zaterdag 23 september, 8 dagen, 5 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 32 beoordelingen voor Vell Marí Hotel & Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,2
Kamer
7,8
Maaltijden
8,1
Vakantie algemeen
8,6
Overige faciliteiten
8,3
Prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
7,4
Personeel
8,7
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Hartstikke goed hotel. Alles werd goed onderhouden en goed schoongehouden. Vriendelijke mensen, eten altijd genoeg (ook de snacks tussendoor) en gevarieerd en daarnaast was er ook ruimte genoeg, waardoor je niet hoeft te `vechten` voor een tafeltje. Fijn zwembad. Animatie voornamelijk Duits, maar alles werd ook in het Engels gezegd.De kamer was qua inrichting typisch Spaans. De bedden waren minder goed. In de buurt waren wat winkeltjes, maar geen bruisend uitgaansleven. Veel gezinnen in dit hotel.
  2. Door:
    Mariska
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Geweldige vakantie gehad op een fantastisch resort! Helaas is er in het animatieteam niemand die Nederlands spreekt. Een gemiste kans omdat er best veel Nederlanders in het hotel verblijven. Het eten was verrassend goed voor een all-in formule en de kamer was top!Een tip voor sunweb: misschien handig om in de map te zetten wanneer de reisleider aanwezig is in het hotel. Nu hebben wij haar niet gezien.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi hotel met losse laagbouw gebouwtjes. Nette ruime kamer met airco, prima schoonmaak. Altijd wel vrije bedjes bij het zwembad. Vriendelijk personeel en actieve animatie. Genoeg variatie qua eten, wel veel vliegen in eetzaal maar dat zal moeilijk te bestrijden zijn met de warmte. Voornamelijk mix van Duitse, Poolse en Nederlandse gezinnen. Veel jonge kinderen. Avondprogramma stopt rond 22.30 uur. Kwartiertje lopen naar het strand.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima vakantie gehad. Na een aantal keer topresorts in Turkije nu eens iets anders, hoewel het vinden van een familiekamer niet meeviel voor een gezin met 3 kids. De kamers zijn wel gedateerd en zouden een flinke renovatie kunnen gebruiken. Piepende bedden, gedateerde indruk. Tuinen zien er wel prima verzorgd uit. Aan de andere kant goede service, prima eten en ja, heerlijke koffie. Wel hebben 2 van onze 3 kinderen een pijnlijke buiten-ooronsteking opgelopen en we verdenken het zwembad sterk. Vooral de laatste dagen was het erg druk, zelfs overboekt. Bij een resort aan zee zie je dat de gasten zich verdelen over strand en zwembad, maar hier is zee op 1 km lopen, strand op 1,5 km door een mooie villawijk heen, blijkbaar net iets te ver voor de meeste gasten. Animatie is ok voor kleine kinderen tot 6 jaar, daarna is het echt niks. Het animatieteam is vooral druk met het instuderen van dansjes voor de avondshow, niveau musical groep 8, sorry... Advies: huur echte acts in en laat animatie doen waar ze voor zijn. Bijv. boogschieten, leuk, maar vanaf 14 jaar en maar 2 keer per week, we waren eigenlijk 2 keer per dag gewend. Mallorca zelf is ons super bevallen, heeft alles, gaan we zeker nog eens naar terug. Auto gehuurd en veel gezien, baaien, grotten, hoofdstad Palma is echt schitterend. Al met al een 8 en dat is een prima rapportcijfer.
  5. Door:
    Harut Grigorian
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    6,9
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    We hebben een prima vakantie gehad in Mallorca. Hotel is redelijk, echter zijn er dingen die beter kunnen en moeten. Eten had beter gekund, echt Spaans eten hebben we in het hotel gemist. Douche was verschrikkelijk, of geen waterdruk of steeds te koud/warm water.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Hier samen met vriendin en dochter van elf maanden acht dagen door gebracht. Wat een heerlijk Aparthotel was dit. Kamer apart waardoor dochter al lekker in bed kon liggen, en wij gewoon nog ons ding konden doen in de huiskamer, keuken of Balkon. Apartement was gedateerd, maar dat is typisch Spaans, en dus prima. Bedden heerlijk overigens. Personeel zeer vriendelijk, eten wat goed. Vooral het ontbijt en de lunch. Avondeten was naar ons idee iets te weinig keus, maar wat er was dat was goed. Restaurant prima ingedeeld op kinderen, bij meerdere tafels standaard al een kinderstoel aanwezig. Ligging was goed, iets buiten het centrum maar op rustig looptempo binnen 15 minuten in het centrum van Can Picafort. Eventueel shuttle van hotel ook aanwezig. Savonds ook gezellig in het centrum met allemaal kraampjes. Zeker een aanrader van gezinnen met kleine of grote kinderen.
  7. Door:
    Aldre en Gretha Pijper
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Vakantie voor 10 dagen op Mallorca, in hotel Vell Mari en geen moment spijt van gehad.Keurig onderhouden resort, met prachtige tuin, goed onderhouden zwembad, schone en goed uitgeruste kamers, en geweldig vriendelijk personeel.We hadden all inclusive, en het aanbod was iedere dag weer goed, verassend en smaakvol.De uitstapjes die aangeboden worden door de hostess van Sunweb worden met kennis van zaken aanbevolen en zijn precies zo als word verteld.Verder is het mogelijk om met het treintje wat voor het hotel een halte heeft, je voor 4 euro per persoon naar het strand te brengen en terug naar het hotel(wel je kaartje bewaren voor de terugreis). Uitstappen bij halte 3 of 4 en je kunt lekker op strand liggen met genoeg strandtentjes voor de inwendige mens.Niets is te veel voor het personeel, en dat geld ook voor de hostess van Sunweb, Susan.Op de laatste dag van onze vakantie moest mijn vrouw wegens ziekte opgenomen worden in het ziekenhuis, Susan onze hostess was een topper, ze regelde de dokter, hield contact met ons, gaf advies en stond ons aan alle kanten bij, om deze rot situatie voor ons te verlichten. Ook het verlengen van het verblijf voor mij en de warme belangstelling tijdens de 3 dagen durende opname was hart verwarmend. Sunweb deze meid moet je nooit meer laten lopen, een eerste klas topper.We zitten nu gelukkig weer thuis en genieten nog van de mooie momenten die we 9 dagen lang wel hebben mogen beleven, maar zullen ook altijd aan die 3 dagen denken die we niet hadden ingepland, maar die door onze reisverzekering, en de begeleiding van Sunweb hostess Susan memorabel waren door de ondersteuning in de dip van onze vakantie.
  8. Door:
    Jolanda van der zee
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Er zou voor iets oudere kinderen van 12 tot 16 ook wel wat meer animaties mogen zijn.Dit mede Ivm de ligging vh complex wat niet echt dichtbij een centrum of zee ligt en je al gauw afhankelijk bent vh complex.OK voor de ouders is het leuk als er meer animatie zou zijn in de avonduren.Fijn was wel dat jullie een goede deal hadden met de plaatselijke autoverhuur Vanrell. Werkte perfect allemaal en correct.Verder was het comfortabel en schoon en goed v eten en drinken, alhoewel wij niet hebben kunnen eten wat er gepresenteerd wordt op de foto's uit jullie omschrijving.Zoals afgebeeld kreeft en of sushi. Ook was er geen mogelijkheid om bij het zwembad de snacks te halen die werden beschreven, zoals hamburgertjes, pizza's snacks . Was iets te beperkt en de andere bar die daarvoor geschikt was ging pas op 3 Juli open. Dat stond ook niet beschreven helaas.Kortom hebben wij het er heerlijk gehad en heel aardig personeel.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,7
    Kamer
    4,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn hotel met kleine kinderen. Er is een groot zwembad met instap voor de kleinste welke langzaam afloopt naar het diepe en een apart peuterbad met glijbanen. We hadden een appartement met tuinzijde geboekt, deze zijn enigszins gedateerd maar erg schoon. Onze zoon is 1.5 en een bijkomend voordeel van dit type kamer is dat ze ook op de bagane grond te vinden zijn met een 'tuin' erachter. Wij houden zelf niet zo van de buffervormen maar door de kleine is dit prima, het eten valt weinig op aan te merken. De drankjes kun je zelf de gehele dag pakken, en dit is ook gewone coca cola en fanta etc. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Kortom een prima bestemming!
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het verblijf in APARTHOTEL VELL MARI RESORT is ons bezonder goed bevallen. Het eten was goed en de service en personeel was perfect Gr Jaap/Geesje
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Ontvangst op een drukke tijd, inchec uitgesteld maar wel direct het bandje voor allinclusief, zodat we nog aan konden schuiven voor het ontbijt. Koffers zolang in een opslag. Daarna inchec, kamer toegangskaart en de koffers uitpakken. Genoten van de lunch en de avond maaltijd, grootte keuze en lekker. Omdat er tijdens de siesta geen shuttle of treintje rijd naar het strand, toch iets verder dan verwacht, was het na 1 keer lopen naar het strand, toch noodzakelijk om onze planning aan te passen en hebben alleen gebruik gemaakt van het treintje. Dus aan het strand van ongeveer 13.00 uur tot 17.00 uur. Was toch ook heerlijk, vooral de laatste zaterdag op Son Baulo strand met heerlijke ligbedden, was het geweldig. We hebben gebruik gemaakt van 2 excursies, Formentor en grotten van Campanet middagexcursies, i.v.m. de temperatuur dus niet de gehele dag onderweg. Formentor, 1e gedeelte viel tegen, van Alcudia met de boot in een half uur naar de overkant een uur wachten op de bus, op een strandje met plasstop en mogelijkheid voor een opfrissing. De bustocht naar de bergtop Formentor was mooi, maar net weer iets te weinig tijd om op de berg te genieten van het uitzicht, echt een fotostop van 28 minuten. Daarna terug na Vell Marie. Excursie grotten Campanet, was in een woord, fantastisch, echt een heel leuk uitstapje. Eerst een bezoek aan Polenca met zijn mooie kerk op de binnenplaats en ja, het was te ver, 365 trappen naar boven en weer naar beneden, zou het bezoek aan het kerkje ook zeer bijzonder zijn. Niet gedaan dus meer een lekker kopje koffie gedronken op het terras op de binnenplein. Daarna naar de grotten van Campanet, verwachte een koude ruimte maar de temperatuur binnen viel echt mee en was een lekkere verkoeling, buiten 37 en binnen 20 graden. Wat ik gezien heb, kan ik niet beschrijven, men moet het echt met eigen ogen zien. Daarna weer terug naar Vell Marie. O ja, beide excursies waren in een cabriolet bus, heerlijk.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,2
    Kamer
    7,0
    Kindvriendelijkheid
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    wij hebben echt een top vakantie gehad, zeer vriendelijk personeel van schoonmaaksters tot receptie.eten zeer uitgebreid en voor ieder wat wils en elke dag gevarieerd. nette schone maar wel wat gedateerde kamers. prachtig zwembad leuke bezigheden voor de kids.een echte aanrader
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    8,0
    Hotel was prima, eten etc. ook.Receptie en overig personeel zeer vriendelijk.Hotel is echter niet geheel rolstoelvriendelijk, er zijn opritten etc, maar zeer steil!Invalidetoilet bij het zwembad is onbereikbaar door trappen!!
  14. Door:
    Herman
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prettig verblijf gehad. Vriendelijk, service, hygiënisch en prima eten met ruime (ook gezonde) keuzes. Kinderen hebben zich prima kunnen vermaken. Enige aandachtspunt vinden wij de gedateerdheid van de kamer. Die is in orde maar aan een upgrade toe.
  15. Door:
    Esther
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Super complex. Rustig, kleinschalig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk eten en mooie, schone accommodatie.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)