Koningsdag: Contact Center gesloten

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel Odjo D’Agua

Wat een charmant plaatje is Hotel Odjo D’Agua. Niet voor niets is de bijnaam van dit hotel 'Hotel de Charme'. De idyllische ligging en de kleurende bloemen maakt het geheel helemaal af. De letterlijke vertaling van het hotel is 'de ogen van het water' en met een ligging pal aan de helderblauwe zee doet dit zijn naam zeker eer aan. De versgevangen vis uit zee kun je dan ook op de meest verse manier bestellen in het restrauant die, hoe kan het ook anders, direct aan zee ligt. Hoe fijn wil je het hebben?

De gezellige kamers hebben een balkon, waarvan sommige ook een specataculair uitzicht over zee hebben. Een ideaal plekje voor een onvergetelijke zonsondergang. En na de zonsondergang is het centrum van Santa Maria zeker een bezoekje waard. Vanuit Odjo D’agua hoef je hiervoor alleen de hoek om te lopen, want je verblijft hier midden in Santa Maria. Na een paar stappen sta je midden in het centrum, waar de (souvenier)winkeltjes en barretjes worden afgewisseld met restaurants. Wat een lekker eiland is Sal toch!

Lees verder

  • Goed restaurant aan het water
  • Charmant hotel aan het strand
  • In het centrum van Santa Maria

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

stel uit lansingerland. - 26 december 2015
"Hadden geboekt in odjo auqua, maar kregen een appartement in porto antigo. Appartement was slecht onderhouden. Wcknop was defect en hebben dit meerdere malen aangegeven aan de receptie die het zouden laten repareren. Dit moet nu nog gebeuren. Halve gordijnen ontbraken, waardoor wij vroeg een lichte kamer hadden. lamp was helemaal kapot en versleten. Deze ingeleverd, maar nooit een nieuwe teruggekregen. Douche zat onder de schimmel. Na klagen bij reisleiding en receptie bleek er niets gedaan te k..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
16,3%
Stel ouder dan 30 jaar
81,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
0%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=147838


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)