Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Acuario Sol

Acuario Sol is een gemoedelijk appartementencomplex waar ook rustliefhebbers aan hun trekken komen. U kunt u dus fijn terugtrekken en ongestoord genieten van een boek, een hapje of drankje of u doet gewoon even helemaal niets! Het strand en gezellige centrum zijn op loopafstand, dus als u behoefte heeft aan een gezellige drukte, kunt u hier terecht. De appartementen zijn gebouwd in Canarische stijl en zijn envoudig en verzorgd ingericht.

Lees verder

  • Rustig complex
  • Gebouwd in Canarische stijl

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Eef en Wil Kroezen - 19 maart 2013
"Bij vertrek was receptie niet open Sleutel in brievenbus moeten gooien In bus bij aankomst niet verteld dat kraanwater niet drinkbaar was. (wisten we overigens wel uit een vorige vakantie)"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
6,9%
Stel ouder dan 30 jaar
55,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
13,8%
Groepen vrienden
10,3%
Overige groepen
13,8%
/spanje/lanzarote/puerto_del_carmen/appartementen_acuario_sol.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37688


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)