Hemelvaartsdag 25-5: contact center geopend 10-17u

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel The New Algarb

7,4

Hotel The New Algarb ligt perfect: vanaf het terras, dat om het zwembad heen ligt, loop je zo het schitterende, langgerekte strand van Playa d'en Bossa op. Ook ligt het mooie, moderne hotel temidden van winkels, bars en restaurants.

Het prachtige Ibiza-stad bereik je na een klein stukje met de bus, die voor de deur stopt. De kamers zijn ingericht met lichte meubels en lichtblauwe accenten en de meeste kamers kijken uit op zee. In het restaurant staat iedere dag weer een smakelijk buffet klaar en sommige gerechten worden door de kok klaargemaakt waar je bij staat. Heb je tussendoor trek gekregen, dan kun je terecht bij de snackbar voor een smakelijke snack.

In de nieuwe Quib Beach Club die voor het hotel ligt geniet je van een lekker drankje met uitzicht op zee. Hotel The New Algarb zorgt ook iedere dag weer voor een spectaculaire show. Soms kun je zelfs twee keer per dag genieten van bijvoorbeeld een flamenco show, optredens van DJ's, musical groepen of van een swingend saxofoon optreden.

Lees verder

  • Centraal gelegen
  • Vlak bij Ibiza-stad
  • Poolparties en avondshows
  • Zwembad vernieuwd in 2016
  • Aan het prachtige strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,4

Klantwaardering

gebaseerd op 15 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

23 September 2016
"Genoten van het strand en het zwembad, kamer klein maar compleet en eten had lekkerder gekund, veel het zelfde en niet heel erg smaakvol. Het personeel was erg vriendelijk. Wat wel een nadeel was, de manier van werken met all inclusieve dranken, je kocht een token met 2€ borg en dan kreeg je alle dranken in een plastic beker. Groot nadeel het bier, wijn en de likeuren gingen ook in zo een plastic beker. Dit drinkt toch niet erg lekker. Maat van de mix dranken en likeuren is niks op aan te merken..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,9%
Stel t/m 30 jaar
40,2%
Stel ouder dan 30 jaar
28,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,9%
Groepen vrienden
7,1%
Overige groepen
10,2%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=149048


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)