donderdag 21 september, 15 dagen, 2 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

15 dagen Skopelos - Skiathos

6,8

Skiathos, Skopelos en Alonissos vormen samen de Sporaden: één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland. Tijdens deze 15-daagse combinatiereis bezoek je twee van deze eilanden, namelijk Skopelos en Skiathos. Je reist per boot van eiland naar eiland, terwijl je onderweg kunt genieten van al het moois om je heen. De uitgestrekte zandstranden, de romantische baaitjes en de schilderachtige plaatsjes…ze passen zo op een ansichtkaart!
Op deze wonderschone eilanden word je opgevangen en per transfer naar de accommodatie gebracht. De accommodatie is veelal een studio op basis van logies. Het kan voor komen dat jeeen hotelkamer krijgt, zonder keuken op basis van logies en ontbijt.

Je vliegt aan op het eiland Skiathos. Vervolgens vertrek je dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Je bezoekt Skiathos als laatste, omdat hier het vliegtuig weer huiswaarts vertrekt.
Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse, zoals het weer, wordt het reisschema bepaald wanneer je ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

Lees verder

  • Diverse bijzondere eilanden in 1 reis
  • Overweldigende groene natuur
  • Unieke ervaring

Faciliteiten

Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies

prijzen zien & boeken
6,8

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Familie Wokke en vrienden - 29 augustus 2016
"skiathos Beltsius hotel. Lag bij een leuk strand op loopafstand wel ver van skiathos stad. En heel veel engelsen in het hotel. Had een mooi zwembad en een leuke Bar in de tuin. Skopelos Agelos appartementen. Waren hele kleine kamers en krappe douch wel schoon. 20 minuten lopen naar de Haven. Had een mooi zwembad en supermarkt om de hoek.Een echt grieks eiland."

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
22,2%
Stel ouder dan 30 jaar
65,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
6,3%
Groepen vrienden
4,8%
Overige groepen
1,6%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39500


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)