Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Gran Hotel Regina

Gran Hotel Regina is een leuk hotel en ligt in het levendige Salou. Binnen 5 minuten wandelen bent u in het centrum van Salou, waar u leuk kunt winkelen of lekker bij kunt komen een terrasje. U kunt ook een kijkje nemen in de haven “Port Aventura”, hier zult u prachtige boten zien. Door de  vele verschillende faciliteiten die het hotel heeft, kunt u heerlijk genieten van een vakantie aan de Costa Dorada . Bij Gran Hotel Regina heeft u een ideale vakantie!

Lees verder

  • Dicht bij het strand
  • Dicht bij het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Ed van Zonneveld. - 9 oktober 2012
"Een geweldig fijn, keurig en schoon hotel, mooie kamers. Heerlijke maaltijden, voor iedereen die zowel van vlees, vis en pasta's houden. Ontbijt zeer uitgebreid met vele soorten brood en croissants, vele soorten beleg, yoghurt en fruit. Vriendelijke en snelle bediening in het restaurant en in de bar. De buitenterrassen en het zwembad zijn schoon en goed onderhouden. Echt een hotel om te onthouden en naar terug te komen."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
36,4%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
63,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=87264


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)