zaterdag 7 oktober, 8 dagen, 3 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 208 beoordelingen voor Appartementen Lithakia Beach ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,3
Kamer
6,2
Maaltijden
7,0
Vakantie algemeen
7,2
Overige faciliteiten
6,7
Prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,6
Schoonmaak
7,9
Personeel
6,8
Kindvriendelijkheid
7,8
Zwembad
7,5
  1. Door:
    Barzan
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima hotel, de mensen daar zijn heel aardig! Ze hielpen ons ook met taxi`s bellen en gaven hier en daar nog tips over wat er allemaal te doen was op het eiland.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prachtig gerenoveerd appartement met uitzicht op zee zo als verzocht. Goede airconditioning tegen meer pijs, niet in de slaapkamer maar in het halletje waardoor het aangenaam was, maar je niet in de koude stroming lag. Alles wordt om de dag schoongemaakt, ook de omgeving rond het appartement was keurig. Het avond eten (mixed grill) bij het boomerang restaurant bij het hotel vonden we tegen vallen. De pita broodjes en cocktails zijn top! Lieve mensen, erg tevreden!
  3. Door:
    Adrie
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prachtige, direct aan zee gelegen kamers. Echter voor 3 personen geboekt, alledrie dezelfde prijs betaald, alleen voor de derde persoon werd een zeer slecht campingbed erbij gezet. Alles was ingericht voor 2 personen. Personeel was vriendelijk. Eten in bijbehorend restaurant Boomerang was prima.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi appartement met vriendelijk personeel , mooi uitzicht vanaf het balkon ( zeezicht) eten is een 7 niet speciaal maar er zijn prima restaurants in de buurt.
  5. Door:
    Frank
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Heerlijk appartement, aan het strand,waar Alex voor een hapje en drankje zorgt.Rustige ligging op loopafstand van de drukte in Laganas. `s Avonds lekker chillen op het eilandje Cameo.
  6. Door:
    Katie
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Lithakia Beach is perfect gelegen, direct aan het strand van Agios Sostis met alle faciliteiten voor de deur. Op loopafstand zijn verschillende goede restaurants zoals Olé Olé en Sirtaki. Blijf vooral niet hangen bij Boomerang. Wij verbleven in het bijgebouw, het Manthos complex. Op zich ook een prima locatie, rustiger en zonniger dan het hoofdgebouw, maar de appartementen zijn niet gerenoveerd!Een klein bed, weinig opbergruimte, vier kledinghangers, geen enkele stoel binnen. Het snoer van de waterkoker was zo kort dat het kookplaatje ergens in de lucht bungelde. Het ding sloeg ook niet automatisch af, werd dus kokend heet. Het ontbijt stelt echt niets voor. Drie sneetjes brood en elke dag een koud, keihard ei. Je kunt beter verse broodjes halen bij de supermarkt naast de deur.De dames van het restaurant werken keihard. Ze zijn van vroeg tot laat aanwezig, en lopen de benen uit hun lijf terwijl de eigenaar alles vanaf zijn tafel bestiert en met een handgebaar een nieuw biertje eist. We hebben een prima vakantie gehad, maar de prijs/kwaliteitsverhouding van Lithakia Beach klopt niet helemaal!Tip: huur een auto en verken Zakynthos vooral buiten de badplaatsen.Marathia Beach is een pareltje!
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    6,0
    Prima appartement met perfecte ligging aan het strand.Het personeel is aardig en behulpzaam.De kamer die wij hadden was groot en schoon met goede bedden. De ruimte was groot genoeg om een tafel en een paar stoelen bij te plaatsen, die stonden er helaas niet in. Omdat de kamer op de bovenste verdieping is werd het wel warm en is het aircootje niet voldoende om beide ruimtes te koelen. Het zwembad hebben we niet gebruikt en is eigenlijk te klein om fatsoenlijk in te kunnen zwemmen, zwembad werd door bijna niemand gebruikt toen wij er waren.
  8. Door:
    Joop.Jac
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij hebben genoten van ons 2 wekelijks verblijf op Zakynthos. Lithakia Beach zijn we zeer over te spreken! Zeer vriendelijk personeel, aardige eigenaar. Fijne gerenoveerde kamer, goed bed, mooi balkon, met een prachtig uitzicht over zee en zwembad. Voldoende verschoningen en handdoeken. 1 keer iets te harde muziek, dit werd op verzoek direct terug gedraaid, mooi zwembad en strandje voor de deur. Kortom wij vinden Lithakia Beach een fijn onderkomen, en vinden de negatieve recenties zeker niet van toepassing op ons verblijf. Het eiland Zakynthos is schitterend en is zeker de moeite waard om 14 dgn te zijn.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,9
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    4,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Perfecte locatie voor jong stel. Hotel is aan te raden alleen als tip zou ik lekker als ons zelf uiteten bij de leuke restaurants op loopafstand En als ontbijt vers brood halen bij de supermarkt precies om de hoek.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,4
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    Heerlijk verblijf gehad tijdens de eerste week van juni in Lithakia Beach. Mooie gerenoveerde kamers. Fijne nieuwe bedden en prima badkamer. Wel spaarzaam ingericht, maar dat is vrij gebruikelijk in (Griekse) appartementen. Aangezien je toch vooral buiten vertoeft, is dat geen probleem voor ons. Zelf hebben we niet gekookt, maar als je wel wilt koken, moet je creatief zijn met de aanwezige spullen. Ontbijt wat je bij kunt boeken is geen buffet, maar keuze uit stuk of 4 typen ontbijt. Was voor ons prima voor het geld wat je ervoor betaald. Erg fijn zwembad en even het weggetje oversteken en je staat op het smalle strandje. De medewerkers van Lithakia Beach zijn stuk voor stuk erg vriendelijk, ook de eigenaar. Maken lange dagen, maar staan direct voor je klaar. Agios Sostis is erg klein, een paar supermarktjes en wat, overigens prima, restaurantjes en dat is het. Maar je loopt zo over het strand naar Laganas. Naast het complex zit een prima autoverhuurbedrijf. Tip: de appartementen op de begane grond zijn een stuk koeler dan die op de bovenste verdieping. Airco was in juni zeker niet nodig, ondanks temperaturen van 28-30 graden.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,8
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    Mooi vakantie besteming als je strand en zwembad wil combineren.Er is zat te doen en veel leuke restaurants 15 dagen gezeten en was prima uit te houden bijna elke dag de kamer verschoont Vriendelijk personeel waar mee je kan lachen maar ook keihard werken als je wat nodig heb.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Erg leuk complex op zeer mooie locatie,fantastisch uitzicht op zee! Vriendelijk personeel die erg hard werken. Zeker voor herhaling vatbaar!
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    1,7
    Kamer
    1,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    1,0
    Personeel
    1,0
    Prijs/kwaliteit
    1,0
    Vakantie algemeen
    2,0
    Appartementen Lithakia Beach ziet er echt niet uit zoals de fotos. Er is geen wifi zo als beloofd. Service was echt super slecht, mensen die daar werken komen zomaar je kamer binnen. Toilet papier moet je zelf te kopen en schoonmakster komt schoon maken wanneer zij dat wilt.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Ruime kamers, schoon, prachtige tuin, prima personeel, geweldig gelegen aan het strand, voldoende restaurants en winkels in de directe omgeving. Laganas op loopafstand als je meer drukte wilt. Verder een prima uitvalbasis voor het bezoeken van de rest van het eiland.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Anders
    5,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Kleinschalig hotel, goed verzorgd maar de service/hotelmedewerkers waren niet goed en onduidelijk. Wifi heel slecht en niet aanwezig in het bijgebouw (studio's) waar ik zat. Locatie prima, in zo'n 20 min langs/over het strand lopen ben je bij Laganas, waar veel beachclubs en een breder strand zijn. Half pension geen aanrader, je kunt kiezen uit een selectie van de normale menukaart, niet heel bijzonder. Ontbijt was top!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)