Vul hier je reisgezelschap in

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

De vliegreis

Je vliegt met Transavia of met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling van Amsterdam naar Palma de Mallorca. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur en 25 minuten. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

Vertrekdagen
De vluchten naar Mallorca vertrekken op woensdag, vrijdag en zondag.

Vertrek vanaf regionale luchthavens
Op woensdag, vrijdag en zondag kun je vertrekken vanaf Eindhoven. Op woensdag en zondag kun je vertrekken vanaf Groningen en Rotterdam. Op zondag in het hoogseizoen kun je ook vertrekken vanaf Weeze. Op woensdag kun je vertrekken vanaf Brussel met Transavia of Vueling en op zondag vertrekken vanaf Brussel met Brussels Airlines. Houd er rekening mee dat je met vertrek en/of aankomst op een regionale luchthaven mogelijk op de heen- en/of terugreis een tussenlanding hebt.

De transfer

De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb geboekt hebt. De transfertijden zijn als volgt:
Camp de Mar - ongeveer 45 minuten
Pollenca, Cala Mesquida, Playa Muro en Canyamel  - ongeveer 60 minuten
Palma de Mallorca en Ca'n Pastilla - tussen 10 en 20 minuten
Playa de Palma - tussen 15 en 40 minuten
Costa dén Blanes, Illetas en Portals Nous - tussen 20 en 30 minuten
El Arenal en Puig d'en Ros - tussen 20 en 60 minuten
Palma Nova - tussen 25 en 45 minuten
Cala Vinas, Magaluff en Santa Ponsa - tussen 30 en 60 minuten
Colonia St. Jordi en Paguera - tussen 40 en 70 minuten
Porto Colom, Port d'Andraitx, Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo en Porto Pedro - tussen 50 en 70 minuten
Alcudia, Ca'n Picafort, Cala d'or en Calas de Mallorca - tussen 60 en 120 minuten

Privétransfer
Het is mogelijk om tegen een toeslag een privétransfer bij te boeken. Tijdens het boekingsproces bij stap 2 kun je dit aangeven. Op de luchthaven kunt jij je melden met jouw voucher bij onze reisleiding en zij zullen je verwijzen naar jouw taxi. Voor de transfer terug naar de luchthaven zal onze reisleiding je tijdig informeren over de ophaaltijd bij jouw accommodatie.

Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

E-tickets
Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de
reisinformatie  op deze site.