woensdag 20 september, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 26 beoordelingen voor Sea View Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,6
Kamer
8,4
Maaltijden
7,6
Vakantie algemeen
8,9
Overige faciliteiten
8,8
Prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,9
Personeel
9,0
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Een heel mooi netjes hotel, super aardige mensen. En erge vriendelijke mensen. Leuke lekkere restaurantjes in de buurt. Een aanrader!
  2. Door:
    Ja Mart en Ingrid
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Prachtig gelegen complex in rustige mooie omgeving.Goede sfeer! Heerlijke zwembad met lekkere ligbedden met handdoeken.Maria de eigenaresse is super,weet en regelt alles voor je. Ook haar personeel is aardig en behulpzaam en vriendelijk. Ze zorgen dat je je snel thuis voelt. Lekker ontbijt met zelfgemaakte jam en koekjes,ook het diner is prima en er is ruim voldoende keus in gerechten. Met een auto kun je het hele eiland verkennen,waaronder heerlijke strandjes en baaien. Overal restaurantje met heerlijke salades en olijfolie waar het eiland bekend om staat. Ga ook eens kijken in het natuurreservaat Gerakas bij het sea lifecentrum zodat Yannis je meer kan vertellen over het behoud van de schildpadden.Zakynthos is een mooi groen eiland waarvan we alles leuk vonden behalve Laganas.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig uitzicht, wel wat afgelegen dus vervoer (scooter of auto) huren is een must. Badkamer wat verouderd, maar verder is alles echt top!
  4. Door:
    Anja lourens
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een super vakantie hier gehad!! Zo, goed. Dat we volgend jaar weer gaan. Kon niet beter!!!
  5. Door:
    Arie Swets
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een perfecte vakantie, vriendelijk personeel. Maria regelt alles als je dat wilt.
  6. Door:
    Arie Swets
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het was genieten in Sea View Village. Maria regelde alles, wat je maar wilde. Personeel super vriendelijk. Top vakantie.
  7. Door:
    Theodoor en Liesbeth
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Waren 11 dagen in Sea View Village in Vassilikos, Zakynthos. Was een geweldige vakantie, kregen door omstandigheden een suite, veel groter dan de studio die we betaald hadden!! Schitterend complex, niet te groot. Zeer vriendelijk personeel. Maria heeft alles goed onder controle..... Ontbijten tot half 11 is geweldig, je hoeft geen wekker te zetten. Ook het uitchecken kan tot 12 uur, heel relaxed! Kamers hebben allemaal horren voor de ramen, overal is aan gedacht. Prima handdoeken service bij het zwembad. Personeel staat altijd voor je klaar. Een minpuntje is dat het gehorig was in de kamer die wij hadden. Hebben een keer een bootje gehuurd bij Big Blue in Keri Beach, 75,00 euro voor 3 uur excl brandstof, en kregen er zelfs een uur extra bij. Echt een aanrader om een bootje te huren, prachtige kust. Hebben 5 (!!) keer gegeten bij Peppermint in Argassi, zo lekker, uitgebreide kaart, afwisselend, wat een geweldig restaurant. Wel reserveren anders kom je in de "wachtkamer"... idd wel een auto huren, locatie van Sea View is wat afgelegen. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en raden Sea View zeker aan!!
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Mooi gelegen met uitzicht op zee.
  9. Door:
    Eijkelboom
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We hebben om speciale redenen geboekt in een twee kamer appartement. Aldaar blijkt in de overeenkomst met sunweb het appartement te bestaan uit een slaapkamer, trappetje naar boven alwaar een bed. Dit laatste is door jullie waarschijnlijk als 2e kamer aangemerkt. Dit in niet duidelijk op de site!
  10. Door:
    E. de Vries
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een mooi complex, mooi uitzicht. Goede handdoekenservice bij het zwembad en wij hadden een super groot en fijn bed. Ik raad je aan om wel een auto te huren, dit kan goedkoop bij Maria!
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Verblijf was goed, ruime kamer met mooi uitzicht. Een leuke poolbar met erg vriendelijk personeel
  12. Door:
    Lisa
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Een heerlijke vakantie gehad bij Sea View Village! Schone, rustige accommodatie met erg vriendelijk personeel. Fijne ligging met een heel mooi uitzicht, maar het is wel noodzakelijk om een scootertje of auto te huren. Voor ons was het oprecht de fijnste vakantie ooit! Niet twijfelen, maar gewoon doen!
  13. Door:
    Berend
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Hele lieve gastvrouw en de rest van het personeel. Wij hebben hier een heerlijk verblijf gehad en volop genoten. Wel raden wij u aan om een auto of scooter te huren om mobiel te zijn vanwege de verre ligging uit het centrum. Dit wordt overigens super goed geregeld door de gastvrouw. Het enige minpuntje is dat de airco tegen betaling was.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Top locatie een echte aanrader! Is gebouwd tegen een berg en daarom niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Auto is een must! Gaan zeker nog eens terug.
  15. Door:
    Femke
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Sea View Village is alles wat u wensen kan als u van rust, vriendelijke mensen, heerlijk eten en gemak houdt. De medewerkers zijn allemaal even aardig en behulpzaam. Je kunt er heerlijk eten met een geweldige gastheer die ons iedere keer weer verraste met zijn tips en ons aan het lachen maakte. Het zwembad is heerlijk en er liggen de hele dag door handdoeken klaar. De kamer was precies wat we verwachtten. In het hoogseizoen is een airco wel aangenaam, maar dit was ons voor €10 per dag wel te duur. Met een huurauto is alles op Zakynthos te ontdekken, het is een prachtig eiland! Wij zullen zo weer voor Sea View Village kiezen als we teruggaan!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)