vr 08 sep 2017 -  8 dagen -  met 6 personen -  Logies
Bekijk alle prijzen

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 10 beoordelingen voor Appartementen Bon Aire ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,4
    Kamer
    7,0
    Kindvriendelijkheid
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    10,0
    Heerlijke vakantie gehad! Lekker rustige omgeving en heerlijk dat je gebruik kan maken van meerdere zwembaden! Kan jezelf kiezen voor drukte of rust. Wij hebben vaak het zwembad voor ons zelf gehad wat super luxe was! Overal zijn supermarkten te vinden met alles wat je maar kan wensen. Wil je wat meer drukte dan loop je naar het centrum in 10 min. Ik kom zeker een keer terug!☺️
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    6,9
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    5,0
    Een net onderkomen met mooie ruime kamers. Bed wel te klein voor mij maar met een beetje schuin liggen en genoeg alcohol prima te doen. Het minimaal benodigde was aanwezig. Airco goedwerkend.
  3. Door:
    Jan Poldervaart
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Inlichtingen van de receptie liet te wensen over verkeerde kamer was al bezet .Wastafel koude kraan zat vast en lekte .Na doorgeven zowel van ons ensunweb niets aan gedaan .Geen televisie wel wat aangedaan maar na twee minuten weer geen signaal .De kamers wel schoon en kompleet .Strand was te druk weinig plaats Zwembad was wel erg goed
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Prima appartement, er mag gebruik worden gemaakt van 3 zwembaden waarvan 1 met bar. Er bevinden zich verschillende kleine supermarkten op zeer korte afstand van het appartement. Dichtstbijzijnde strand is op 5 minuten loopafstand, centrum is een kwartiertje wandelen, goed te doen allemaal.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    interieur apartement is gedateerd. vernieuwde zwembad was half gereed. prijs kluis was te duur. wifi was maar voor een toestel per keer mogelijk.
  6. Door:
    Riet en Martien
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Deze accommodatie is uitermate geschikt voor rustzoekers. Wanneer je echter naar het strand wilt of 's avonds een hapje eten ligt dit allemaal op loopafstand. Wat betreft het appartement zelf, dit is enigszins gedateerd maar alles wat je nodig hebt is aanwezig en zo niet dan kan je het eenvoudig ophalen bij de receptie. Wij waren er eind juni 2017 en de airco heeft ons goed door de warme nachtelijke uurtjes geholpen. Het schoonmaken en verschonen van lakens en handdoeken werd ook 3 maal per week gedaan. M.a.w. de service ging boven de prijs uit die wij hadden betaald.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Leuk appartement maar wel verouderd. Maar wat wil je voor die prijs. Supermarkten en eetgelegenheden zwembaden en 2 stranden op loopafstand. Dit is allemaal prima te doen.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    5,6
    Kamer
    4,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    we hadden een benedenwoning gekregen. het hele appartement had een rioolgeur en ondanks luchten ging het niet weg. het bevond zich ook op een saaie plek. De geur rook ik ook in de winkels in het centrum. de baliemedewerkers waren wel behulpzaam. voor die prijs had ik ook geen luxe appartement verwacht. Helaas waren in alle kamers de bedden een 1persoonsbed en geen 2 persoonsbed.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    3,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Tijdens ons verblijf in Bon Aire was er naast ons app. een verbouwing aan de gang dat gaf van 'smorgens vroeg tot in de avond veel lawaai en overlast. Van rust genieten was geen sprake dit ook in een brief aan Sunweb kenbaar gemaakt.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Anders
    6,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Wij hadden 3-kamer app 204 op de begaande grond en daar was alles gedateerd. Hebben ook overlast ervaren van het klussen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de zwembaden. Het is best onduidelijk welke zwembaden en andere faciliteiten allemaal bij playa Ferrera/bon aire horen en waar je dus gebruik van mag maken. De ligging was te doen, maar richting strand gaat wel via steile weg naar beneden... Of via aantal trappen. 2 Bedjes met parasol is na 15:00 uur €7,50..het water is helder en prachtig! De service van het app was prima. Internet kost €15,- voor 7 dagen en dan kan er 1 persoon te gelijk erop, dus om de beurt, wat ik erg onhandig, zeer prijzig en zeer gedateerd! Het restaurant van de tapas tegenover de ingang van playa Ferrera is een topper! Heel lekker eten! Zeker een aanrader! Het eiland is prachtig! Veel rond het eiland wezen rijden en veel mooie dingen onderweg gezien en gedaan. Kom zeker nog een keer terug maar dan naar ander hotel/app in een andere plaats.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)