donderdag 28 september, 8 dagen, 2 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

8 dagen Skopelos - Skiathos

De Sporaden is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit het wonderschone Skiathos, Skopelos en Alonissos. Wanneer je graag meer dan één zonnige bestemming wilt bezoeken tijdens je vakantie is dit een zeer aantrekkelijke optie. Tijdens deze 8-daagse combinatiereis bezoek je namelijk 2 van deze Griekse pareltjes. Met het zonnetje op je gezicht en de wind door je haren vaar je van het ene naar het andere eiland, terwijl je onderweg geniet van een indrukwekkend decor. Zo zie je betoverende baaitjes, talloze olijf- en pijnbomen en pittoreske dorpjes aan je voorbij trekken. Op beide eilanden word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. Deze accommodatie is veelal een verzorgde studio op basis van logies. Het kan voorkomen dat je een hotelkamer krijgt, zonder keuken en op basis van logies en ontbijt.

Je vliegt aan op het schilderachtige eiland Skiathos en vervolgens vertrek je dezelfde dag, of de dag daarna met de boot naar een volgend eiland. Je bezoekt Skiathos als laatste eiland, omdat het vliegtuig hier vandaan vertrekt.
Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, word je reisschema bepaald wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

Lees verder

  • 2 Griekse parels in 1 vakantie
  • Geweldig decor van olijf- en pijbomen
  • Per boot van eiland naar eiland
  • Betoverende baaitjes

Faciliteiten

Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 7 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

1 June 2017
"Het personeel in het hotel op Skopelos was erg star. Ondanks het mooie weer mocht er geen koffie buiten gedronken worden.Er was een lamp stuk en de kraan van de wastafel lekte overal water waardoor er een zeer klein straaltje nog uit de kraan kwam.Het kookplaatje in de kamer op Skiathos werkte niet en was zo vies dat je er toch geen gebruik van durfde te maken. De airco was erg luidruchtig wat het slapen er niet plezieriger op maakte.De kamer werd weinig schoongemaakt waardoor het emmertje met t..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
39,1%
Stel ouder dan 30 jaar
40,2%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
2,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
12%
Groepen vrienden
2,2%
Overige groepen
4,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39454


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)