zondag 1 oktober, 8 dagen, 5 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 20 beoordelingen voor Vell Marí Hotel & Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,1
Kamer
7,7
Maaltijden
7,9
Vakantie algemeen
8,5
Overige faciliteiten
8,2
Prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
7,3
Personeel
8,7
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    8,0
    Hotel was prima, eten etc. ook.Receptie en overig personeel zeer vriendelijk.Hotel is echter niet geheel rolstoelvriendelijk, er zijn opritten etc, maar zeer steil!Invalidetoilet bij het zwembad is onbereikbaar door trappen!!
  2. Door:
    Herman
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prettig verblijf gehad. Vriendelijk, service, hygiënisch en prima eten met ruime (ook gezonde) keuzes. Kinderen hebben zich prima kunnen vermaken. Enige aandachtspunt vinden wij de gedateerdheid van de kamer. Die is in orde maar aan een upgrade toe.
  3. Door:
    Esther
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Super complex. Rustig, kleinschalig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk eten en mooie, schone accommodatie.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig schoon en mooi resort. Het zwembad is reusachtig groot omringd met mooie palmbomen. Service van alle medewerkers op het park was super. De kamers zijn gedateerd zouden ze wat aan moeten doen, maar alles is aanwezig en zeer schoon. Het strand waar je afgezet wordt door shuttle bus van het hotel, is super mooi, ook een mooie strandbar waar je wat kunt drinken en eten.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima Aparthotel mensen doen er van alles aan om het je naar de zin te maken. Uitstekende service. Eten kan beter. Vaak hetzelfde.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,4
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    Wij hebben hier de eerste week van mei 2017 verbleven met 2 kinderen van 6 en 7. Kamer was echt heel schoon en werd ook elke dag goed schoongemaakt. Faciliteiten (zwembaden, meer dan voldoende strandbedjes, speeltuin en sportveldjes aan de achterkant van het complex) zijn echt goed. Binnenzwembad perfect voor de iets koelere dagen. In de pool bar kun je ook een goede cappuccino aan de bar bestellen en voor kinderen is er slush, voor all-inclusive gasten inbegrepen. Het eten is vers en redelijk gevarieerd. Restaurant weinig sfeervol en ouderwets ingericht, terras met uitzicht op tuin en zwembad gezelliger. Het dichtstbijzijnde strandje op 1 km afstand valt tegen. Voor 4 à 5 euro heb je een taxi die je bij een mooiere strook strand, langs de boulevard kan afzetten. Daar kun je ook waterfietsen met een glijbaantje huren. Ook rijdt er een toeristentreintje die voor de deur van het hotel stopt en je naar het strand of centrum van Picanfort kan brengen. Aanrader: city experience open dak bus tour naar Formentor en de grote eilandtoer.
  7. Door:
    mamaLiesbeth
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Dit is genieten...de kamer is groot genoeg en schoon; ontbijt, lunch en diner prima verzorgd en smakelijk. Het personeel is erg vriendelijk. De omgeving is rustig, maar het stadje/centrum is ongeveer een kwartiertje lopen, net zoals het strand. Er is een grote supermarkt in de buurt, op 0ngeveer 10 minuten lopen, maar op het terrein zelf is ook nog een supermarktje. Als je een auto huurt ben je binnen 3 kwartier in de hoofdstad en binnen een uurtje aan de andere kant van het eiland. Zeer de moeite waard bij een bewolkte dag of als je een dag niet bij het zwembad/strand wilt zitten. Vell Mari heeft werkelijk alles wat je nodig kunt hebben. Zelfs een wasmachine en droger. Ook kun je voor 10 euro grote badlakens leasen, na inlevering krijg je die 10 euro weer gewoon terug. Wij hadden het heerlijk naar ons zin in ieder geval, de week is omgevlogen!!!
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,6
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij waren met 3 gezinnen die elk een kamer hadden. Wij hadden allemaal dezelfde kamer. Dat betekend dat het gezin met 2 kinderen deze in de kamer met onderschuif bank moesten slapen. Dit was niet zo,n probleem. Het gezin met 3 kinderen werd ook in een gelijke kamer gezet. De consequentie was dat het onderschuif bank bebruikt moest worden en er op de plaat van de eettafel een bed was gezet. Dus geen eettafel waaraan gezeten kon worden voor een spelletje of zo en de salon tafel was ook geen plaats voor. Het was allemaal erg beperkt in de bewegings vrijheid. Als je een familie kamer besteld verwacht je een grotere kaner waar kinderen ook een plekje hebben. Wij vonden dat een slechte service en zouden daar zo niet meer naar toe gaan.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,9
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima en keurig verblijf gehad.eten was prima en mooi keuze bij alle buffetten. Zeer vriendelijk bij de receptie. Kamers netjes ,iets gedateerd maar schoon.keurig alle dagen de handdoeken verschoond. Ook Kreeg je badlaken voor bij het zwembad wat iedere dag kon worden ingeleverd voor een schone.omgeving was rustig, weinig winkels en vertier. Maar prima naar ons zin gehad voor een week.
  10. Door:
    Cindy
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Leuk gemoedelijk resort. Animatie was nu nog erg minimaal en bij slecht weer werd er niet op ingespeeld. Eten erg goed. Niet veel keus, maar alles erg smaakvol. Zwembad buiten nog wel wat fris, binnen lekker warm. Voetbalveld was erg populair bij de jongens.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel. Alleen op de douche mag de druk wel verhoogd worden! Verder werkt de WiFi ook niet helemaal goed.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,7
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    8,0
    Schoon en mooi onderhouden ressort. Kamer werd goed schoongemaakt. De diverse zwembaden maken het echt afwisselend en interessant voor de kinderen. We waren hier de eerste week van mei en hadden de meeste dagen goed weer. Het water van het zwembad en ook het zeewater was niet te koud. Het dichtstbijzijnde strandje op 15 min lopen valt een beetje tegen. Voor 4 euro per enkele rit namen we een taxi naar de boulevard van Picafort, of we namen het treintje dat voor de deur stopt, want net iets verderop heb je wel een heel mooi breed zandstrand met prachtig uitzicht. Daar kun je ook waterfietsen huren met een glijbaantje achterop. De Sunweb grote eiland tour en Sunweb Formentor trip met prachtig uitzicht in een sightseeing bus met open dak waren zeer de moeite waard. Kinderanimatieteam moest nog een beetje op gang komen. Aan de pool bar kunnen all inclusive gasten ook gratis een verse cappuccino bestellen en de kinderen slush puppy.
  13. Door:
    fam. Knoop
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,2
    Kamer
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    2,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    Eind april zijn wij met 4 personen voor acht dagen naar het Vell Marí resort vertrokken. Alles was prima, de hotelkamers waren mooi ruim en schoon en het personeel was erg vriendelijk. Helaas was het eten echt verschrikkelijk. De groentes waren zo rauw dat je er niet met een vork in kon prikken en we hebben zeker 4 keer rauwe kip voorgeschoteld gekregen. Helaas had onze reisleidster geen oplossend vermogen. We waren 'te laat' met het melden want anders had ze onze all-inclusive concept in kunnen trekken. Wij waren niet te laat met het te melden, het duurde alleen even voordat zij in actie kwam waardoor wij geen goede oplossing hebben kunnen krijgen. Ze beloofde met ons mee te eten en mee te beoordelen over het eten, helaas is dit nooit gebeurd. Voor goed en lekker eten moet je zeker niet in dit hotel zijn.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig hotel, een wat gedateerde kamer. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Heel erg mooie ligging, prima animatie en heerlijk eten.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Top vakantie gehad op het mooi park. Alles ziet er tip top uit en schoon! De kamer was goed het eten was lekker en het drinken was goed. Geen enkel min punt op te noemen. Veel gezinnen met kinderen dus wanneer je geen kinderen hebt zou ik deze accomodatie niet aanbevelen.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)