Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Flora

In Aparthotel Flora kunt u met volle teugen genieten van uw vakantie. Voor zowel jong als oud is er voldoende te beleven. Voor meer rust en ontspanning bent u ook aan het juiste adres. Daarnaast is Aparthotel Flora een ideale uitvalsbasis om de rest van het eiland te ontdekken. Huur een auto en beleef het prachtige Lanzarote!

Lees verder

  • Kindvriendelijk
  • Prima appartementen
  • Ontbijt, halfpension en all inclusive mogelijk

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

10 February 2013
"We hadden logies + ontbijt. Ontbijt was voldoende aanbod, jammer dat je wel op tijd moest zijn. Ontbijt van 8-10 uur maar rond 9.15 was al veel op wat betreft brood aanbod en werd niet meer bijgevuld. Het warme aanbod (Engels!) bleef wel voldoende, maar ja als je dat 's morgens niet wilt eten en gewoon een broodje wilt, was dit wel jammer. Kamer werd prima schoongemaakt, we hadden een kapotte douchekop maar na melding bij de receptie is deze meteen vervangen. Personeel erg vriendelijk. Bushalte ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
15,3%
Stel ouder dan 30 jaar
62,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
9,7%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,6%
Groepen vrienden
4,2%
Overige groepen
2,8%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38527


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)