Hotel Occidental Lanzarote Mar

terug
dinsdag 21 november, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 167 beoordelingen voor Hotel Occidental Lanzarote Mar ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,0
Kamer
8,0
Maaltijden
8,1
Vakantie algemeen
8,1
Overige faciliteiten
8,0
Prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
6,9
Schoonmaak
8,1
Personeel
8,2
Kindvriendelijkheid
7,9
Zwembad
8,0
  1. Door:
    Serena Letterman
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Fijn hotel, allinclusive service iets verouderd. Niet alles is goed bijgevuld. Voor veel dingen moet je extra bij betalen. Personeel super vriendelijk en het is erg schoon.
  2. Door:
    Christine Holland
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Vriendelijk personeel,altijd aanspreekbaar en behulpzaam. Van `smorgens half tien tot `savonds half elf van jong tot oud entertainments , De kamer was simpel maar netjes,schoon en ruim genoeg.
  3. Door:
    Bart Klein Horsman
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    6,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een heerlijke vakantie gehad. Echter, de eerste 3 dagen van de vakantie helaas de airco op kamer stuk. Na meermalen aangegeven en reparateur diverse keren na wezen kijken eindelijk een andere kamer. Dit kon beter en sneller geregeld worden. Maar desondanks een super hotel, heerlijk eten, schone kamers en heerlijk zwembad. En laat ik vooral het animatieteam niet vergeten. Die hebben de vakantie voor onze kleine onvergetelijk gemaakt!
  4. Door:
    Gezin met kinderen van 0 en 3
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    5,2
    Kamer
    5,0
    Kindvriendelijkheid
    3,0
    Ligging
    3,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    3,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Zwembad
    7,0
    Dit was geen geweldige vakantie. Bij aankomst in het hotel zijn alle kamers vol en moet je drie uur wachten tot er een kamer vrijkomt. We hadden een kamer met zwembadzicht geboekt en de receptionist raadde ons aan in die kamer te blijven. Hij had wel een half uur eerder een andere kamer vrij, maar dat had geen mooi uitzicht. Hij zei er niet bij dat je de kamer met zwembadzicht niet met de lift kunt bereiken dus dat betekende de hele vakantie de kinderwagen trappen op en af sjouwen. Het gereserveerde kinderbedje was er niet, moesten we naar vragen en kwam twee uur later. Het entertainment is met volume op tien en dat hoor je in de kamer met zwembadzicht de hele dag tot half twaalf s avonds luid en duidelijk. Zwembadbedjes worden door de gasten gereserveerd, om half zeven s ochtends is er geen plek meer vrij. Het zwembad is erg koud. Als je de receptie belt vanuit je kamer beloven ze vanalles langs te brengen, maar het komt nooit en als je er bij de receptie om vraagt weten ze van niets. Er zitten voornamelijk Engelsen in het hotel, die alle clichés waar maken. BVN was er trouwens wel op de televisie :-) het eten was goed, niet geweldig. Schoonmaak was prima.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Het hotel komt in eerste instantie vrij gedateerd over, maar daar wen je vrij snel aan. Er is een mooi zwembad en een schitterend 50 meter wedstrijdbad (tegen betaling, per uur per persoon). Het eten was goed en gevarieerd, en het personeel over het algemeen vriendelijk. In het hotel is niet alles even handig ingedeeld en ook de bewegwijzering laat soms te wensen over. Het inchecken gaat vrij traag en ook de procedure omtrent de te betalen faciliteiten (zwembad, borg van de sleutel van de fitness) is bijzonder omslachtig en vooraf niet helder. De ligging en het plaatsje zelf spreken niet echt tot de verbeelding, er zijn absoluut mooiere locaties op Lanzarote.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima superieur kamer. Aparte slaapkamer zorgde met kindje van 1.5 jaar voor net wat meer ruimte. Babybadje en zelfs verschoningstafel met badje stonden klaar. Schoonmaak was prima, elke dag kwamen ze langs. Restaurant erg groot maar eten was prima. Keuze aan eten bij zwembad wat beperkter. Animatie leuk voor jong en oud. Wij vonden de ligging op het eiland ideaal, centraal dus kun je het eiland makkelijk verkennen. Als je echt graag op het strand ligt zou ik deze plek niet uitkiezen. (Zwart zand =brandend aan de voeten en rotsen)
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    voor de 4e keer hier geweest en het is een beetje thuis komen heerlijk eten mooie kamers en een heel leuk animatie team verzorging prima in orde ook in de eetzaal fijne medewerkers hopelijk tot volgend jaar maar weer Willem en Maja
  8. Door:
    Patricia
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooi hotel, gevarieerde maaltijden, vriendelijk personeel. Genoten van het heerlijke weer en verblijf
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,6
    Kamer
    7,0
    Kindvriendelijkheid
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    Goed bijgehouden complex ondanks dat het wat ouder is. Voldoende animatie (niet opdringerig) Leuk kinderbad, echter is het water niet verwarmd wat ik wel een minpunt vind. Zeer uitgebreid (ontbijt) buffet van goed kwaliteit. Onze indruk een dikke voldoende voor Occidental!
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zeer goed hotel met heel goede buffetten en veel variatie. Erg vriendelijk personeel in bediening en huishouding. Voor ons enig minpuntje geen BVN op tv.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    het verblijf was goed alleen sommige engelse mensen waren zo aso dat wij ons gewoon schaamde voor de dingen die zei deden daar moeten ze toch wel goed op letten vinden wij
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Fantastisch!
  13. Door:
    Marcel van Kesteren
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Fijne vakantie gehad in een prima resort. Vooral het eten is geweldig en je krijgt meer dan waar voor je geld. Voor de eerste keer All inclusive geprobeerd en dit is uitstekend bevallen. We zijn vaker in een Barcelo hotel geweest op Fuerteventura en wisten dus ongeveer wat we konden verwachten. Zeker voor herhaling vatbaar.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Anders
    7,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    bij all inclusive is de prijs/kwaliteit niet goed. locale drank (wijn) was echt niet te drinken. koffie overdag alleen verkrijgbaar bij de pool en daarna alleen in de lobbybar. Ook als je ergens anders ging zitten. Elf uur was het over en uit, half twaalf gingen de lichten uit. Half uurtje nog in de lobbybar en dan was het daar ook over en uit. Voor water op je kamer moest je flessen water kopen. Je kreeg geen flesje mee, mocht niet.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    buiten het hotel is er niets te doen, geen boulevard of winkeltjes ofzo, daarvoor moet je met de bus naar de stad. All Inclusive stelt weinig voor. Tegen elf uur 's avond begint het personeel al met de bar op te ruimen, elf uur krijg je niets meer, half twaalf gaan de lichten uit. kun je nog een half uurtje in de lobby gaan zitten en dan stopt het daar ook. Koffie/thee kun je gedurende dag maar op een plaats verkrijgen, in de eetzaal alleen tijdens het ontbijt. De wijn is echt 'local' (bah). Het personeel is erg aardig en behulpzaam.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)