlijk weer. wij gingen op vakantie en mijn schoonvader was mee. echter hadden wij niet voorzien dat er veel trappen waren van de complexen naar het zwembad en restaurant. In de complexen zelf zijn wel liften. Wij houdend zelf van een relax vakantie en gaan er niet op uit, als je daar ook van houdt is het zeker een goed resort.... hou je van overal lekker eten in verschillende tentjes, een mooi zandstrand, winkeltjes,... dan zit je met de taxi wel overal snel voor een leuk prijsje.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    De eerste indrukken van de receptie en het complex waren vrij positief, alhoewel het wel aan de rand van Los Christianos lag en het vrij hoog lag.Het appartement was ruim en recentelijk gerenoveerd, zoals te zien was.Jammer dat de overige ruimtes, lift, restaurant niet meegenomen waren in de renovatie.Wat het eten betreft: het ontbijt was uitgebreid en best gevarieerd.Het avond eten een stuk minder. De gerechten waren niet warm en weinig gevarieerd. Dan bedoel ik de ene dag ten opzichte van de andere dagen. Dus Logies en ontbijt was een betere keuze geweest.Het meest storende aan het verblijf was echter de handdoek terreur bij het zwembad.S' morgens om half 8 werden de eerste handdoeken al gelegd en dus de beste plekken geclaimd. Sommigen presteerden het om s'middags om 2 uur voor het eerst op het bedje te gaan liggen, omdat dan de zon er op scheen.Klacht ingediend bij de receptie, maar men deed er niets op uit. Triest.Een andere ergernis waren de vele Engelse gasten die op basis van all-inclusief verbleven.Ze dronken de hele dag hun drankjes en presteerden het om s'avonds om 23.00 uur nog een stuk of 8 drankjes in te slaan, zodat ze tot een uur of 01.00 geneog te drinken hadden. De bar sloot nl om 23.30 uur.Al met al een reden om een volgende keer niet voor een accommodatie te kiezen die de all-inclusief formule aanbiedt.Toch wel een aangenaam verblijf gehad op Tenerife. Mooi eiland met aangename temperaturen.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Anders
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Uitstekend complex, grote, ruime en schone kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker zwembad en leuke poolbar. Het complex ligt aan de rand van Los Cristianos, een ruime kilometer wandelen van de boulevard. Prima verblijf!
  10. Door:
    Willem Boersma
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima personeel, mooie kamers en locatie, heerlijk gegeten met veel variatie, all inclusief is aan te bevelen. Kortom prima vakantie gehad.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,3
    Kamer
    10,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn verblijf gehad. Personeel kon wel wat vriendelijker. Zo kwamen we om 20:50 aan, maar hadden we maar 10 minuten tijd om te eten (buffet ging om 21:00 dicht).
  12. Door:
    Henna
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    5,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    wij hadden een appartement op de begane grond aan een parkeerplaats. de auto's stonden met hun achterkant pal tegen het terras geparkeerd.. Sommige gingen nog gerust stationair de motor laten draaien terwijl wij op het terras zaten. Niet aangenaam om uitlaatgassen in te ademen terwijl je je zit te eten. Aan de achterkant was er ook nog een verbouwing bezig maar dat kon ik nog wel begrijpen. Verder was het een prima appartement. Lekker ruim en schoon. Tip Het stukje bij het terras helemaal afsluiten want er is toch geen uitzicht met al die auto's ervoor.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,7
    Kamer
    10,0
    Kindvriendelijkheid
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Wij zijn een gezin met twee jonge kinderen, 0 en 1 jaar oud. Wij verbleven in juni in dit hotel en het is ons heel goed bevallen! Prachtige kamers, leuk zwembad en heerlijk eten (vooral de lunch en het avondeten). Elke dag gevarieerd, vers en warm. De snacks stellen niet zo veel voor. De drankjes bij de poolbar zijn prima. Eén kanttekening voor jonge gezinnen, de waterspeelplaats is nog lang niet klaar (werkzaamheden lagen ook stil).
  14. Door:
    Familie van 4
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,2
    Kamer
    9,0
    Kindvriendelijkheid
    6,0
    Ligging
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    Een prima app met zeer ruime kamers en badkamer, wordt goed schoon gehouden en indien nodig extra handdoeken aangeboden. Wij hebben geen gebruik gemaakt van all-inclusive dus kan daar geen mening over geven. Afstand naar centrum en strand was lopend mogelijk echter wel een flinke wandel. Personeel hebben we niet nodig gehad behalve bij incheck en uitcheken. Zelf vonden we dit ideaal, fijn vakantie houden op je eigen tempo en met rust.
  15. Door:
    Ingrid
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel. Zeeg goed wat betreft eten en drinken, vriendelijk personeel en een prachtig appartement!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)