Hemelvaartsdag 25-5: contact center geopend 10-17u

maandag 2 oktober, 8 dagen, 3 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 187 beoordelingen voor Appartementen Lithakia Beach ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,3
Kamer
6,1
Maaltijden
7,1
Vakantie algemeen
7,2
Overige faciliteiten
6,7
Prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
8,6
Schoonmaak
7,9
Personeel
6,9
Kindvriendelijkheid
7,7
Zwembad
7,6
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We hebben ontzettend genoten. Het restaurant is heel goed, voor zeer goede prijzen, ruime keuze. Heerlijke Griekse muziek tijdens het diner. De bediening doet alles voor je, de appartementen worden/zijn prachtig opgeknapt. Lekker zwembad, vriendelijke eigenaar. En letterlijk aan de rand van de zee. Ik vond het een verademing tussen al die vreselijke grote hotels. We hadden een kind van 11 bij ons, ze heeft zich prima vermaakt. Een aanrader.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    De ligging aan zee was prachtig, alleen in de omgeving is niets te doen. Er zitten wat restaurants en supermarkten, maar meer niet. 's avonds een stuk wandelen is er dan ook niet bij. Binnen 3 minuten ben je het dorp uit. Het eten was prima. Elke ochtend hetzelfde ontbijt, maar dat was goed te doen. Vooral in verhouding wat de kosten zijn. Elke avond 3 gangen en het hoofdgerecht kon je kiezen uit twee keuzes. De studio in het bijgebouw met zeezicht viel tegen. Er stond een twijfelaar. Wij waren als vrienden op vakantie en zo'n krap bed was niet prettig. Nadat we dit bij de hostess hadden aangegeven konden we in een twee kamer appartement. De eigenaar was niet zo onvriendelijk als we hiervoor hadden gelezen en we hebben zeker 5x schone handdoeken gekregen in die week dat wij er waren. De douche was er nat na gebruik omdat het water door een putje in de badkamer weer omhoog kwam.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Week voor onze vakantie de recensies bekeken en behoorlijk geschrokken van de negatieve reacties. Dat zulke reacties niet altijd kloppen met je eigen beleving werd snel duidelijk. Het was naar prijs/kwaliteitsverhouden een fijne plaats! Leuk restaurant er bij en erg aardig personeel. Op de kamer elke dag service, schone handdoeken en bed verschoning. ook de eigenaar, welke vaak negatief werd omschreven, was een onvervalste gezellige Griek. Kortom, het was een fijne week!
  4. Door:
    A. Kersbergen
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    waren van te voren wat kritisch gezien de negatieve reacties op Zoover maar wij hebben hier een prima verblijf gehad in een mooie gerenoveerde kamer
  5. Door:
    fam Roelofs
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zijn hiervoor de tweede keer geweest maar zeker niet voor de laatste keer. Prima locatie en zeer gastvrij. Komen terug
  6. Door:
    Fam. Driessen.
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Prima verblijf gehad in de gerenoveerde studio van Lithakia Beach. Prachtig uitzicht over de baai. Vriendelijk personeel, lekker eten in het restaurant. Over het ontbijt geen klachten en het koude, hard gekookte ei hebben we ingeruild voor een gebakken eitje, geen probleem.Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is het steenkoude water in het zwembad, maar de zee is 10 meter verder en een stuk warmer. Wij raden dit appartement zeker aan.
  7. Door:
    Anique
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    5,7
    Kamer
    3,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Geboekt voor een gerenoveerde kamer, deze hebben wij absoluut niet gekregen. De bedden waren erg slecht. Daarvoor zijn we in beklag gegaan bij personeel van zowel lithakia beach als van sunweb. De eigenaar ging niet met ons in gesprek, alle kamers waren volgeboekt kregen we te horen. Van sunweb kregen we te horen dat we nog blij moesten zijn met een kamer als deze. Uiteindelijk om een topmatras gevraagd zodat we in ieder geval de nachten beter kunnen doorkomen. Dit werd geregeld werd ons beloofd, helaas lag er uiteindelijk maar 1 topmatras op het bed. Nogmaals wezen klagen en toen hebben we nog een topmatras kunnen krijgen. Sunweb heeft deze klachten al het hele seizoen gehad is ons verteld door een van hun medewerkers, waarom wordt hier dan niks aan gedaan???? Sunweb kan toch de informatie aanpassen op de site? Asociaal dit. We hebben namelijk ook extra betaald voor een gerenoveerde kamer.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een goede studio met kleine badkamer en zal na een renovatie ook niets gaan voorstellen . Keukeninterieur dient aangevuld te worden voor mensen die echt in studio willen eten .ook een stoel voor kleding zou handig zijn. Locatie is super en personeel is een en al vriendelijkheid . Prijs kwaliteit is goed .
  9. Door:
    Jeroen
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heerlijke rustig complex direct aan zee gelegen. prima uitvalsbasis voor een Zakynthos vakantie. Heroken niets van de commentaren op de eigenaar. Wij hebben leuk met hem gesproken Enige minpunt is het ontbijt, dat is wel erg minimaal en simpel. Indien voor deze accomodatie wordt gekozen is een auto huren zeker aan te raden.
  10. Door:
    Melissa Overweg
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    5,1
    Kamer
    5,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    2,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Wij zijn vorige week geweest met 2 stellen. Het appartement viel zwaar tegen. Armoe ten top. Het bed was erg slecht en de gordijnen komen je te gemoed. Verder komen de foto's niet overheen met de werkelijkheid. Wat ons het meeste heeft geïrriteerd is het feit dat wij voor 1 uur langer gebruik wilde maken van 1 kamer en we daar 25 euro extra voor moesten betalen terwijl er bijna geen gasten meer waren. Echt pure geldklopperij. Verder hadden het andere stel een nicotine kamer gekregen en geen douchen gordijn. Ook hun hadden veel last van het bed. De eigenaar staat bekend om zijn pittige karakter/reactie. Onze subweb mevrouw was hier erg van onder de indruk en probeer het gesprek uit de weg te gaan. Al met al verder een leuke vakantie gehad omdat we er zelf het beste van hebben gemaakt. Verder hebben wij ook begrepen dat de gerenoveerde kamer wel heel mooi zijn en een beter bed hebben. Wij hadden dus een oude kamer.
  11. Door:
    Nick
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Top vakantie gehad op Zakynthos. Wij zaten in het gerenoveerde gebouw met zeezicht, voor Griekse begrippen echt geweldig!! Een boxspring bed (!) en een mooie schone badkamer. Eten een 9 omdat je veel verschillende restaurants in de buurt hebt. Ligging is perfect, aan de overkant van de straat loop je zo de zee in, diverse supermarktjes en restaurants om de hoek!
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Goede ligging en hotelkamers met Zeezicht mooi gerenoveerd. Eigenaar aparte man. WiFi heeft het geen 1dag goed gedaan. Echt heel slecht.
  13. Door:
    Ellie Deij
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een prima kamer douche gedateerd maar dat wisten we . Met name wil ik Sum web een compliment geven voor de geweldige service. Ben slecht ter been en zij hebben mij op alle mogelijke manieren willen helpen. Mijn dank is dan ook groot hiervoor.
  14. Door:
    Fred en Betty
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Geen zeezicht en/of gerenoveerde kamer maar een kamer uitkijkend over de patio. Het viel wat tegen omdat wij hier wel om hadden gevraagd bij het boeken. Dus aan Jannes de eigenaar gevraagd hoe dit kon. Hij vertelde: alles zat vol aan de zeezichtkant omdat klanten, die daar al jaren komen, het verzoek nog even een paar weken tevoren indienen om verzekerd te zijn van een plekje aan de voorkant. Ik vroeg hem komen er woensdag of vrijdag nog kamers vrij zodat wij kunnen switchen, waarop hij zei, nee misschien zater- of zondag maar dan komen ook klanten waar hij ook een kamer aan zeezichtkant aan heeft beloofd. Bij het Subweb meisje Danique nagevraagd, zij vertelde ons dat zij hem nog ging bellen maar geen garantie kon geven. Niets meer gehoord, dus geen verhuizing. Nu was de kamer aan de patio niet naar, wel sober, 1 prullenbak in de studio waar ook het toiletpapier in moest, een tv die midden in de nacht aan ging, dan weer uit. Als het had geregend en dat gebeurde ongeveer 4 x in onze 10 dagen, liep de patio een stukje onder water tot aan je enkels, het afvoerputje bleef droog op een hoger gelegen deel!! dus moest je je door het water naar en van de trap banen! Nog een ergenis was dat bij het ontbijt de ligstoelen al vol met handdoeken lagen en iedereen afwezig was, ontbijten, boodschapjes halen enz. en er geen plek meer was voor de anderen van het hotel, is een paar keer voorgekomen. Het eten was heerlijk! En het restaurant gedeelte was heel erg gezellig, olielampjes op tafel, snelle service door 2 hardwerkende, snelle rennende dames. Ook 1 x in de week op dinsdag Griekse muziek. WiFi deed het meer niet dan wel. Het strandje (metertje breed?) was ook meer weg dan aanwezig door de regen- en onweersbuien. (2 Ligstoelen + parasol 7 euro!) Trouwens bij Laganas waren de strandstoelen/parasol gratis en bediening op het strand! We hebben ook een water/windhoos en een aardbeving meegemaakt, dus een vakantie vol tegenstrijdigheden.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Anders
    5,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    2,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Prachtige ligging en de studio (in het bijgebouw) was prima in orde. Het eten is zeer matig. Bij halfpension krijg je iedere ochtend exact hetzelfde ontbijt (duurt ook nog eens lang voordat je het krijgt) en bij het avondeten mag je uit twee hoofdgerechten kiezen. Bij het voorgerecht en het dessert krijg je helemaal geen keuze. De wifi doet het vaker niet dan wel en dus zou er naar mijn mening niet geadverteerd mogen worden met wifi in het hotel en op de kamer. Personeel is vriendelijk zolang je niet teveel klachten hebt. Service is onvoldoende. Er is bijna nooit iemand bij de receptie te vinden en als je wil uitchecken moet je de sleutels maar gewoon op de balie leggen. Daarnaast is er geen mogelijkheid om de bagage na het uitchecken op een veilige plek achter te laten als je pas later op de dag vliegt. Lithakia Beach is naast een hotel ook een restaurant. Het personeel besteed 's avonds bij het eten meer aandacht aan de "gewone" gasten (die nog moeten betalen) dan aan de hotelgasten (die al betaald hebben). Hierdoor duurt het soms erg lang voordat je je eten krijgt. Kortom, perfect voor mensen die alleen een plek zoeken om te slapen en van de zon en zee te genieten, maar niet geschikt voor mensen die ook van halfpension of ontbijt gebruik willen maken.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)