Koningsdag: Contact Center gesloten

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel San Eloy

Het levendige San Eloy ligt op een rustige lokatie buiten het centrum van Tossa de Mar. Als je aan komt, dan valt meteen het bijzondere gebouw op: San Eloy bevindt zich in een kasteel!

De kamers en appartementen van Aparthotel San Eloy zijn netjes ingericht en kijken uit op het mooi aangelegde terrein waar de faciliteiten liggen. Er is een zwembad waar verschillende waterspellen georganiseerd worden en een zwembad waar je lekker rustig een duik kunt nemen. Voor kinderen is er een kinderbadje, een speeltuintje en wordt er van alles georganiseerd. Zij hoeven zich in dit vakantieparadijs geen moment te vervelen. ’s Avonds gaat het feest gewoon door: kinderen kunnen dansen tijdens de minidisco en daarna is er een leuke show. Wil je graag naar het strand of het centrum van Tossa de Mar: de minibus van San Eloy brengt je er naartoe.

Lees verder

  • Levendig aparthotel
  • Veel faciliteiten
  • Buiten het centrum
  • Shuttle naar strand en centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

14 July 2016
"Onze kamer was wat te klein voor 4 personen het animatie team was geweldig san eloy is echt geschikt voor gezinnen met kinderen tot 13 aan 14 jaar wij zouden zeker nog een keer gaan"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
28,6%
Stel ouder dan 30 jaar
14,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
42,9%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
14,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=190242


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)