vrijdag 6 oktober, 8 dagen, 3 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 80 beoordelingen voor Appartementen Eleni Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,6
Kamer
8,4
Maaltijden
8,7
Vakantie algemeen
8,8
Overige faciliteiten
8,4
Prijs/kwaliteit
8,8
Ligging
8,1
Personeel
9,0
  1. Door:
    Fam Helder
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,8
    Kamer
    10,0
    Kindvriendelijkheid
    10,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    Zijn hier een week geweest, echt genoten. Zeer vriendelijke mensen, lieve gastvrouw. Huisjes en het park zijn zeer goed. Voor ons zeker een aanrader. Het "park" heeft verder alles voor een leuke gezellige rustige vakantie.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi opgezet appartementencomplex! Leuke schattige Griekse huisjes in een mooie tuin! Het plaatsje amoudara ligt aan een drukke weg, dat vonden wij wel jammer. Het voordeel hiervan de is wel dat het heel centraal ligt. De omgeving van het complex vonden wij niet echt 'secret'. Schoonmaak van huisje en zwembad was niet heel goed, maar het is maar net wat voor eisen je stelt als je daar een weekje zit. Wij hebben het er in ieder geval erg leuk gehad en over het algemeen hebben wij een goede indruk!
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Super aardige mensen, nette appartementen, goede ligging en een heerlijk zwembad!
  4. Door:
    Ja
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooie rustige ligging. Als je iets speciaals wilt eten smiddags voor 15.00 uur bestellen dan wordt het s avonds voor je klaar gemaakt. Vriendelijke mensen. Appartementen split level. Begane grond bed. Tafel met 2 stoelen en tv, 5 treden omlaag eenvoudige keuken met koelkast en oven en naast de keuken kleine douchecabine met wc en wastafel. Bovenste verdieping 8 treden omhoog met 2 en 1 persoonsbed kaptafel krukje en spiegel. Zowel op bovenste en onderste verdieping een kledingkast. Onder alle tafel en stoelpoten vilten dopjes. Gratis airco op de bovenste verdieping en buiten leuk terras met tafel 4 stoelen en parasol. Groene omgeving.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Geweldig, hele fijne medewerkers Manthos en zijn vrouw Helena, Zoumboulia, Elefkotia die alles doen om het naar je zin te maken.. Kom hier al een aantal jaar!
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,9
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zeer vriendelijk personeel. Voortreffelijke kok. Denken met je mee. Waren zonder kosten bereid het huisje te laten bewonen tot moment van vertrek eind van de middag.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,8
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    9,0
    Prima appartementen complex, aardig persoonel, goede kok, Schoon huisje, fijne rustige omgeving, vlak bij strand. Voor herhaling vatbaar.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,2
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    appartement ligt in een prachtige, goed verzorgde tuin directe omgeving van het appartement is niet indrukwekkend inrichting van het appartement en de keuken is eenvoudig en gedateerd kast in de woonkamer ruikt muffig bij aankomst muren tussen appartementen zijn dik, waardoor weinig geluidsoverlast van andere gasten op het complex heerst een gemoedelijke sfeer met bijna uitsluitend Nederlandse gasten aardig en net personeel geluidsoverlast van het ernaast gelegen waterpark is hinderlijk en irritant, ook al stopt het geluid na 22.00 uur strandfaciliteiten zijn in ruime mate aanwezig strandstoelen en parasols aan het strand zijn gratis als je een drankje bestelt busverbinding met Heraklion (1x in 20 minuten) is uitstekend
  9. Door:
    Rob & Nicole
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    De rust, uitstraling, kleinschaligheid en vriendelijkheid waren voor ons doorslaggevend. Vooral het restaurant was goed, het personeel was zéér behulpzaam en de ligging was uitstekend! Met het kleine parkwinkeltje waren we ook blij, vers gebakken brood, eieren, melk en vruchtensap in de ochtend, heerlijk. 300 meter prachtig zandstrand, restaurants, winkels etc. Hyacinta (eigenaresse) en zus lef zijn de drijvende kracht, fantastisch lieve zorgzame mensen, een familiebedrijfje die hun klanten weten te waarderen. Fantastisch adres met een prachtig zwembad, (ook met een klein kinderbad) ideaal voor jong en oud die een onbezorgde rustige vakantie willen hebben. Wij komen hier zeker terug!
  10. Door:
    Tine Boellen
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Schoon appartement. Prachtige tuin. Mooi zwembad. Genoeg ligbedden. Zeer vriendelijk personeel. Restaurant uitstekend.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Genoten van een heerlijke week. Eleni Village ligt heerlijk rustig op een paar minuten lopen van het strand. Het appartementen zijn ruim, prima onderhouden en schoon. Gezellig, kleinschalig complex met perfect onderhouden tuin en zwembad. Het eten in het restaurant is perfect. Alle groente komt vers van het land van de eigenaren en de wijn wordt door de kok zelf gemaakt. En dan de service: Geweldig! Eleni Village: een aanrader voor en weekje relaxen of als uitvalbasis om Kreta verder te ontdekken
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Heerlijke tijd gehad. Prachtig, goed onderhouden tuin en zwembad met ligbedjes. Leuk speeltuintje voor de kleintjes. Op loopafstand van het strand en de hoofdweg, met verschillende winkeltjes en restaurantjes. Dorp is niet supercharmant. Complex is geheel 'bewoond' door Nederlanders (goed om te weten als je dat liever niet wilt). Vriendelijke medewerkers en simpele zaken zoals brood en beleg zijn te koop. Appartement is simpel maar dat is prima, je leeft toch buiten. Bed is niet geweldig. Aanrader is om (zelf) een auto te huren om het eiland te verkennen.
  13. Door:
    Gerardus wn Gina Ekelenkamp
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij waren er 4 weken en we misten een beetje comfort en Nederlandse en evt Duitse tv uitzendingen en vor de rest waren we heel tevreden,bijzonder vriendelijk personeel en eigenares. Het was er schoon, goed verzorgd zwembad en een prachtige tuin. Het restaurant leverde elke dag verse producten en dat kon je ook duidelijk merken. Wij zouden zeker nog een keer afreizen naar deze locatie
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wat een heerlijke plek om je vakantie te vieren! mooi, kleinschalig complex. Lieve medewerkers die niets te veel is, en een geweldig restaurant runnen. Dicht bij het strand maar ook een in de tuin waarop je allemaal uitkijkt een lekker zwembad met ligbedden. Aanrader
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Ligging: ik had met 'secrets' concept ook verwacht dat de omgeving rondom de accommodatie mooi zou zijn. Dat was niet het geval. Eleni Village als resort is prachtig en een dikke tien, maar het bevindt zich in een nietszeggend straatje en Gazi / Ammoudara stelt niets voor...


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)