Hemelvaartsdag 25-5: contact center geopend 10-17u

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Vilanova Resort

6,5

Aan het einde van de bruisende Strip van Praia da Oura ligt het mooie Vilanova Resort. Het sfeervolle oude centrum is makkelijk te bereiken met een bus of taxi, maar wie zin heeft in een stevige wandeling kan er natuurlijk ook naar toe lopen. Op een kilometer afstand ligt het schitterende goudgele zandstrand. Op steenworp afstand van de appartementen en villa's ligt een supermarktje waar je voor dagelijkse boodschappen terecht kunt.

De appartementen en studio's zijn eenvoudig ingericht en liggen in het hoofdgebouw. De villa's hebben een iets rustigere ligging verder naar achter op het complex. Om het grote zwembad heen staan zonnebedjes maar je kunt ook je handdoek in de ligweide bij het zwembad neerleggen.

Lees verder

  • Aan het einde van de Strip
  • Centrale ligging
  • Groot zwembad met ligweide
  • Dicht bij supermarkt

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,5

Klantwaardering

gebaseerd op 13 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Tess. - 1 augustus 2015
"Vervolg andere bericht: Alles op camera gezet als bewijs. Bij het zwembad kon je totaal niet rustig liggen omdat je continue dronken Engelse naast je had zitten die je lastig vielen. We zijn vervolgens naar het stand gegaan, hier kwam je las echt tot rust! Vervelende ervaringen gehad dus. En dan zit je nog niet eens in het hoogseizoen. (31-8 t/m 7sep). Bedden zijn slecht. Matras ligt op een stuk beton (staat niet op site vermeld). Kamer heeft een boiler, dus niet te lang douchen als je geen koud..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
15,4%
Stel ouder dan 30 jaar
28,8%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,9%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,7%
Groepen vrienden
32,7%
Overige groepen
13,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38239


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)