Koningsdag: Contact Center gesloten

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Eden Resort

Aparthotel Eden Resort is een schitterend complex dat in juni 2010 haar deuren heeft geopend. Geniet van een prachtig verblijf in een grote ruime tuin met drie verkoelende zwembaden. De appartementen zijn erg comfortabel en luxe ingericht met een flatscreen televisie en een entertainment systeem. En heeft u zin in een uitstapje naar het centrum? De shuttlebus van het hotel brengt u er snel en gemakkelijk naartoe!

Lees verder

  • Nieuw complex
  • Leuk bungalow park
  • Comfortabele/luxe appartementen
  • Gratis shuttlebus

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Hubert-Jan Busch. - 12 oktober 2012
"Over het algemeen prima, mooi, verzorgd, voldoende faciliteiten, helaas kennen ze in Portugal nauwelijks verwarmde buitenzwembaden. Gelukkig bij dit complex ook een binnenzwembad, kostte alleen wel moeite om het geopend te krijgen ondanks aangegeven openingstijden. Personeel helaas niet zo vriendelijk, waarschijnlijk dankzij laagseizoen, maar dat mag geen excuus zijn, kost alles moeite. Een Engelsman organiseerde zelfs een petitie om de zwembadbar open te krijgen. Voor het binnen zwembad moesten..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0,7%
Stel t/m 30 jaar
17,4%
Stel ouder dan 30 jaar
39,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
20,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
5,1%
Groepen vrienden
8%
Overige groepen
9,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38355


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)