Fly-drive Classic Sicilië 4 sterren - Inclusief huurauto

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Fly-drive Classic Sicilië 4 sterren - Inclusief huurauto

7,6

Gaat u graag zelf op verkenning? Met een huurauto over smalle, pittoreske weggetjes de meest bijzondere historische plekjes van het eiland ontdekken. Onderweg gestopt worden door een kudde schapen of een oud Italiaans echtpaar op het platteland de weg vragen als u het even niet meer weet... Als dit u aanspreekt, is de fly-drive Classic Sicilië echt iets voor u! Aan de hand van een vaste route ontdekt u in 8 dagen tijd en in uw eigen tempo een groot deel van het eiland. In de avond is er een kamer in een comfortabel viersterren hotel voor u gereserveerd, iedere keer weer in een ander plaatsje. Geniet van alle bezienswaardigheden, prachtige uitzichten en een bijzondere natuur, dit is Sicilië op haar mooist! Tijdens de Fly-drive Classic Sicilië 4 sterren, verblijft u in 4 sterren hotels.Uw reis van dag tot dagDag 1: AankomstNa aankomst op de luchthaven van Sicilië staat uw huurauto gereed en ontvangt u een informatiepakket. U overnacht in de omgeving van Catania of Taormina.Dag 2: SyracuseVandaag begint uw rondreis echt. Langs de oostkust rijdt u richting Syracuse, een prachtig havenstadje omgeven door de Middellandse Zee. In Syracuse valt genoeg te zien en te beleven: zo heeft de stad een historisch centrum met een beroemde kathedraal, de Arethusa fontein, smalle pittoreske stra...

Lees verder

  • Prachtige uitzichten
  • Bijzondere natuur
  • Sicilië op haar mooist

Faciliteiten

Toeristenbelasting: circa 2,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Wim. - 22 juni 2015
"Het verblijf in Selulinte was erg teleurstellend. Niet zozeer het hotel want dat was prima maar wel de locatie waar het hotel zich bevond. Midden in een industrieterrein.In het gebied was heel weinig te beleven. Dit vonden we zonde van de mooie rondreis. Selulinte kan wat ons betreft geschrapt worden uit het programma."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
3,7%
Stel t/m 30 jaar
11,1%
Stel ouder dan 30 jaar
74,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
3,7%
Overige groepen
7,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=83307


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)