donderdag 11 mei, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 193 beoordelingen voor Hotel Occidental Lanzarote ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,0
Kamer
8,1
Maaltijden
8,1
Vakantie algemeen
8,1
Overige faciliteiten
8,0
Prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,0
Schoonmaak
8,1
Personeel
8,2
Kindvriendelijkheid
8,2
Zwembad
8,0
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zeer goed hotel met heel goede buffetten en veel variatie. Erg vriendelijk personeel in bediening en huishouding. Voor ons enig minpuntje geen BVN op tv.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    het verblijf was goed alleen sommige engelse mensen waren zo aso dat wij ons gewoon schaamde voor de dingen die zei deden daar moeten ze toch wel goed op letten vinden wij
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Fantastisch!
  4. Door:
    Marcel van Kesteren
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Anders
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Fijne vakantie gehad in een prima resort. Vooral het eten is geweldig en je krijgt meer dan waar voor je geld. Voor de eerste keer All inclusive geprobeerd en dit is uitstekend bevallen. We zijn vaker in een Barcelo hotel geweest op Fuerteventura en wisten dus ongeveer wat we konden verwachten. Zeker voor herhaling vatbaar.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Anders
    7,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    bij all inclusive is de prijs/kwaliteit niet goed. locale drank (wijn) was echt niet te drinken. koffie overdag alleen verkrijgbaar bij de pool en daarna alleen in de lobbybar. Ook als je ergens anders ging zitten. Elf uur was het over en uit, half twaalf gingen de lichten uit. Half uurtje nog in de lobbybar en dan was het daar ook over en uit. Voor water op je kamer moest je flessen water kopen. Je kreeg geen flesje mee, mocht niet.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    buiten het hotel is er niets te doen, geen boulevard of winkeltjes ofzo, daarvoor moet je met de bus naar de stad. All Inclusive stelt weinig voor. Tegen elf uur 's avond begint het personeel al met de bar op te ruimen, elf uur krijg je niets meer, half twaalf gaan de lichten uit. kun je nog een half uurtje in de lobby gaan zitten en dan stopt het daar ook. Koffie/thee kun je gedurende dag maar op een plaats verkrijgen, in de eetzaal alleen tijdens het ontbijt. De wijn is echt 'local' (bah). Het personeel is erg aardig en behulpzaam.
  7. Door:
    N.Rijken
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima Hotel wij hebben er van genoten zowel voor gezinnen als voor stellen zoals wij een prima hotel . De buffets zijn verzorgd en veel wisseling in gerechten .schone kamers en een goed bed . Wij komen waar dan dan ook bij BARCELO terug ( topper)
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    4,1
    Kamer
    5,0
    Ligging
    3,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    3,0
    Personeel
    3,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Ondanks dat wij al 3 keer in dit hotel zijn geweest komen we er nu niet meer terug. Het eten is verschrikkelijk, het onderhoud van het hotel is zeer achterstallig (veel kapot, beschadigd, etc.) Het personeel probeert vanalles te redden maar het is een zinkend schip.
  9. Door:
    D. Maas
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Schitterend hotel met vriendelijk behulpzaam personeel. ..Wij hebben genoten! !!
  10. Door:
    T kalter
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    goed ontvangst en goede service. vriendelijk personeel. Staan altijd voor je klaar.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ik vond het een super vakantie. Alleen erg jammer dat ik op de laatste dag 45 euro moest betalen om te mogen lunchen en drinken samen met mijn vriend en dochtertje (doe niet at omdat ze bijna heel de vakantie ziek is geweest). En zal dit nou voor iedereen gelden snap ik het nog maar van de 6 gezinnen met wie wij gesproken hebben waren wij de enige die moesten betalen.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    6,7
    Kamer
    6,0
    Ligging
    2,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Animatie was geweldig
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Groot resort, veel verscheidenheid qua eten, elke avond een ander thema. Eten pakken wanneer het net is bijgevuld of van de life cooking is een aanrader! Wel wat ver van het centrum van Costa Teguise
  14. Door:
    Familie. M Tonnon
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Wij geven met PLEZER jullie hotelreserveringen door aan vrienden en familie.
  15. Door:
    Marian
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Qua ligging vinden we t jammer dat er geen boulevard direct aan het hotel ligt. Nu moest je met de bus!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)