Koningsdag: Contact Center gesloten

15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (3* hotels)

terug
dinsdag 2 mei, 15 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

15 dgn Santorini-Mykonos-Naxos-Paros (3* hotels)

6,5

Tijdens deze 15-daagse combinatiereis bezoekt u vier eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoekt u de eilanden Mykonos, Naxos, Paros en Santorini. U vaart van eiland naar eiland en op elk eiland wordt u opgevangen en per transfer naar uw accommodatie gebracht.

U vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrekt u dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden zult u circa 2-5 nachten verblijven. U bezoekt Santorini als laatste eiland zodat u op het eiland bent waar u met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijft u in 3 sterren hotels.

Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt uw reisschema bepaalt wanneer u ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.De ferry tijden zijn niet van te voren bekend, deze kunnen wekelijks van elkaar verschillen.

Lees verder

  • Bezoek 4 eilanden in 1 vakantie
  • Reis vol verrassingen
  • Ontdek authentiek Griekenland

Faciliteiten

  • Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week (extra verschoning op verzoek)
  • Schoonmaak kamer 7 keer per week
  • Babybedje: gratis (op te geven bij reservering)
  • Airconditioning: bij de reissom inbegrepen

Meer faciliteiten

Verzorging

Logies ontbijt

prijzen zien & boeken
6,5

Klantwaardering

gebaseerd op 8 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

20 September 2016
"Een toffe manier om in 1 vakantie 4 eilanden te zien! Erg fijn dat de hotels (inclusief ontbijt) en de transfers en ferry's geregeld zijn. Ergens is het best spannend, omdat je niet weet van tevoren in welk hotel je terecht komt (of de volgorde van de eilanden). Niet altijd waren de kamers, ligging of het ontbijt goed. Het was soms aan jezelf om uit te zoeken welke ferry je moest pakken. Het busje zette je dan af en voor de rest moest je het dan zelf uitzoeken. In een vrij korte tijd wil je zove..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
8,1%
Stel t/m 30 jaar
27%
Stel ouder dan 30 jaar
55,4%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
2,7%
Groepen vrienden
4,1%
Overige groepen
2,7%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38106


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)