Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Alay

Aan de rand van het centrum van Benalmádena ligt Appartementen Alay. Voor een verkoelende duik hoeft u niet ver te lopen, het strand ligt in de directe omgeving en Alay beschikt over een mooi zwembad. Hier gaat u een leuke vakantie tegemoet!

Lees verder

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

alice janssen. - 20 september 2012
"De studio van het apartementencomplex zag er prima uit. Iedere dag de schoonmaak, behalve op Zondag (natuurlijk). Iedere dag schone hand- en badhanddoeken. Het zwembad gedeelte was vrij rustig. We zaten aan de straatkant, we hadden zwembadkant gevraagd omdat de straatkant druk zou zijn. Maar alles was vol. Toch aan de straatkant gebleven; dan zag je nog eens wat. De studio had dubbel glas dus snachts daardoor minder herrie als je alles dicht hield. De airco werkte prima! Ook een prima zit op het..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
25%
Stel ouder dan 30 jaar
68,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
6,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=79838


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)