woensdag 6 september, 4 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 32 beoordelingen voor Sea View Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,6
Kamer
8,3
Maaltijden
7,7
Vakantie algemeen
8,9
Overige faciliteiten
8,7
Prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,7
Personeel
9,1
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig complex met een schitterende omgeving. De service van het appertement en het eten in het restaurant zijn top. Een auto huren is wel een must wanneer je mobiel wilt zijn, en iets van het eiland wilt zien.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    2e keer dat wij bij Sea View genoten van onze vakantie. Opnieuw was het weer fijn en heerlijk genieten!
  3. Door:
    Laura
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Heerlijke vakantie gehad in Sea View Village. Uitrusting van de kamer liet iets te wensen over (beperkt servies en niet heel schoon) en de kamer zelf kan ook een opknapbeurtje gebruiken. Verder prima, goed ontbijt en heerlijk en rustig zwembad met handdoekenservice zonder gedoe om bedjes... Auto huren is een must, dichtstbijzijnde plaatsje is op 3 à 4 km afstand waar je lekkere restaurantjes kan opzoeken en auto is daarnaast ook zeker aan te raden om wat van het eiland te zien! Deze kun je goedkoop huren bij Maria. Kortom, top vakantie gehad op het mooie Zakynthos!
  4. Door:
    Lisanne en Bas
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Nice appartements in a quiet area. Splendid sea views! Everything you want is there or will be arranged.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtige ligging met een mooi zwembad erbij. Appartementen zijn van binnen netjes en worden dagelijks schoon gehouden. Maria, de directrice, heeft alles goed onder controle en regelt alles tot in de puntjes. Goed restaurant erbij waar je heerlijk kunt eten, ook het ontbijtbuffet is goed. Genoten van een fijne vakantie en goede service van Sunweb.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij zaten in een studio aan de wegkant. Overdag best wel wat verkeerslawaai maar 's avonds vrij rustig. Wel mooi uitzicht op de zee. Het complex is nogal gehorig. Als de bovenbuurman met z'n stoel aan schuiven is hoor je dat. Ook als er iemand van het toilet gebruik maakt. Personeel zeer gastvrij en doen echt hun best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontbijtbuffet is echt super. Heerlijk groot zwembad met goede ligbedden met handdoeken service. Vrij rustige omgeving. Na 23:00 uur is het best wel stil. Dus als je van het nachtleven houdt zit je toch wel ver van de disco's en barretjes. (Argassi/Laganas) Een auto huren is wel aan te raden. Dichtstbijzijnde strand is 1,5 km lopen (hele steile weg). Seaview heeft een beperkte pendel-service naar dat strandje.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Een heel mooi netjes hotel, super aardige mensen. En erge vriendelijke mensen. Leuke lekkere restaurantjes in de buurt. Een aanrader!
  8. Door:
    Ja Mart en Ingrid
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Prachtig gelegen complex in rustige mooie omgeving.Goede sfeer! Heerlijke zwembad met lekkere ligbedden met handdoeken.Maria de eigenaresse is super,weet en regelt alles voor je. Ook haar personeel is aardig en behulpzaam en vriendelijk. Ze zorgen dat je je snel thuis voelt. Lekker ontbijt met zelfgemaakte jam en koekjes,ook het diner is prima en er is ruim voldoende keus in gerechten. Met een auto kun je het hele eiland verkennen,waaronder heerlijke strandjes en baaien. Overal restaurantje met heerlijke salades en olijfolie waar het eiland bekend om staat. Ga ook eens kijken in het natuurreservaat Gerakas bij het sea lifecentrum zodat Yannis je meer kan vertellen over het behoud van de schildpadden.Zakynthos is een mooi groen eiland waarvan we alles leuk vonden behalve Laganas.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig uitzicht, wel wat afgelegen dus vervoer (scooter of auto) huren is een must. Badkamer wat verouderd, maar verder is alles echt top!
  10. Door:
    Anja lourens
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een super vakantie hier gehad!! Zo, goed. Dat we volgend jaar weer gaan. Kon niet beter!!!
  11. Door:
    Arie Swets
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een perfecte vakantie, vriendelijk personeel. Maria regelt alles als je dat wilt.
  12. Door:
    Arie Swets
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het was genieten in Sea View Village. Maria regelde alles, wat je maar wilde. Personeel super vriendelijk. Top vakantie.
  13. Door:
    Theodoor en Liesbeth
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Waren 11 dagen in Sea View Village in Vassilikos, Zakynthos. Was een geweldige vakantie, kregen door omstandigheden een suite, veel groter dan de studio die we betaald hadden!! Schitterend complex, niet te groot. Zeer vriendelijk personeel. Maria heeft alles goed onder controle..... Ontbijten tot half 11 is geweldig, je hoeft geen wekker te zetten. Ook het uitchecken kan tot 12 uur, heel relaxed! Kamers hebben allemaal horren voor de ramen, overal is aan gedacht. Prima handdoeken service bij het zwembad. Personeel staat altijd voor je klaar. Een minpuntje is dat het gehorig was in de kamer die wij hadden. Hebben een keer een bootje gehuurd bij Big Blue in Keri Beach, 75,00 euro voor 3 uur excl brandstof, en kregen er zelfs een uur extra bij. Echt een aanrader om een bootje te huren, prachtige kust. Hebben 5 (!!) keer gegeten bij Peppermint in Argassi, zo lekker, uitgebreide kaart, afwisselend, wat een geweldig restaurant. Wel reserveren anders kom je in de "wachtkamer"... idd wel een auto huren, locatie van Sea View is wat afgelegen. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en raden Sea View zeker aan!!
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,5
    Kamer
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    9,0
    In verband met vertraging kwamen wij na middernacht aan op deze locatie. De eigenaresse was al op de hoogte gesteld en had een warme maaltijd voor ons bewaard. Deze werd door haar persoonlijk gebracht op onze kamer! Uitstekend personeel, gezellig praatje, niet opdringerig, alles wat je op accomodatie eet en drinkt komt op je rekening. Geschikt voor een rustige vakantie. Tips kan je aan het personeel zelf geven. Ook de shuttlebus naar het strand is goed geregeld. Koop een consumptie aan het strandtentje dan betaal je niks voor je ligbed. Wij gaan zeker eens terug!
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Mooi gelegen met uitzicht op zee.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)