Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Sirocco

Appartementen Sirocco zijn leuke, eenvoudige appartementen gelegen net buiten Chersonissos en vlakbij het Star Beach Waterpark. De appartementen zijn netjes ingericht en er is een klein zwembad aanwezig waarbij je heerlijk kunt zonnen op één van de ligstoelen. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkeltjes.

Lees verder

  • Vlakbij Star Beach
  • Nabij diverse winkeltjes
  • Kleinschalig complex

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 5 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

17 August 2012
"Kamers, en bedden waren prima, alleen jammer dat er geen airco aanwezig is. we konden een ventiator huren voor 2eu perdag, wat aan te raden is! de eigenaar organiseerd bijna elke week een BBQ. wat veel belovend is, maar het was echt ranzig! er was geens eens een grill aanwezig, alles was te lang van te voren klaargemaakt, en daar betaal je dan 13eu pp voor. verder hebben we geen een dag warm water gehad. de eigenaar zette de pomp van het warmwater aan om 10 00 en ging om 18 00 alweer uit. zwemb..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
35,7%
Stel ouder dan 30 jaar
14,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
14,3%
Groepen vrienden
14,3%
Overige groepen
21,4%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39095


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)