Appartementen Thalassa

3 sterren
  • Vandaag 27°C
  • Direct aan het strand
  • Gezellige patio
  • Leuk restaurantje
  • Gebruik faciliteiten Hotel Tahiti Playa

Vakantie ervaring

Op deze pagina vindt u de ervaringen van andere reizigers.

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    14 Sep 2014

    Fantastisch appartement. Faciliteiten van het naastliggend hotel zéér goed.

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    3 Sep 2014

    Degelijk appartement, goede ligging aan het strand en boulevard. Zwembad erg koud, vriendelijk nederlands sprekend receptie personeel.

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    17 Aug 2014

    Nette, schone appartementen met (zij)zicht op zee. Je zit in een drukke omgeving, dus er is lawaai. Vlakbij station om een mooie trip naar Gerona of Barcelona te maken. Boulevard met winkels en eettentjes op loopafstand. Wij hebben een lekkere vakantie gehad.

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    13 Jul 2014

    Mooie ligging goede faciliteiten goede service

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    7 Jul 2014

    Keurige appartementen die overigens ook erg ruim zijn. Eigenlijk heeft elk appartement uitzicht op zee, echter kijkt de helft van alle appartementen recht op het hotel wat er naast ligt. De faciliteiten zijn ons meer dan goed bevallen. Het zwembad is erg netjes, het personeel is erg vriendelijk (en vaak ook Nederlands) en alles ziet er erg schoon uit. Een toplocatie voor een strandvakantie waarbij je bovendien binnen 2 minuten op de boulevard staat om te shoppen e.d. :-)

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    7 Mei 2014

    Als je afgezet wordt, hoef je niet met de trap, je kan ook een glooiende helling nemen, zelfs met een rolstoel (zoals in ons geval) Prachtig appartement, zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke (Nederlands) receptionisten. Geweldig uitzicht. Zwembad was wel koud. Er rijd een trein achter het appartement, als je dus niet aan de voorzijde zit met je appartement dan heb je veel lawaai. In ons geval appartement (501) perfecte ligging en zeker voor herhaling vatbaar in voor of naseizoen.

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    4 Mei 2014

    Wij zijn vorige week geweest mijn zoontje en ik. Je wordt uit de bus op de hoofdweg afgezet dan moet je met je zware koffer een trap af tunnel onder door en trap weer op met je zware koffer. Receptie ruimte donker en niet wat ik verwacht had. App ment gedateerd, douchen moet je snel doen anders heeft de volgende geen warm water. Maar het ergste was zeeeeeeeer gehorig. Wij zaten op 6 hoog als iemand op 2 hoog stoel verschuifde of iets liet vallen was dat zeer duidelijk te horen op 6 hoog. Wat wel leuk is de boulevard en het weer. Er is ook een grote supermarkt Carrefour en outlet winkel. Maar wij gaan er niet meer heen na Thalassa.

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    3 Okt 2013

    Geweldig gewoon.We zijn hier voor de vierde keer geweest en zeker niet voor de laatste keer. Wij hebben genoten.

  • Bericht van: Cor

    Toegevoegd op
    25 Sep 2013

    Met zijn vieren naar dit appartementen complex geweest in september 2013 het is ons goed bevallen en komen zeker terug, al was het alleen voor de nette en grote kamers. ook de prettige behandeling van de hostes was prima. wat je niet overal ziet maar hier wel, keurige kamers en ook schoon! alles bij elkaar voor een prima prijs een heerlijke vakantie gehad.

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    22 Sep 2013

    De ligging van het appartement is ideaal. Het ligt lekker aan het strand. Dichtbij de winkels. Het appartement was schoon en zeer ruim (voor 2 personen) Je kan makkelijk en goedkoop met de trein naar verschillende plaatsjes. Een retour naar Barcelona kost ongeveer 10 euro. Ik raad je aan om een combi-ticket te kopen. Die kost 26 euro. Dan kan je als je in Barcelona aan komt, de hele dag met de bus door Barcelona touren. Er zijn drie routes. Rood, groen en blauw. Bij elke stop kan je gewoon uitstappen en weer opstappen. Zeker de moeite waard. Vanaf Santa Susanna is het iets meer dan een uur rijden. We zijn er twee weken geweest. Wij hebben een hele leuke vakantie gehad!

  • Bericht van:

    Toegevoegd op
    20 Sep 2013

    Afgelopen september voor het eerst geweest. Appartementen zijn schoon, alles wat je nodig is aanwezig en de dames bij de receptie zijn erg hulpvaardig. De ligging is perfect, je loopt zo het strand op, en aan de andere kant loop je zo de boulevard op.Er loopt een spoorlijn tussen de boulevard en de appartementen, hierdoor heb je ,s avonds geen last (wat is last) van de liveshows op de boulevard. Als we teruggaan naar Santa Susanna kiezen we zeker weer voor Thalassa. Eten kan ik niet over oordelen omdat we alleen buiten de deur hebben gegeten.

  • Bericht van: Anita

    Toegevoegd op
    27 Jul 2013

    Super appartement ,echt heel netjes, schoon prima locatie in juli geweest met gezin kind van 14 en 18 TOP echte aanrader en het hotel ernaast waar je gebruik van kon maken was ook super

  • Bericht van: Chris en Danielle

    Toegevoegd op
    15 Mrt 2013

    we komen nu alweer z'n 7 jaar in santa susanna en wel in app Thalassa en dit jaar 2013 sept. gaan we weer heerlijk naar het zwembad lekker met Wendy praten en mijn andere vrienden /kenissen opzoeken alles lekker dichtbij zo ook het strand en de boulevaar ook daar alweer kenissen opgedaan en natuurlijk het lekere eten op de boulevaar maar ook in het hotel is het zeer goed eten het verdere personeel is allemaal toppie

  • Bericht van: Nel en hans

    Toegevoegd op
    6 Nov 2012

    we komen er al 18 jaar en we hebben het nog steeds naar onze zin we gaan in mei tot juni en dan gaan we in september tot eind october het is fantisch daar leuke meiden bij de receptie zijn heel erg goed

  • Bericht van: Ria Rusman

    Toegevoegd op
    12 Okt 2012

    Wij zijn met 4 vrouwen hier geweest begin oktober en het was weer super. Deze keer hadden we het app. op de 1e verdieping met het supergrote balkon tegen meer prijs. We zijn hier al veel vaker geweest en het bevalt nog steeds goed. De ligging is zeer goed,zwembad ,strand, alles lekker dichtbij.

  • Bericht van: Esther

    Toegevoegd op
    16 Sep 2012

    wat een geweldige vakantie hebben we in augustus gehad in thalassa ,mooie lokatie vlakbij strand en de boulevard wat elke avond zeer gezellig is om te lopen wat wij ook hebben gedaan,de carrefour een geweldige grote supermarkt voor de goedkope boodschappen ook een aanrader om naar toe te gaan de trein pakken naar andere nabij gelegen dorpen goedkoop met een gezinskaart ,de animatie zowel overdag als s,avond bij tahiti waren geweldig de gehele dag werden er activiteiten georganiseerd zowel voor klein door de miniclub als voor de volwassenen wendy van de receptie was top met alle vragen kon je bij haar terecht en werd je geholpen niks was teveel ik hoop dat deze appartementen er volgend jaar ook zijn want we willen hier graag weer naar toe het is ons ontzettend goed bevallen ook het appartement was goed sober ingericht maar alles was er wat je nodig had en wanneer ben je er in godsnaam alleen maar om te slapen en doucen we komen hier graag weer terug,ook een pluim voor de meiden van sunweb alles is altijd zo goed geregeld,van aankomst op het vliegveld,tot informatie bijeenkomst,en de excusrsies,totdat je weer naar huis gaat echt super geregeld door sunweb jullie verdienen een dikke pluim

  • Bericht van: Van Wijk

    Toegevoegd op
    27 Aug 2012

    In juli in app. Thalassa geweest, gezin met 2 kinderen (15/16 jr) super leuke vakantie gehad. De ligging is werkelijk perfect. Aan het strand en dicht bij het centrum. Wendy en collega's willen je bij alles adviseren en helpen. Ook de hostess van Sunweb (Babet) heeft ons goed geholpen op de luchthaven. Kan iedereen dit appartement aanraden, goede prijs/kwaliteit. Wij hadden dit jaar voor de 1e keer bij Sunweb geboekt, ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal super goed geregeld was!!! top!

  • Bericht van: Nel dejong owersloot

    Toegevoegd op
    26 Aug 2012

    wij gaan al 18 jaar thalassa toe de laaste elf jaar 2xmaal per jaar we willen nergers anders heen lieve damers achter balie het apatement e zijn schoon wij voelen ons erg thuis daar blij dat we weer snel gaan

  • Bericht van: Karin jansen

    Toegevoegd op
    9 Aug 2012

    hoi sunweb! dit was echt een perfecte vakantie ,prima appartement op zicht van de straat zodat we in de avond nog lekker mee konden genieten van de gezellige muziek op de boulevard,zwembad was super mooi en lekker aan t strand en een bediening bij de pool!!dat is pas vakantie !!niet te vergeten de sunwebhostessen stonden altijd voor je klaar!! een vette pluim voor hun!al met al een grote aanrader!!bedankt sunweb!

  • Bericht van: Yolanda

    Toegevoegd op
    1 Aug 2012

    Prima appartement en mooi zwembad. Lag goed centraal gelegen maar weinig overlast gehad van de disco's. Heerlijk zwembad en strand direct bij het appartement. Fijne vakantie gehad...we gaan zo weer!

  • Bericht van: Swaczyna

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    echt mooi

  • Bericht van: Arjan Heikoop

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    De appartementen hebben een prima ligging wat betreft het strand. Aan de andere zijde liggen de uitgaanscentra. Met name de disco recht tegenover maakt veel lawaai. Wij hebben het als gezellig ervaren, maar als je zelf een muziekje op wilt zetten wordt je stapelgek. Het strand is lekker ruim en ligt echt op 30 seconden lopen. Het is een kiezelstrand met kleine kiezels. De appartementen zijn lekker groot maar absoluut niet schoon. Het is een aanrader om direct bij aankomst even een uurtje of 2 grondig de boel te soppen, daar heb je de hele week plezier van. Verder is het lekker compleet wat betreft inventaris. Eten zou ik niet in het hotel doen. Naast het hotel zit een superleuke nederlandse tent met nederlands personeel. Daar is het echt beregezellig. En het eten is er prima, maar ook voor een kop koffie kun je hier prima terecht.

  • Bericht van: Wim en Jannie van der Klis

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    Wij zijn in2008 en in 2011 naarSanta Susanna geweest en daar waren wij in App.complex Thalassa aan de Costa Brava Het was een geweldige vakantie lekker dicht bij het strand en het zwembad naast het complex waar een hotel ligt was ook heerlijk om daar te zijn en zeker niet te vergeten Wendy die bij de receptie werkt met haar Spaanse collega als je iets wilde weten werd je aan alle kanten geholpen,de app waren goed schoon en goede verschoningen van lakens en handdoeken.wij gaan zeker nog een keer terug want het was een fantastische vakantie.

  • Bericht van: C.Douma

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    Goed appartement maar niet erg schoon. Ook wat mindere service vanuit de receptie...... Maar ligging is natuurlijk fantastisch. Paar keer aangehaakt bij het buffet om te dineren,vond dit echter niet erg smaakvol. Voor hetzelfde geld dineer je beter buiten de deur... Maar al met al is de prijs/kwaliteitverhouding best goed!.

  • Bericht van: Hutting

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    Het was heel goed.App is goed schoon en de receptie is heel hulpvaardig in alles.De ligging van het app is goed je hebt een goede verbinding naar andere plaatsen.De beveiliging is ook goed na 11 uur 'savonds wordt er goed gecontroleerd of je daar wel een gast ben,en na een bepaalde tijd moet het ook rustig zijn.Ik zou dit app aan iedereen kunnen aanbevelen met of zonder kinderen.

  • Bericht van: Van Valen

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    wij hebben het prima gehad in appartement Thalassa, prachtig uitzicht op zee en een ruim appartement. Aan de ene kant de zee en aan de andere kant midden in Malgrat.

  • Bericht van: Vermeulen

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    ondanks het wat minder goed weer hebben min vrouw en ik een leuke vakantie gehad in thallasa was de animatie uitstekend we hebben er goede ervaring aan overgehouden zeker het personeel was zeer vriendelijk al was het bij het zwembad niet druk door het weer er was elke dag iemand (badmeester)aanwezig voor de veiligheid.al met al een leuk appartement / hotel zeker voor herhaling om nar toe te gaan.

  • Bericht van: Marrie keessen

    Toegevoegd op
    18 Jul 2012

    wij komen hier 2 x per jaar al 8 jaar en het bevalt ons prima. mooie appartementen niet luxe maar goed en schoon en heerlijke bedden goede opvang aan de receptie en goede opvang van sunweb mooi zwembad en mooi schoon strand! kortom een aanrader wij gaan er elk jaar met plezier naar toe

  • Bericht van: Dirk en marian

    Toegevoegd op
    16 Jul 2012

    Onze ervaring is heel goed. WIJ komen er al 6 jaar .Het personeel is heel vriendelijk en zeer hulpzaam. De schoonmaak is uitstekend en ook het personeel.De ligging van het appartement vinden wij heel prettig.Vanwege dat het zo dicht bij het strand is.

  • Bericht van: Kasteel

    Toegevoegd op
    15 Jul 2012

    hallo ik ben net terug het was weer fantasties het is een hele voor uitgang. wij waren voor 3 jaar terug voor het laats toen was het erg onrustig veel vervelende groepen die s'nachs de hele boel wakker houden maar dat is verlede tijd er loop s'nachs een bewaaker die laat niet met ze spelen 2 keer een waarschuwing en je licht er uit zonder pardon. het persoonneel is erg vrienderlijk.wendie zit achter de balie ze geef je goede infomatie. de kamers zijn goed enschoon als is er .en voor de kinderen is er van als te doen er lopen aniematie mensen zat dus de kinderen hoefen zich niet te vervelen.het zwembad is fantasties en het tentje bij het zwembad is goed.het is betaalbaar en goed je wordt er goed en vrienderlijk geholpen.ik raad het gezinnen aan kinderen van af 5tot 13 jaar kunnen zich goed vermaken daar.wij gaan er zeker weer naar toe het is TOP DAAR

  • Bericht van: Kooper

    Toegevoegd op
    13 Jul 2012

    wij zijn al verschillende keren in thalassa gweest,en bevalt ons nog erg goed . zeker het gebruik van het mooie zwembad van het hotel ernaast.er is een lekker winkeltje op 2 tellen afstand waar je heerlijk verse broodjes tonijn kan kopen. wij gaan volgend jaar zeker weer.

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    20 Sep 2011

    we zijn van 6 tot 17 september geweest heel erg warm rond de 30 graden app 101 geweldig mooi uitzicht en weer een compliment aan de meiden azra en wendy zijn echt schatten kan je altijd bij tercht voor al je vragen en hulp alleen de hostes was minder maar we gingen daar voor de gezeligheid en we hebben genoten

  • Bericht van: Bestevaar

    Toegevoegd op
    7 Jul 2011

    wij zijn in juni al voor de 6 de keer in thalassa geweest, het was weer super. heerlijk appartement. als je aankomt is het net of je thuis komt. wendy is ook super niks is haar te veel. we hopen volgende keer weer naar thalassa te gaan. groetjes van gerda en hans vuyk bestevaar.

  • Bericht van: Jansen

    Toegevoegd op
    25 Mei 2011

    Zijn net terug . Hadden superuitzicht op zee Prima appartement simpel maar alles is aanwezig. Er wordt inderdaad niet schoongemaakt maar je leeft toch meer buiten met 28 gr. Jammer dat er word gezegd dat de bus je niet naar je app. kan brengen(je moet met je koffers onder de weg door lopen. ),terwijl er genoeg bussen langs kwamen. Voor ouderen en rolstoel erg lastig.

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    5 Apr 2011

    mooi app. vriendelijke meiden azra en wendy niks is voor hun te veel alleen dit jaar is er een toeslag aan de grotere balkons met uitzicht op zwembad en zee zicht dit wou ik even laten weten wij gaan in september dit jaar

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    5 Apr 2011

    mooi app. vriendelijke meiden azra en wendy niks is voor hun te veel alleen dit jaar is er een toeslag aan de grotere balkons met uitzicht op zwembad en zee zicht dit wou ik even laten weten wij gaan in september dit jaar

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    2 Apr 2011

    voor mensen die speciaal een appartement met groot balkon en zwembadzicht en zeezicht willen boeken wil ik alvast zeggen dat je hier nu toeslag voor moet betalen en dat is 12,00 euro per nacht en voor alle appartementen een borg van 120,00 euro dat je hiermee rekening kan houden.

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    2 Apr 2011

    voor mensen die speciaal een appartement met groot balkon en zwembadzicht en zeezicht willen boeken wil ik alvast zeggen dat je hier nu toeslag voor moet betalen en dat is 12,00 euro per nacht en voor alle appartementen een borg van 120,00 euro dat je hiermee rekening kan houden.

  • Bericht van: Chantal

    Toegevoegd op
    15 Mrt 2011

    Wij gaan in juni naar dit appartement.welk appartement is het minst gehorig? Heeft iemand hier ervaringen mee? Wij gaan met onze zoon van bijna 3 jaar.

  • Bericht van: Petra van Duijvenvoorde

    Toegevoegd op
    14 Mrt 2011

    Ik ben 5x naar dit appartement geweest, samen met me moeder en me broer en af en toe nog meer! Dit is een goed en mooi appartement en het eten van hotel tahiti is ook lekker, de ene dag spareribs en de andere dag spaghetti, gewoon heerlijk. Dat we geen airco hadden vond ik geen probleem want wij gingen meestal in oktober. Ook ben ik in de jaren vaste klant en zelfs vrienden geworden met de bazen van The Legends en van Jerommeke, super gezellig! Dit jaar ga ik samen met me vriend maar dit keer word het in september, ik heb er erg veel zin in

  • Bericht van: Petra van Duijvenvoorde

    Toegevoegd op
    14 Mrt 2011

    Ik ben 5x naar dit appartement geweest, samen met me moeder en me broer en af en toe nog meer! Dit is een goed en mooi appartement en het eten van hotel tahiti is ook lekker, de ene dag spareribs en de andere dag spaghetti, gewoon heerlijk. Dat we geen airco hadden vond ik geen probleem want wij gingen meestal in oktober. Ook ben ik in de jaren vaste klant en zelfs vrienden geworden met de bazen van The Legends en van Jerommeke, super gezellig! Dit jaar ga ik samen met me vriend maar dit keer word het in september, ik heb er erg veel zin in

  • Bericht van: Bernard

    Toegevoegd op
    15 Dec 2010

    vraagje,hebben de app airco ?

  • Bericht van: Familie Jansen-Troisfontaine

    Toegevoegd op
    2 Okt 2010

    Wij gaan maandag 4 oktober 2010 naar Thallasa. En vinden het erg spannend. We hebben er onwijs veel zin in. Het waterpark waterwold ligt dat in de buurt eb wat kost het? En waar kun je een auto of scooter huren? Alvast bedankt;) Groetjes familie Jansen-Troisfontaine

  • Bericht van: Dennis

    Toegevoegd op
    22 Sep 2010

    Thalassa is een complex voor hen die weinig waarde hechten aan luxe, maar des te meer waarde hechten aan een toplocatie qua strand en boulevard. Vanuit de lift komende sta je in 40 seconden op het strand en/of boulevard. De directie en bewaking letten zeer scherp op jongeren die overlast veroorzaken. Doe je dit toch dan resulteert dit in een uitzetting. Ze zijn hier onverbiddelijk in. Thalassa wilt dat haar gasten in alle rust kunnen genieten van hun vakantie. Bij aankomst was het appartement goed schoon behalve het servies en bestek. De handdoeken worden om de drie dagen vernieuwd en het beddengoed een keer per week. Schoonmaak van het appartement is voor uw eigen rekening. U dient bij aankomst € 120,- borg te betalen. Hou hier rekening mee. Thalassa is voor herhaling vatbaar!!

  • Bericht van: Ellis Assmann

    Toegevoegd op
    12 Sep 2010

    Wij hadden dit appartement voor drie weken geboekt. het was piepklein en lag aan een straatje waar ze om 7 uur s'morgens de vuilnisbakken kwamen legen! schrok me elke keer rot! 5e dag maar oordoppen gekocht. ook vond ik het vreemd dat er niet werd schoongemaakt, er werd alleen schoon beddegoed neergelegd. het zwemdad was top alleen de bedden stonden echt hutje mutje op elkaar. helaas moesten wij op dag 7 vertrekken vanwege het overlijden van familie, dat heeft sunweb echt goed geregeld. zou best nog wel een keer terug willen maar dan niet meer aan de straat en een iets groter appartement, want voor drie weken is het erg klein.

  • Bericht van: Richard

    Toegevoegd op
    22 Aug 2010

    Wij zijn nu een week thuis van onze vakantie in app thalassa en ik moet zeggen dat de appartementen erg slecht schoon worden gemaakt en erg gehorig zijn. Toen we aan kwamen moesten we 120 euro borg betalen die we aan het einde van onze vakantie bijna niet terug kregen omdat de formulieren niet op de juiste manier ingevuld waren aldus balie medewerker!(hadden het zelf ingevuld notabene) Dit gebeurde met ons, maar ook nog bij 3 andere stellen die uit wilden boeken...bijna 360 euro in zijn eigen zak gestoken! We werden erg onvriendelijk behandeld door desbetreffende. Het eten is ook niet goed...personeel is wel vriendelijk in het restaurant. Het zwembad is super. App. thalassa ligt naast een discotheek waardoor je enorm veel geluidsoverlast hebt.... Het is voor de jeugd een aanrader, niet voor gezinnen met jonge kinderen. Succes, Richard, Sabrina, Fenna en Vince

  • Bericht van: Caro Hultink

    Toegevoegd op
    10 Aug 2010

    We zijn 13 juli terug gekomen 15 dagen met onze dochters van 17 en 19 jaar oud in het app Thalassa.Het was geweldig zon zee alles was goed de meiden konden goed uit gaan .De finale voetbal was minder pffffffff Wat ik zo nu en dan lees denk ik wel eens .......heeft men het over Thalassa?En geloof me die meiden van ons kwamen ook diep in de nacht thuis.haha. Wendy en dat andere meisje waren top.

  • Bericht van: Inge en Royky

    Toegevoegd op
    15 Jul 2010

    Wij zijn net terug en hebben heerlijk weer gehad maar geen airco dus snachts is het behoorlijk warm ondanks dat ik de ramen openhield!

  • Bericht van: Frans

    Toegevoegd op
    30 Jun 2010

    Wij hebben ook interesse om te boeken, maar is er airco aanwezig in de app.menten? Groet, Frans

  • Bericht van: Bob van Uden

    Toegevoegd op
    28 Mei 2010

    Wij (man 64 en vrouw 63) zijn net weer een week thuis en hebben helemaal geen klachten. Uitzicht was goed, appartement was goed, de meiden aan de balie waren super. Van mij een dikke 8.

  • Bericht van: R.v.d. Bosch

    Toegevoegd op
    27 Mei 2010

    Thalassa Wij waren er 1 week in mei 2010. Mooi en schone app,goed ontvangen door Wendy. 3 x in de week schone handdoeken. Mooi zwembad,leuke winkeltjes en restaurantjes. En direct aan het strand gelegen. Leuke boulevard, app voorzien van magnetron,tv,ijskast, koffieapp. We gaan hier zeker nog eens terug komen.

  • Bericht van: Danielle maren

    Toegevoegd op
    16 Mei 2010

    wij zijn gisteren terug gekomen, ik vind dat er niet goed wordt schoon gemaakt, je slaapt onder vieze dekens, er wordt op verkeerde dingen bezuinigd, zoals handoeken en wc papier. Animatie voor kinderen is ver te zoeken, ze hebben een speelgoed ruimte en daar kunnen ze tekenen enzovoort, er zit daar ook een meneer beter laten ze die weg want die doet niets ja te zitten dat noemen ze animeren. Het zwembad is het enige wat niet tegen viel aan dit complex. Dus nee ik kom nooit meer terug.

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    27 Apr 2010

    is er airco aanwezig??

  • Bericht van: Frieda en marjan

    Toegevoegd op
    21 Sep 2009

    15 sep. terug gekomen een goed app.vlak aan zee en mooi uitzicht we hebben dus echt plezier gehad.jammer dat de hostes het af het laten weten en we hebben niets meervan haar vernomen.maar de ontvangst van wendy was goed.dit app. een aanrader voor volgend jaar.

  • Bericht van: Johanna

    Toegevoegd op
    16 Sep 2009

    wij zijn gisteren terug gekomen van 10 dagen Thalassa. Heerlijk gehad. dit is het tweede jaar dat wij hier geweest zijn Wendy was weer zeer behulpzaam en het app. goed en schoon. (prijs kwaliteit) Alleen hadden wij net als vorig jaar de dag dat wij vertrokken regen en dan staat het tunneltje vol met water daar moet je dan met je koffer doorheen dit is niet prettig, dit is het enige minpunt waar ze wat aan moeten doen.

  • Bericht van: Fam uit het zuiden

    Toegevoegd op
    6 Sep 2009

    Hallo, Wij zijn net terug van Thalassa, we hebben dit app met 2 kids man en vrouw bezocht en kan niet anders zeggen dat het heerlijk was. Wendy was zeer behulpzaam en heeft ons naar alle wensen voldaan. We zaten aan de zee kant op kamer 301 dit is echt een aanrader mooi uitzicht over de zee en zwembaden. Wij gaan er zeker nog een keer terug heen!! Wij zijn ook in de periode geweest dat het minder druk was.. Voor de mensen die nog gaan heel veel plezier :P

  • Bericht van: Chantal

    Toegevoegd op
    1 Sep 2009

    wij zijn vandaag terug gekomen... we hebben heerlijk knalweer gehad...maar daar was ook alles mee gezegd! 14:00 kon je de kamer pas in..we hadden als start 2 handdoeken..wc papier op!?ZELF HALEN!echt belachelijk!het lijkt wel of je in de disco zelf ligt te slapen...niet normaal!op het zwembad lig als tosties naast elkaar!echt verschrikkelijk! dit app verdient een dikke 0!

  • Bericht van: Heus

    Toegevoegd op
    22 Jul 2009

    Voor al die mensen die klagen over Thalassa: bij normaal gedrag kun je hier een perfecte vakantie hebben. Juist de jongeren die er een chaos van maken worden keihard aangepakt, en terecht! Wij komen al 10 jaar in Thalassa en hebben nog nooit problemen gehad. De klagers op dit forum zijn juist die jongeren die de appartementen stelselmatig verbouwen en geen enkel respect hebben voor andermans spullen. Er wordt bij aankomst heel duidelijk vertelt dat de inventarislijst moet worden gecontroleerd en je eventuele gebreken o.i.d. direct moet/kan melden. Maar ja, als je naar Spanje gaat om je 24 uur per dag te misdragen en vol te gooien met alcohol moet je later niet gaan klagen maar je dan ook gedragen als een stoere kerel en niet gaan zitten janken op dit forum. THALASSA is één van de mooiste accomodaties aan de Costa Brava, zeker gezien de schitterende ligging. Een aanrader voor iedereen!

  • Bericht van: Richard elbertsen

    Toegevoegd op
    21 Jun 2009

    hallo mensen een waarschuwing voor mensen die dit in slechte staat verkerende app willen boeken kapotte koelkast eetkamertafel waar je niet aan durft te zitten anders valt het in elkaar het is namelijk vanzelfsprekend voor de hoge heren van thalassa om gebreken die al bekend zijn bij hun om dat aan te voeren zodat je je borg niet terug krijgt dus wees gewaarschuwd het is mij dus overkomen.zo gaan ze dus om met mensen die al meerderemalen dit app geboekt hebben de afgelopen jaren een zeer grote schande

  • Bericht van: Milly Bakker

    Toegevoegd op
    15 Mei 2009

    Wij zijn in de mei-vakantie (2 volwassenen en 1 kind) naar Thalassa geweest. De voordelen van het appartement: heerlijk dicht bij het strand, prachtig zwembad bij het naastgelegen Tahiti, lekker groot balkon, genoeg handdoeken (ongeveer 3x per week verschoond) , mooie betegelde vloeren. De nadelen zijn: het is nogal klein en het serviesgoed is precies afgepast, er zijn nergens in het appartement haakjes voor je jas, handdoeken etc., in de badkamer is geen plankje voor je toiletspullen, de bedden zijn erg kort en de deken is erg dun (dus bij koude nachten een extra deken vragen). Van het tegenovergelegen hotel Alhambra heb je nogal wat geluidsoverlast van de live muziek, maar dit stopt precies middernacht. Op nog geen 10 minuten lopen is een treinstation waar je naar Barcelona kunt. Dit kost ongeveer 6,80 per retour en de reis duurt 1 uur en 15 min.

  • Bericht van: Franklin

    Toegevoegd op
    28 Jan 2009

    Wij zijn er ook geweest in 2007 het was er SUPER. Lekker vlak bij het strand en heel veel winkels en restaurants.

  • Bericht van: M

    Toegevoegd op
    28 Jan 2009

    is er airco aanwezig in de appartementen?????

  • Bericht van: Roos

    Toegevoegd op
    18 Okt 2008

    Hallo We zijn nu een week thuis en willen zo wel weer heen. Het is een goed appartement op een geweldige locatie. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het was goed schoon. De bedden lagen goed. Het zwembad is i.d.d. koud, maar ja het water wordt natuurlijk ´s nachts niet meer opgewarmd. Er waren voldoende ligbedden. Ook bij de receptie werd je altijd goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Kortom ik kan iedereen appartement Thalassa aanraden.

  • Bericht van: Jan, Anne en kids

    Toegevoegd op
    18 Okt 2008

    Vanmorgen (18-10-2008) zijn we terugekomen na een weekje Thalassa. 1 1/2 week voor vertrek geboekt bij Sunweb, dit was prima verzorgd en vlekkeloos verlopen. Na een goede vliegreis (eerste keer voor de kinderen -10 en 12-, dus spannnend) goed opgevangen door Henrieke en collega's van Sunweb. We mochten om 11 uur het 3 kamer appartement (2e verdieping) al in. Dit was prima ingericht, al zou een uitbreiding van wat keukengerei zoals een pollepel en een braadpan geen kwaad kunnen. Fijne bedden en een lekker balkon. Jammer van die grote boom voor het balkon (de foto is blijkbaar jaren terug genomen), wij konden niet recht op de zee kijken. Het appartement is wel gehorig, al ligt dit ook aan gebruik van de gasten; iets voorzichter met het sluiten van deuren helpt veel. Het appartement ligt fijn aan zee, we hadden super weer dus iedere dag even zwemmen. Het water wordt snel diep, maar is met rustig (normaal) weer goed te doen; ook voor kinderen (met een zwemdiploma). Met de trein naar Barcelona geweest en een dag een auto gehuurd; we hebben al veel van de omgeving gezien. De dames (meestal Wendy) aan de receptie waren erg aardig en gaven prima tips. Samen met de faciliteiten van het hotel een prima plek om te verblijven!

  • Bericht van: Kitty

    Toegevoegd op
    12 Okt 2008

    Hallo Gister thuis gekomen van Thalassa mijn zus en ik, beide 62 jaar. We zaten onderste etage met zicht op zwembad. Het was er heerlijk maar het water van het zwembad was ijselijk koud. Het zeewater was beter en ik heb daar wel gezwommen en daarna in het zwembad was te doen maar door de koude nachten warmde het bad niet meer lekker op.Mooi apt. , schoon. De ligstoelen zijn hard maar met luchtbed prima te doen. Strand is erg kiezelig. Zee erg wild en niks voor kleine kinderen .Prima vakantir gehad

  • Bericht van: Rian

    Toegevoegd op
    8 Okt 2008

    wij zijn gisteren thuis gekomen van een heerlijke vakantie. Thalassa is een goed appartement, van alle gemakken voorzien. De boulevard is geweldig, heel veel leuke tentjes, en je weet soms niet waar je nu weer wilt gaan eten! Er is zo ontzettend veel keuze! Het strand was ook heerlijk, we hebben niet gezwommen, daar was het een beetje te koud voor, maar de echte liefhebbers gingen natuurlijk toch wel. Barcelona is ook echt super, en heel goed te doen met de trein (6,20 retourtje). Wij komen zeker nog een keer terug, een erg leuke vakantie gehad, mvg Rian

  • Bericht van: Karel en Maria

    Toegevoegd op
    7 Okt 2008

    We hebben het weer heerlijk gehad nu met onze kinderen en kleinkind. Heerlijk weer mooi appartement erg groot de 3 kamer.en zeezicht Hostes weer heel correct en Wendy ook bedankt. Ook weer naar Barcelona geweest lekker gewinkeld en gegeten Santa Sussana en Thalassa en natuurlijk Sunweb krijgen n 10

  • Bericht van: Marielle en silvia

    Toegevoegd op
    2 Okt 2008

    thalassa is echt super!! je zit overal dichtbij! een hele mooie kamer, ziet er echt netjes uit. Het personeel is ook erg aardig! geen verkeerd woord over te zeggen

  • Bericht van: Ria

    Toegevoegd op
    1 Okt 2008

    Geweldig app. Thalessa en de faciliteiten van het hotel er naast. Alles was er wat je nodig hebt. 2 pits om te koken, een combi (magenetron en oven), een erg goed koffiezetapparaat, koelkast en zelf een tv. Wat helemaal fantastisch was: uitzicht op zee. Prachtig. Ook het zwembad is erg mooi en je loopt een paar meter verder en je zit op het strand. Erg goed geregeld: last day room: je zet je koffer om 10.00 uur in deze kamer en als je weggaat zoals wij om 16.00 uur, kan je nog de hele dag van de zee en zwembad genieten en er is de mogelijkheid om nog te douchen. Ik vind persoonlijk Santa susanne geen leuk plaatsje, allemaal van die shitwinkeltjes, vreselijk, maar wel weer vel leuke tentjes om redelijk goedkoop te eten. Ook zijn er veel mogelijkheden: 10 minuten lopen van het staton en van daaruit kan je naar b.v. Callella, Tossa de Mar of Barcelona. Nogmaals: geweldig. Ook vriendelijk Nederlands sprekende hostess en baliemedewerkster. Ik ga er zeker nog een keer terug.

  • Bericht van: Tonny

    Toegevoegd op
    24 Sep 2008

    als je dit boekt zit je altijd goed van alles te doen in santa susanna heerlijke zee,, fijn appartement goede buffet,

  • Bericht van: Maria

    Toegevoegd op
    19 Sep 2008

    Zaterdag gaan we weer zijn in mei ook al geweest . Het was er erg leuk zeker voor kinderen. Barcelona is n aanrader met de trein ben je er in n uur . De 3 kamer apt hebben zeezicht en zitten aan de voorkant de 2 kamer heeft ook zee zicht maar zijzicht ook mooi dan kan je ook de wandelpromenade zien . Je moet wel je water koken in n steelpannetje geen waterkooker maar nu michien wel de receptionisten zouden hun best doen . Ook n magnetron is aanwezig heel makkelijk.

  • Bericht van: Johanna

    Toegevoegd op
    13 Sep 2008

    Wij zijn net terug van Malgrat We hadden (4 vrouwen) twee app. naast elkaar super mooi uitzicht over zee, balkon groot genoeg voor 4 pers. verder leuke omgeving mooi weer leuke personen bij de receptie die Nederlands spraken heel handig. Ze kunnen alleen wel een of twee planken in de douche maken dan hoef je de toiletspullen niet op de grond te zetten

  • Bericht van: Fam.Krijgsman

    Toegevoegd op
    11 Sep 2008

    Wij zijn 9 september teruggekomen. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. ook waren wij erg tevreden over de nederlansche receptie en wat ons betreft een prima service dus geen klagen. Het enige minpuntje was de koelkast daar zat bij aankomst een hele dikke laag ijs in het vriesvak en hij was ook niet schoongemaakt. Maar verder zijn wij erg tevreden en hebben een heerlijke vakantie gehad. En het zwembad was toppie. En wij komen er zeker een keer terug.

  • Bericht van: Jeanette

    Toegevoegd op
    4 Sep 2008

    Wij zijn 2 dagen terug van deze geweldige accomodatie. Hebben het heel erg naar ons zin gehad! Zwembad is heerlijk en ligt lekker dichtbij het strand. Verder super dat er nederlandse receptionistes zijn, dit scheelt een hoop! Omgeving is prachtig met een hoop mogelijkheden tot excursies. Het enige nadeel is wel de herrie die je hoort, snachts van jongelui op straat en smorgens vroeg van de containers die geleegd worden. Er is inderdaad een koffiezetapparaat en ook een combimagnetron.

  • Bericht van: Fam Kloos

    Toegevoegd op
    26 Aug 2008

    Wij zijn net terug van onze vakantie in Thalassa. Vorig jaar waren we ook al geweest en dat was ons zo goed bevallen dat we hadden besloten om dit jaar weer te gaan. Je weet dan nog het een en ander van de vorige keer dus je gaat heel ontspannen op vakantie. Wederom hebben we genoten van Thalassa. Er was niet veel veranderd. Ook nog een deel van het personeel van vorig jaar was er. Dit gaf een gevoel van alsof je niet weg bent geweest. Het appartement was schoon en de bedden keurig opgemaakt. Om de drie dagen schone handdoeken. We zaten zes hoog. Een super uitzicht over de zee. We zijn ook via Sunweb naar waterworld geweest. Een echte aanrader. Ook zijn we dit keer op eigen gelegenheid naar Barcelona geweest. Met de trein is dit goed te doen. Voor € 6,40 p.p. hadden we een retour naar het station Placa Catalunya. Dit ligt midden in de stad. De treinreis duurde een uur en was leuk. De verbinding vanaf Santa Susanna is goed. Om het half uur gaat er een trein naar Barcelona. ( kwart voor heel en kwart over heel ) Het was een hele leuke trip naar Barcelona. Nog steeds niet alles gezien. Hopelijk komen we er nog eens. Het was een hele leuke vakantie waar iedereen wat aan had. Ook de complimenten aan Sunweb.

  • Bericht van: Roos

    Toegevoegd op
    31 Jul 2008

    Is er ook een koffiezetapparaat in het appartement? Wij gaan van 30 september tot 11oktober. Zijn er meer mensen in deze periode geweest? Is er dan nog genoeg te doen en is het dan nog wel lekker strandweer?

  • Bericht van: Fam rinsma en vd kooij

    Toegevoegd op
    8 Jul 2008

    hallo wij zijn vorige week terug gekomen en hebben het erg naar onze zin gehad. we waren met een grote groep en de ene kamer was wel mooier als de andere. wij zaten zelf op de begane grond dat was wat minder want we hadden nogal last van prik muggen. maar verder was alles prima voldoende handdoeken om de 3 dagen schone. onze groep had een leeftijd van jong en oud en iedereen heeft zich prima vermaakt ook kan je de drukte zelf opzoeken zo is de jeugd opstap geweest naar lloret en callela want dat is met de taxi goed te doen.

  • Bericht van: Joukju

    Toegevoegd op
    29 Jun 2008

    wij zijn net terug van 8 dagen spanje! wij vonden het totaal niet gehoorig.we hebben helemaal geen last gehad zelfs...het enigste nadeel was ind dat het warm water snel op was..maar goed,,dat moet je maar voor lief nemen,,wij hebben er een top vakantie gehad! appartement opzich is netjes schoon perfect inorde!\ maar indderdaad verwacht geen overbodige luxe!maar daar is de prijs ook niet naar! voor mensen die een leuke gewonene relaxde vakantie willen is dit absoluut aan te raden! groetjes joukju

  • Bericht van: GK

    Toegevoegd op
    20 Jun 2008

    Appartement is perfect gelegen. In de voortuin ligt het strand, in de achtertuin ligt de boulevard. Het appartement is zeer simpel ingelicht, verwacht dus geen romantiek. TL verlichting in slaapkamer en woonkamer, geen decoratie aan de muren en een bank/stoelen die na 3 minuten al zeer doen. De keuken heeft een koelkast, twee electrische pitten (te klein of pan te groot), combimagnetron en een koffiezetapparaat. Verder zijn pannen, bestek en servies voldoende aanwezig. De badkamer bestaat uit een wastafel, wc en bad/douche. Prima in orde. Alleen is het warmwater snel op en dan is het weer even wachten... Het appartement is wel zeer gehorig. Elk kuchje van de buren of geklapper van de deuren hoor je door de muren heen en ook de muziek van de hotels/disco's aan de boulevard dreunt erg door. Maar desondanks is het een perfect gelegen appartement en met goed weer ben je toch meer op het strand dan in het appartement. Alleen niet aan te raden voor mensen die rust zoeken, dat vind je hier namelijk niet. Wellicht is de Costa Brava dan ook niet de juiste plek... Groot pluspunt is dat je ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van het hotel. Schitterend zwembad, leuke bar/annimatie, etc. Wij zijn hier 12 dagen geweest met zijn tweetjes en gaan zeker nog een keer terug.

  • Bericht van: Carolien

    Toegevoegd op
    26 Mei 2008

    De borg bedraagd 120 euro per appartement, prima complex aardige mensen bij de receptie, geen waterkoker. erg centraal gelegen voor het station in santa sussana moet u 10 min. lopen en dan met het treintje naar barcelona prachtige stad. veel winkeltjes in de buurt alles op loop afstand het was toppie. ik was er met mijn dochters van 10 tot 17 mei.

  • Bericht van: Jeanette

    Toegevoegd op
    16 Mei 2008

    Is die borg ook voor kinderen? En moet je die contant betalen, en krijg je die gelijk weer terug?

  • Bericht van: Ron

    Toegevoegd op
    15 Mei 2008

    Hallo, Net 2 dagen terug. Voor de 2e keer geweest, echt perfect Er is een koffiezetapparaat aanwezig en de borg bedraag 60 euro pp

  • Bericht van: Rai bennis

    Toegevoegd op
    5 Mei 2008

    Hallo, wij gaan 20 mei naar thalassa kunnen jullie mij vertellen of er een koffiezetapparaat in de keuken is?????

  • Bericht van: LMM

    Toegevoegd op
    5 Mei 2008

    MENSEN DIT IS ECHT EEN AANRADER!!!! of je nu met een gezin kinderen gaat of zoals wij met vrienden dit app. is SUPER. we hebben ons echt vermaakt. het is maar drie stappen en je staat op het strand. alle kamers hebben zee zicht. en ik kan je vertellen.. dat is super. enige nadeel vond ik, we hadden met douche niet allemaal warm water, alleen de eerste persoon die ging had warm water. als je van uitgaan houdt, is dit ook een super plek. je staat midden in t stadje. waar je heerlijk uit kunt gaan. en de mooiste discotheek staat recht tegenover je. Quka. het personeel is heel vriendelijk, want ik las namelijk dat je er zo uitgestuurd kon worden en ze waren streng, wij hadden geen last van ze.. ze waren vriendelijk. dan het zwembad.. het mooiste zwembad van alle hotels daar. en dan nog wat over sunweb. daar ga ik zeker vaker boeken. je krijgt uitleg, je krijgt hulp met inchecken je word begeleid naar je hotel/app. en je word op de vliegvelden ook geholpen als dat nodig is. wij willen sunweb bedanken voor een SUPER vakantie. voor herhaling vatbaar.

  • Bericht van: Truus Triezenberg

    Toegevoegd op
    29 Apr 2008

    Hallo, wij gaan a.s. zaterdag naar dit appartement. Ik schrok nogal van de borg: 100 euro p.p.! Kan iemand mij vertellen of dit echt zoveel is? we gaan met z'n vieren. 400 euro borg vind ik dan rijkelijk overdreven! Graag reactie want dan weet ik of ik echt zoveel geld mee moet nemen naar Spanje.

  • Bericht van: Kim

    Toegevoegd op
    20 Mrt 2008

    Ik ben afgelopen jaar naar Thalassa geweest met 3 meiden. Er zat geen airco in het appartement. Voor gezin is dit ideaal, maar voor jongeren niet. Wordt veel geklaagd, en bewakers zijn streng. Ze staan meteen aan je deur en voor je het weet wordt je er uit gezet! Wij dus ook! Verder wel mooi app.

  • Bericht van: Gerrie

    Toegevoegd op
    5 Mrt 2008

    Hallo Wij gaan in juli ook naar thalassa en wel met 3 volwassenen en 2 kinderen in een 6 persoons apartement,wie van jullie heeft ook in een 6 pers apartement gezeten en nu wil ik weten of die aan de zeekant liggen dus gelijk aan het strand en niet zijzeezicht laat ons het dan even weten

  • Bericht van: Familie Hamers

    Toegevoegd op
    4 Feb 2008

    Kan iemand ons vertellen of er airco in de appartementen zit?

  • Bericht van: Samantha

    Toegevoegd op
    30 Jan 2008

    Wij zijn al 2 keer naar dit appartementencomplex geweest. Alles is helemaal keurig in orde. Wij hadden 2 keer een appartement met zeezicht. Volgensmij hebben alle appartementen zicht op zee, maar dat weet ik niet zeker. In het hotel (Tahiti playa) wordt, zeker in het hoogseizoen, elke avond wel voor een leuk programma gezorgd. Deze accomodatie is zeker een aanrader!

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    20 Dec 2007

    Hallo,wij denken er over in het voorjaar 2008 naar dit appartement te gaan.Hebben alle appartementen een goed zeezicht?Zijn de 4 pers. app. aan de zijkanten(zoals op de foto is te zien? Wij zoeken dit app. uit vooral omdat we graag zeezicht hebben:-) Welke kanalen heeft de TV....elke avond stappen is nl. niets voor ons,eens lekker TV kijken moet ook kunnen,toch!Áls je foto''s wil versturen zie ik ze graag op ons mail adres...alvast bedankt!! javermeulen@chello.nl Yvonne

  • Bericht van: Rene en Petra

    Toegevoegd op
    5 Okt 2007

    Wij zijn 2 okt 2007 terug gekomen uit Spanje.Het app was erg goed,genoeg keukengerei en zelfs een combi magnetron en koffiezet apparaat.Wij hadden zijzeezicht.Het was een geweldige vakantie,ook wel fijn dat ze niet kwamen schoonmaken,had je lekker vel privacy.We gaan geheid een keer terug.

  • Bericht van: Niek Tijink

    Toegevoegd op
    26 Sep 2007

    Wij gaan volgende week naar thalassa. Kan iemand mij vertellen of ELK appartement zee of zijzeezicht heeft?

  • Bericht van: A.H.A.fRANKEN

    Toegevoegd op
    23 Sep 2007

    we zijn op 18 sept terug gekomen we gaan zeker terug we hebben 8 dagen een geweldigen tijd gehad een 10 voor de receptie erg vriendelijk het app mooi en waar je zit je heb uitzicht over zee we komen zeker weer terug bedankt sunweb

  • Bericht van: Demers

    Toegevoegd op
    7 Sep 2007

    wij gaan 15 sept naar thalassy mijn vraag is hoe is de inrichting van de keuken ,koffiesetapparaat ofzoiets ???

  • Bericht van: Fam. Kloos

    Toegevoegd op
    30 Aug 2007

    Het was voor ons de eerste keer dat wij in Spanje op vakantie waren.Wij waren hier van 14 aug.tot 28 aug.Doordat wij in de nacht aankwamen hadden we nog geen besef van hoe de omgeving eruit zag.De volgende morgen zagen we hoe mooi het uitzicht uit ons appartement was.Verder was het appartement naar ons zin.Als er iets was kon je het melden en er werdt gelijk iets mee gedaan.Ook de begeleiding van de Sun-Web dames was goed.Wij kijken terug op een hele fijne vakantie.

  • Bericht van: Fam. Claassen

    Toegevoegd op
    22 Aug 2007

    wij zijn gisteren terugkomen van een weekje in Thalassa. Eenvoudig, maar verder prima appartement. Perfecte ligging, direct aan het strand en een prachtig zwembad, ook voor de kleintjes heel leuk. Gezellige, lange boulevard en vooral gelaterie/creperie Melias is een aanrader wat ons betreft. Helaas, we hadden niet zulk goed weer. Er is echter 1 hele grotemaar aan deze vakantie, het appartement is tijdens het hoogseizoen voor de helft gevuld met tieners die voorals ''s nachts een ongelofelijke hoeveelheid geluid produceren. En zijn zij het niet die je wakker houden, dan wel de rollende koffers, tikkende hakken, lachende mensen. Heel erg gehorig dus waardoor we een week heel slecht hebben geslapen. Dus wel een aanrader, maar voor gezinnen met kleine kinderen, niet in het hoogseizoen!!!

  • Bericht van: Cuijpers

    Toegevoegd op
    10 Jul 2007

    wij zijn 9juni tot 31juni 2007 3weken dus 22dagen naar Thalassa geweest, een prachtig appartement alles was goed schoon.Handdoeken 2x perweek en lakens 1x perweek je moest wel alles zelf schoonmaken maar dat stond in de reisgids .wij vonden dat geen probleem ,wel vondt ik 120euro borg veel geld.Wij vonden het zwembad bij het hotel echt mooi en het water was lekker warm,wij hadden ook mooi weer 28 graden.Het personeel vriendelijk ,alleen moest je er vroeg bij zijn voor een zonnebed daar legde de mensen al vroeg een handdoek op dat vonden wij een nadeel. De meisjes van Sunweb krijgen van ons een compliment en echt vriendelijk wij vinden dit een echte een aanrader .

  • Bericht van: Danielle van gelderen

    Toegevoegd op
    1 Jul 2007

    hallo allemaal,zijn 30juni terug gekomen en hebben het waanzinnig naar ons zin gehad.idiaal voor gezinnen met kleine kinderen.direct aan het strand en een geweldig groot zwembad (wat wel heeeel erg koud is)kamers was niet bijzonder groot maar is wel goed te doen.als je vragen hebt kan je goed bij de receptie terecht spreken gewoon ned. en van het spoor heb je eigenlijk ook geen last van.wij willen er zeker nog een keertje naar terug,zijn nu al weer aan het kijken voor september.voor de geene die nog gaan heel veel plezier en doe ze de groeten van ons.

  • Bericht van: Jose de Blieck

    Toegevoegd op
    18 Jun 2007

    Zaterdagavond zijn wij teruggekomen van een weekje vakantie in Appartement Thalassa, dat het eenvoudig is wisten we al, we hassen de reacties gelezen en verwachtten dus geen luxe Appartement,wat ik echter geen overbodige luxe had gevonden waren bedlampjes die ontbraken,als je nog even wilt lezen voor het slapen gaan en je partner wil dat niet is het prettig om een eigen bedlampje te hebben, daarnaast was ook in de woonkamer alleen de hoognodige verlichting aanwezig, als het te koud is om op het balkon te zitten en je wilt nog even in de kamer wat drinken is dat erg ongezellig en niet iedereen zoekt vertier op straat verder ontbrak er in de keuken ook nog wel het een en ander, toch zijn we niet ontevreden alleen wat ons betreft niet echt voor herhaling vatbaar.

  • Bericht van: Fam vd hoeven/vd berg

    Toegevoegd op
    11 Jun 2007

    wij zijn met 8 personen van 5 juni tot 9 juni in dit app geweest.we hadden 3 app. naast elkaar,dus ook nog leuk.het waren schone kamers,alleen niet zo groot maar verder goede berichten.de receptie sprak nederlands dus ideaal.verder strenge bewaking eromheen,en de laatste dag waar je koffers kwijt kunt last day room staat er heel de dag een security bij je bagage.verder mag je overal gebruik van maken van hotel thahiti playa met een heel groot en prachtig zwembad!!daarbij loopt ook heel de dag een badmeester rond om de boel in de gaten te houden,dus ook velig voor je kinderen.de tuin uitlopen en je staat op het strand.al met al een korte vakantie met een fijn gevoel en goede keus die we hebben gemaakt.alleen positieve berichten,en zeker voor herhaling vatbaar!!

  • Bericht van: Yvonne

    Toegevoegd op
    26 Mei 2007

    Wij denken er over om in het najaar naar dit app. te gaan.Welke kamer moet je reserveren om voluit zeezicht te hebben(dus géén zij-zeezicht) ??

  • Bericht van: Sandra

    Toegevoegd op
    10 Mei 2007

    Een leuk zwembad ,direct aan het strand gelegen,strand loopt wel snel af,snel kopje onder dus.Het appartement is wel erg oud ,maar vonden wij niet heel erg, omdat je toch veel buiten bent.Wij zijn hier twee keer eind juni geweest en hadden niet altijd even veel zon.

  • Bericht van: Mariska

    Toegevoegd op
    7 Mei 2007

    HAllo allemaal,Wij zijn afgelopen zomer 2006 hier geweest!! Het was echt super gezellig!!De appartementen zijn erg ruim voor ze 2 en zien er goed en verzorgd uit!! De ligging is super als je van strand vakantie houd is het top!! Het App. ligt aan het strand.Wat wij hebben gedaan en zeker een aanrader is met de trein naar Barcelona!!!! Je kunt daar gewoon een retourtje kopen op het station en je stapt in het centrum uit!! Dat is echt de moeite waard!Wij hebben een heerlijke strand,shop en beetje uitgaan vakantie gehad!!Groetjes Mariska en heel veel plezier op jullie vakantie! in dit App.

  • Bericht van: Marie

    Toegevoegd op
    14 Feb 2007

    Buenas diaz! Ik ga in mei met een 2 vriendinnen naar dit appartement.. Kan iemand mij wat meer vertellen over de 3 persoonappartementen? Muachas graciassssss!!

  • Bericht van: Nathalie

    Toegevoegd op
    28 Jan 2007

    ik ben afgelopen zomer 2006 met mijn vriend een weekje naar thalassa geweest. Is een heel leuk appartementen complex. Is ons goed bevallen. Alles zit in de buurt: winkeltjes, strand, supermarktjes etc. Zeker sávonds is het leuk om langs de boulevard te lopen, dan hebben ze namelijk nog allemaal kraampjes. En er is een x per week markt, met kleding enzo. Zeker een aanrader!

  • Bericht van: Fam Paans

    Toegevoegd op
    31 Dec 2006

    hallo, wij willen graag volgende zomer naar app. thallassa. wij gaan met 5 personen. zou iemand kunnen vertellen of de 6 persoons appartementen boven aan liggen en ze altijd aan de zeezijde liggen. groetjes fam Paans

  • Bericht van: Perry, Carola, Charrel

    Toegevoegd op
    24 Okt 2006

    Wij zijn hier heerlijk op vakantie geweest voor de allereerste keer, wij hebben het vreselijk naar onze zin gehad, wij zijn geweest van 23-09-2006 t/m 1-10-2006. Wij gaan volgend jaar zelfs twee weken. Heerlijk. Ook hele leuke mensen van het appartement. Zeker tot volgend jaar.

  • Bericht van: Marinus van strijp

    Toegevoegd op
    13 Okt 2006

    zoals gezecht zijn wij geweesst van af 03-10-06 t/m 10-10--06 het was weer netjes gereegeld eerst in een bedomd uitzicht de keuken vanaf de tweede verdieping niet leuk gevraagd voor een ander appartement geen probleem meteen geregeld dus op naar de vierde verdieping met uizicht direct op zee netjes groetjes rini en riek van strijp

  • Bericht van: Mevr v Heusden-Onderstal

    Toegevoegd op
    29 Sep 2006

    Voor de 4 de keer geweest dit jaar 3 jaar met mijn man,die is helaas ovrleden .En dit jaar met mijn kinderen en nu in het grote appartement en ik moet u zeggen het was weer geweldig.Met 3 volwassenen en 3 kinderen ruimte genoeg Hopelijk volgend jaar weer.

  • Bericht van: Marinus van strijp

    Toegevoegd op
    18 Sep 2006

    hallo wij zijn vorig jaar geweest en het was ons goed bevallen en daarom kommen we in oktober 2006 toch nog een keer kijken hoe het nu bevalt mischien kan het dan wel een stekje worden om toch ieder jaar een vakantie er aan te wagen voor een week fam van strijp

  • Bericht van: Raymond

    Toegevoegd op
    8 Jul 2006

    wat een heerlijke vakantie,appartement simpel maar goed en zeer ruim. we zaten er met 5 personen en dat ging goed met uitzicht op zee. als je binnendoor naar buiten ging dan kom je gelijk bij het zwembad met daarvoor het strand,dus ideale ligging.ik ga niet naar Spanje voor de nederlanders maar vondt het toch geweldig dat er achter de balie en bij de animatie nederlandse meiden waren.er zit een mini club in met 4 nederlandse meiden die de hele dag mijn zoontje bezig hielden.ga je de andere kant uit je appartement dan kom je bij de wasserette en kan je internetten.al met al een heerlijke vakantie ga er als het even kan weer terug.

  • Bericht van: Hans Bot

    Toegevoegd op
    5 Jul 2006

    Appartement en daarnaast gelegen hotel boden voldoende vertier. Restaurants in omgeving redelijk, behalve 1 - Bei Pepe die had een zeer goede kwaliteit voor een normale prijs. Receptie van zowel het hotel als appartement bestond uit Nederlandse meiden, wat alles veel makkelijker maakte.

  • Bericht van: Pos

    Toegevoegd op
    27 Jun 2006

    Het was superleuk wat een mooie ligging en overal dichtbij,keurig appartement. Prachtig zwembad met uitzicht over zee . we hebben geen last gehad van de trein waar we bang voor waren voordat we heengingen. Een echte aanrader we hebben genoten met onze 2 kids en missen het nu al. Fam pos.

  • Bericht van: Bianca en wies

    Toegevoegd op
    7 Jun 2006

    Leuk appartement,goede ligging,nabij centrum direct aan strand en winkels.Je kunt gebruik maken van alles van het naast gelegen hotel voor tien euro kun je uitgebreid eten een aanrader.Wel veel jongeren die de disco bezoeken er tegen over wat geluidsoverlast,vooral bij sluitingstijd.Maar prijs kwaliteit verhouding is zeer goed wij hebben een prima week gehad,en waren zeer tevreden,bedankt Sunweb voor de zoveelste mooie vakantie.

  • Bericht van: Een zesje

    Toegevoegd op
    12 Mei 2006

    Wij zijn inmiddels 2 keer naar thalassa geweest met een groep vrienden, de ligging is super, tegenover discotheek QK verder veel leuke kroegen in malgrat (5 minuten lopen) vooral de waikiki is vet! 5 euro voor een liter cocktail! Het eerste jaar was het ook super in thalassa, leuke mensen daar! Het tweede jaar viel een beetje tegen. We hadden de eerste nacht (blijkbaar) teveel herrie gemaakt en werden DIRECT het appartement uitgezet en we konden het uitzoeken.. Zeer vervelend dat management daar!

  • Bericht van: Jacqueline

    Toegevoegd op
    4 Mei 2006

    Ook wij zijn al een aantal jaren naar Thalassa geweest. En idd het is erg simpel in de appartementen,maar wij redden ons er altijd prima,zelfs met 4 kinderen.Voor jong en oud prima complex om lekker op vakantie te gaan.Leuke animatie,mooi zwembad, en voor strandliefhebbers: een paar stappen naast het zwembad en je staat op het strand.Lekker uit eten en winkelen kan je ook perfect en alles binnen loopafstand van het appartement.Een dagje Barcelona is ook erg aan te raden, je kan dit prima doen met de trein.Als ze via Sunweb weer een leuke aanbieding hebben zullen wij zeker denken om hier weer heen te gaan op vakantie!Ook een tochtje naar een ander plaatsje met de boot is erg leuk om eens te gaan doen,bijvoorbeeld Tossa de Mar!

  • Bericht van: Familie van Petersom

    Toegevoegd op
    10 Apr 2006

    reactie op"" bedonderd "" wij komen er al jaren en het bevalt ons meer dan goed.de appartementen zijn eenvoudig ingericht ZOALS IN DE GIDS EN OP INTERNET WORDT VERMELD ,maar daartegenover staat dat het er voor de rest geweldig is,zowel ligging van het zwembad met heerlijk groot terras met vriendelijke bediening.en gratis zonnebedden met matrasjes, en ook direct aan het strand, winkels aan de overkant ,wat wil je nog meer? en wat dachten jullie van Wendy ze doet alles wat in haar vermogen ligt voor de klanten.WENDY je bent GEWELDIG.en de trein ,ach die neem je op de koop toe.

  • Bericht van: Ingrid

    Toegevoegd op
    3 Mrt 2006

    Hallo, Ik zou graag naar dit appartement in augustus willen. Vooral dat balkon lijkt me heerlijk. Ik ga alleen met mijn zoon van 15 jaar. Is er wat te doen voor 15 jarigen? Groetjes, Ingrid

  • Bericht van: Fam Steenbeek

    Toegevoegd op
    25 Okt 2005

    Wij zijn hier geweest vanaf 4oktober en vonden het een keurig app.mooi schoon en een mooie ligging een aanrader voor een ieder

  • Bericht van: Petra

    Toegevoegd op
    11 Okt 2005

    Thalassa, Wij zijn in de laatste week van september naar het appartement Thalassa geweest. Zoals stond beschreven was het ook. Het was een net en eenvoudig appartement waar je uitstekend kon verblijven. Het enige nadeel vonden wij, dat je op de eerste verdieping, je balkon moest delen met de buren. Er stond als het ware alleen een hek tussen de balkons in, waardoor je altijd pal naast je buurman zat. Verder was het appartement erg netjes en waren de mensen die er werkte erg vriendelijk. Ook van de trein hebben wij weinig last gehad, deze hoorde je amper. Kortom: Voor het geld wat wij ervoor betaald hebben krijgt deze appartement een dikke 8.

  • Bericht van: Marian

    Toegevoegd op
    29 Sep 2005

    We zijn nu inmiddels alweer drie dagen in Nederland en balen nu al weer van het weer. Wat was het geweldig in Santa Susanna. We hebben ons prima vermaakt. De appartementen waren prima verzorgd, eenvoudig, maar lagen zeer centraal in Santa Susanna. Ook voor de kids was er genoeg in het complex te doen. Aardig personeel, en een vriendelijk nederlands sprekende receptioniste. Alles binnen loopbereik, zo ook het station van santa susanna. Nadeel echter wel was de geluidsoverlast van muziek bij de andere hotels in de omgeving, maar goed je hebt vakantie en als je niet kan slapen dan zing je gezellig alle liedjes mee. Kortom wij vonden het prima zo en gaan zeker nog een keer terug!

  • Bericht van: J.G Teseling

    Toegevoegd op
    27 Sep 2005

    Zojuist teruggekeerd van een 15-daagse reis naar app. Thalassa. We vonden het een mooi app. ligging direkt aan zee. Nadeel was dat je zelf je vuilnis naar de container moetst brengen, de lakens van de bedden werden in je handen geduwd om zelf te verschonen, en we werden gestoord van de overdadige muziekoverlast die van alle kanten op je af komt. Elke avond tot 12u herrie en daarna nog lawaai van het terugkerende uitgaanspubliek. Daar bij nog het geraas van de trein elk half uur, kortom we kwamen vermoeider terug dan dat we gingen.

  • Bericht van: Fam. Van Zanten

    Toegevoegd op
    9 Sep 2005

    Wij zijn 15 dagen naar app. Thalassa geweest. Van 20 aug t/m 3 sep. Het was gezellig en de appartementen waren schoon bij oplevering. (Wij hebben zelfs gezien hoelang en hoe goed ze alles schoonmaken)Tussentijds handdoekenlevering, wel om de drie dagen handdoeken wisseling. Voor zo'n goedkope prijs moet je niet naar de meubels enz. kijken. Voor sommige is alles immers niet goed. De trein rijdt inderdaad elk half uur voorbij maar op een gegeven moment hoor je er niets meer van. Bovendien is alles na 12 uur stil. Tot slot voor zo'n prijs 510 euro voor 15 dagen, incl vliegen met animatieteam waar wij overigens geen gebruik van hebben gemaakt (ideaal voor gezinnen) openbaar vervoer naast de deur waar je zo in Barcelona zit en strand op 50 m afstand is dit een prettig verblijf. Overigens ook precies in het leuke gedeelte van de boulevard (aan de overkant). Tip: Boek half pension bij hotel!

  • Bericht van: Erwin

    Toegevoegd op
    9 Sep 2005

    Vanuit Spanje een berichtje en tevens een reactie van de familie ¨bedonderd¨ 09-09-2005 Je krijgt waar voor je geld, het kost niet veel verwacht er dan ook niet te veel van. Een Airco is er niet maar dit staat ook negens vermeld. Interieur is somber maar voldoet aan staandaard eisen. inderdaat de trein komt om het half uur langs, maar dat valt best mee. het zwembad van hotel Thahyti Playe is perfect en tevens de ligging aan het strand ook. prijs en kwaliteit verhouding klopt. Er zijn altijd mensen die wat te mouwen hebben, volgend jaar lekker thuis blijven dan komt het goed. groetjes, Erwin

  • Bericht van: Bedonderd

    Toegevoegd op
    4 Sep 2005

    ik was er van 16 july tot 31 augustus... en is toch zoon programma over helse vakantie's kan mijn vakntie zo aan meedoen appartementen waren slecht klein erg gehorig en geen AIRCO slechte stoelen in het appartemntje slecht bedden vieze badkamer.... en dan die trein ieder half uur wat hebben we ons daaraan geirriteerd. de liften in thalassa waren meer kapot dan dat ze het deeden. 1e dag ging op een stoel zitten donderde we er zo doorheen deurklink donderde eraf had een melding gemaakt van die stoel dat die kapot was moest ik aan het einde nog eens 40 euro betalen voor de stoel (als je het nou een stoel kon noemen ja) deurbellen deeden het niet iedereen alsmaar rammen op de deuren en het is er net een echoput en dan ook nogeens dat geram op die deuren en dat voor 700,- p.p. incl vliegreis beetje te erg voor woorden zater het jaar daavoor voor 800,- all inn in brazillie. maar de facaliteiten van thahiti waren echt super

  • Bericht van: Fam. Koning

    Toegevoegd op
    30 Aug 2005

    Wij zijn net terug van onze 11 daagse reis bij Thalassa, het was super. Het personeel van Sunweb deed hun best en ook het personeel van het hotel was vriendelijk. De appartementen waren zoals de andere reacties al zeiden heel eenvoudig maar goed, alleen heel gehorig. Lekker overal dichtbij en eten is er niet duur, zeker een aanrader voor alle leeftijden.

  • Bericht van: Erik en Ves juli/aug'04

    Toegevoegd op
    21 Jul 2005

    Mooie lokatie, precies tegen over het strand en de boulevard, genoeg pinmogelijkheden en eetgelegenheden vooral restaurant Jerommeke is erg goed eten en erg veel voor een leuke prijs. Het enige waar wij ons aan stoorde was de lawaai van de disco's en jonge lui midden in de nacht. Mooie ruime kamers met een heerlijke douche en slaapkamer het enige wat wij misten was de airco, maar gelukkig stonden wij allen s'ochtens maar 1 uur in de zon. En wij hebben via een last minute geboekt dan is ie te betalen maar anders vindt ik dat ze er veel geld voor vragen, want voor dat geld zitten we dit jaar iets verder op in een hotel voor veel minder geld en half pensioen. Tevens heb je benenden een winkeltje waar je eventueel kan wassen en internetten tegen betaling. En als je naar de supermarkt Champion wil zou ik met het treintje heen en terug gaan dat scheelt een hoop loop en zweet werk, hahaha. Fijne vakantie aldaar gehad.

  • Bericht van: R. Roelofsen

    Toegevoegd op
    17 Jul 2005

    Ik ben met vrouw en dochter voor de 2e keer 11 dagen naar app. Thalassa geweest. Alweer onzettend gezellig, we overwegen om binnenkort nogmaals te gaan! Goed animatieteam, je wordt zowel op de dag als 's avonds lekker beziggehouden. Aanrader zeker voor jonge gezinnen!!!!

  • Bericht van: H van Heusden

    Toegevoegd op
    15 Jul 2005

    Zijn er de afgelopen week voor 11 dagen geweest. Was al weer voor de zesde keer. Een echte aanrader!!!!!! Vergeet niet een koffiezetter mee te nemen. Is eenvoudig maar de ligging maakt het een geweldig appartement. Gastvrouw Wendy doet enorm haar best om het de gasten naar hun zinj te maken. Voor lekker eten ga je naar de Pepermolen, een toprestaurant in al zijn eenvoud!

  • Bericht van: Sandra

    Toegevoegd op
    14 Jul 2005

    Ik ben hier 2 jaar geleden geweest! Was helemaal vet.. ik was er met mn ouders + vriendin we hadden een 6-persoonskamer.. was erg groot, schoon maar eenvoudig, maar wat maakt dat uit?! De 4-persoonskamers waren wel een stuk kleiner maar goed.. We keken op de zee, lekker balkonnetje, helemaal geweldig! Het appartement is tegenover de boulevard, en de vetste discotheek van malgrat; QK! Ook als je het appartement uit loopt zit je gelijk aan het mooie en lekkere zwembad van hotel Tahiti Playa waar je gewoon gebruik van kon maken. Er was daarbij een lekker grasveld en een standje om eten en drinken te kopen. Liep je van het grasveld af zat je gelijk op het strand, echt ideaal! Een supermarkt ligt ook vrijwel naas het appartement! Het was gewoon een hele leuke vakantie, mede door thalassa!!!

  • Bericht van: Piet koper

    Toegevoegd op
    12 Jun 2005

    ook wij waren in thalassa van 31 mei tot 12 juni jl helemaal toppie ook voor de wat oudere jongere 58/59 mooie lokatie mooi app 12 dagen 27 graden op het balkon of bij het zwembad alleen slapen doe je binnen een grote pluim voor alle medewerkers van sun web en ook voor wendy van thalassa mooie excursie bij de pastoor lekker eten ook de boottocht en de trein naar barcelona toppie groetjes Piet en mar (opa van de zwartwit ballen) vinden die meiden erg lekker hoor

  • Bericht van: Rik de Jonge

    Toegevoegd op
    15 Mei 2005

    Wij zijn hier met 4 jongeren heen geweest, helemaal vet! Ook met ouders geweest, ook ideaal.. Voor alle doelgroepen zeeeeeeer goed geschikt, echt goed voor een topvakantie!!

  • Bericht van: Debby

    Toegevoegd op
    15 Mei 2005

    wij zijn er 2jaar geleden voor 15 dagen geweest en we hebben ons prima vermaakt,appartement is wel simpel maar alles wat je nodig hebt is er en wat maakt het uit je bent toch meestal buiten,het zwembad was erg mooi en erg relax dat je gelijk op het strand bent.elke avond was er wel wat te doendicht bij supermarkt en winkels en uitgaansgelegenheden.echt een supervakantie dit jaar gaan we weer alleen nu met onze dochter van 10 maanden,kjken of zij het ook leuk vind.

  • Bericht van: Har

    Toegevoegd op
    8 Mei 2005

    Ligging Thalassa is inderdaad geweldig tov. het strand. Houd wel rekening met het feit, dat er een sneltrein direct achter het appartement langs rijdt. Ieder half uur een enorm lawaai. Pas na een paar dagen raak je eraan gewend. Appartement is erg simpel. Met name het tweepersoons bed in de woonkamer (de uitklapbank) is erg kort. Voor lange mensen niet aan te bevelen. Gelukkig hadden wij een half-pension geregeld. Het koken voor 4 personen op een electrische tweepits zou voor velen een probleem kunnen opleveren. Stadje is gezellig en ook het personeel van zowel Thalasses als Tahiti is erg service-gericht.

  • Bericht van: Danielle

    Toegevoegd op
    29 Apr 2005

    Een mooi appartement met een geweldige liggen. Naast het zwembad en gelijk aan het strand. Echt een super vakantie hier gehad!

  • Bericht van: Jo

    Toegevoegd op
    14 Apr 2005

    wij zijn vorig jaar in thalassa geweest, het app is niet luxe ofzo, maar je zit er echt perfect voor een strandvakantie direct aan het strand, en een van de weinig hotels die aan deze kant van het spoor zit, je hoeft dus niet steeds onder het spoor door echt ideaal met kleine kinderen, mooi zwembad bij het hotel, en je hebt ook altijd zeezicht. leuke winkeltjes aan de straat ( voor de liefhebber, de burger king zit aan de overkant , ;D )

  • Bericht van: B. Oude Heuvel

    Toegevoegd op
    12 Apr 2005

    Wij zijn meerdere malen naar Thalassa geweest en zijn er erg tevreden over. Het is een simpel appartement maar het zwembad en faciliteiten van het hotel ernaast zijn perfect. Vooral voor kleine kids erg leuk. De ligging is prima en het stadje is erg gezellig. Dus voor de prijs een echte aanrader!!!

Aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor deze accommodatie.


Weer morgen

Om Sunweb.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies. Wijzig cookie instellingen