Fly-drive Landelijk Sicilië - Inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Fly-drive Landelijk Sicilië - Inclusief huurauto

7,6

Een bijzondere rondreis over een prachtig eiland waarbij de nadruk niet ligt op de historische bezienswaardigheden van het eiland. Nee, tijdens deze fly-drive maakt u kennis met de prachtige landschappen die Sicilië te bieden heeft. U overnacht in bijzondere hotels, zoals de bekende Italiaanse Agriturismos en in kleine, charmante hotelletjes. Sicilië op z'n mooist! Wij bieden deze rondreis aan voor  8, 11, 12 en 15 dagen.Programma 8 dagen:Dag 1: Amsterdam – Omgeving Etna Na het in ontvangst nemen van de huurauto rijdt u richting uw accommodatie, een huisje op de helling van de berg.Dag 2: Omgeving Etna - Omgeving Madonie/Céfalu (ca. 180 km)De fly-drive gaat nu echt van start. U brengt vandaag een bezoek aan de vulkaan Etna. Vervolgens rijdt u door het prachtige natuurgebied van Madonie, dat omringd is door bergen met veel authentieke dorpjes. De overnachting van vandaag en morgen vindt plaats in de omgeving van Madonie of Céfalu.Dag3: Omgeving Madonie/Céfalu Vandaag kunt u genieten van een wandeling door de adembenemende landschappen van Madonie. Bezoek het natuurpark of ontdek een aantal van de verborgen dorpjes waar u eventjes terug gaat in de tijd. Geniet van lokale kazen en wijnen en bezoek het charmante vissersstadje Céfalu. Sluit hier de dag af op één van de leuk...

Lees verder

  • Ontdek Sicilië op haar mooist
  • Prachtige natuur
  • Unieke ervaring

Faciliteiten

Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht)

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 16 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Marja Maars. - 1 mei 2016
"Alles prima geregeld. Prachtige vakantie. Zou alleen wel praktisch zijn als de eerste lokatie al van tevoren bekend zou zijn. Zoeken in het donker na vliegreis is niet erg fijn."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
19,7%
Stel ouder dan 30 jaar
71,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
1,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2,6%
Groepen vrienden
2,6%
Overige groepen
2,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=83312


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)