Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Porta do Vento

8,4

In het sfeervolle Hotel Porta do Vento word je vriendelijk ontvangen door de Italiaanse eigenaresse Camilla. Zij begeleidt je naar de kamer welke netjes, maar eenvoudig is ingericht. Vervolgens kun je even bijkomen van de reis op het terras onder het genot van een verfrissend drankje. Daarna is het lastig kiezen; lonkt het fijne zandstrand al of kies je er voor om Santa Maria te verkennen? Wegens de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, de gastvrijheid en de goede ligging is Hotel Porta do Vento de basis voor een fijne vakantie op Sal. Geniet hier van het tropische sfeertje en keer ontspannen terug naar Nederland.

Lees verder

  • Gemoedelijke sfeer
  • Vriendelijke eigenaresse
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Daan Welboren. - 6 november 2012
"Een eenvoudig doch aanvaardbaar pension/hotel. Gastvrouw en medewerkers uitermate vriendelijk. Gemis op kamer minimaal 1 of 2 stoelen, een kleine koelkast en een airco, zeker voor de heetste periode. Host Roberto uw vertegenwoordiger ter plekke deed zijn best maar het zat hem niet mee. Mijn echtgenote was ondanks uw en onze aanmelding niet geregistreed bij de douane voor haar visum. Uiteindelijk wel op gelost. Over de duurdere accomodaties hoorden wij veel klachten. Wij zijn tevreden en hebben o..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
17,4%
Stel t/m 30 jaar
26,1%
Stel ouder dan 30 jaar
56,5%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=92487


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)