Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Alcaeos Beach

8,2

Wat een heerlijk verblijf heeft u als u kiest voor Hotel Alcaeos Beach. Met een perfecte ligging en comfortabele kamers, kunt u hier in alle rust genieten van de vele faciliteiten. Het zwembad met uitzicht op zee, of even helemaal bijkomen in het wellnesscenter? Het kan allemaal! Maar ook voor het eten kunt u hier terecht voor heerlijke gerechten, want dankzij uw verblijf op basis van all inclusive heeft u ook hier geen omkijken meer naar. Wilt u wat van de omgeving zien? Het hotel biedt 4x per dag een gratis shuttlebusje aan die u vanaf het hotel naar het centrum van Molyvos brengt en weer terug. Kortom, in Alcaeos Beach vindt u alle ingredienten voor een geslaagde vakantie!

Lees verder

  • 6 zwembaden
  • Privéstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,2

Klantwaardering

gebaseerd op 22 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Wim Peters - 3 juli 2017
"De 4 sterren kwalificatie is echt te hoog. Het eten was gewoon slecht. De kwaliteit en keuze past gewoon niet bij een 4 sterren accommodatie. Ik ben benieuwd wie deze beoordeling doet en op grond van welke criteria. Daarbij is het all-inclusive arrangement bijzonder karig. Alleen standaard koffie, bier, frisdrank, ijs en ouzo. Maar geen drinkwater en geen handdoeken bij het zwembad. Kamers zijn klein maar redelijk. Wij hadden wel de pech dat we op een hoek van het gebouw zaten waar vrijwel elke ..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
28,4%
Stel ouder dan 30 jaar
41,1%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
7,4%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,7%
Groepen vrienden
2,1%
Overige groepen
6,3%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=93258


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)