Koningsdag: Contact Center gesloten

donderdag 4 mei, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 49 beoordelingen voor Kipriotis Maris Suites ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,8
Kamer
8,0
Maaltijden
7,4
Vakantie algemeen
8,1
Overige faciliteiten
7,2
Prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,7
Personeel
8,3
  1. Door:
    Jana
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het hotel ligt 4 km buiten Kos stad, goed te doen op de fiets of met de bus die vlakbij stopt. Het eten is prima, iedere dag wat anders en als het koud is, kun je het even opwarmen in de magnetron, handig! Vriendelijk personeel die je graag helpen. Een junior suite is aan te raden, erg ruime kamers. Niet veel animatie en het allinclusive aanbod wat betreft de drankjes is beperkt, maar voldoende. Het weer was heerlijk, de hele week 26 graden. Het grote zwembad heeft lekker verwarmd water. Het kiezelstrand, aan de overkant vd weg, is klein en je kunt daar alleen iets fris te drinken krijgen. Wel vaak een stevige wind, maar daar hebben ze windschermen voor.De ligbedden zijn inderdaad aan vervanging toe. Verder een prima vakantie gehad in Kipriotis!
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel: misschien geen 5 sterren waard omdat het hier en daar wat ouder is en het buffet wat beperkter is dan bij andere.., maar dit is alsnog een aanrader! Het gezeur over 'koud eten' is onzin. Grieken eten niet heet, maar lauw... Er is wat minder keuze bij het buffet dan normaal maar er zit altijd wel iets tussen wat je lekker vind. Personeel is behulpzaam en erg aardig! Wij zijn hier niet met kinderen gezeten, maar hebben wel vaak genoeg activiteiten voorbij zien komen waar kinderen aan mee konden doen.. volgens ons is dit zo slecht nog niet.
  3. Door:
    R. Hofman
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel. Onze kamer, welke zeer ruim en mooi was, lag halverwege op een heuvel (dependance) Is voor ouderen was lastig. Er loopt wel constant een busje over het terrein die je naar je kamer brengt. Kamers aan het zwembad zijn gemakkelijker bereikbaar.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Geweldig hotel ,schoon lekker eten,heel vriendelijk personeel.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    4,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Vonden hostess bar slecht was zo vertrokken. Hebben er niets aan gehad.Deed weinig moeite om iets te vertellen over kos en hoe het net bus en all in van hotel ging. Alles van andere gasten gehoord. Haar naam is milou.Hebben andere ervaringen gehad dit was dde slechtste.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Helaas was onze hotelkamer in eerste instantie overboekt waardoor we 2 nachten een andere kamer kregen in een ander hotel. Zogenaamd een upgrade maar helaas bovenop de berg en geen mooi uitzicht.
  7. Door:
    Chris
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooi hotel met goed formaat kamers en goede ligging ten opzichte van Kos Stad. Het eten in dit hotel is werkelijk voortreffelijk waarbij ook rekening wordt gehouden met allergieën. Het zwembad is mooi van formaat en er zijn voldoende ligbedden voor de gasten. Er was alleen weinig entertainment in de avond. Kies bij het boeken voor een accommodatie in het hoofdgebouw als je rond het zwembad wilt zitten.
  8. Door:
    Giselle
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    3,3
    Kamer
    3,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    2,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    2,0
    Vakantie algemeen
    4,0
    Wat een tegenvaller als je 5 sterren boekt, 3 keer van kamer gewisseld omdat we eerst op een berg werden geplaatst terwijl we hoofdgebouw hadden geboekt, daar viel de kamer van ellende uit elkaar, na veel gedoe een andere kamer gekregen waarvan de airco kapot was, na nog meer gedoe en gezeur eindelijk naar een normaal functionerende kamer. Weinig keuze in eten + lauw/koud, ligbedjes bij zwembad allemaal kapot! Veel achterstallig onderhoudt en erg gericht op scandinaviërs!
  9. Door:
    Giselle vd Spek
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    3,2
    Kamer
    2,0
    Ligging
    4,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    2,0
    Personeel
    2,0
    Prijs/kwaliteit
    2,0
    Vakantie algemeen
    4,0
    Zwembad
    7,0
    Dit nooit meer!! Geen vriendelijk onthaal en nergens uitleg over, 3 keer van kamer gewisseld omdat er van alles mankeerde aan de kamers! Eerste kamer was op een berg terwijl we hoofdgebouw geboekt hadden, gordijnen van de rails, wc bril zat los, schimmel in de badkamer. Na veel gedoe een andere kamer gekregen waarvan bleek later de airco kapot was en ook nog op een generator zat dus gratis vloer verwarming, na nog meer gezeur en gedoe weer een andere kamer gekregen die wel normaal functioneerde. Verder veel achterstallig onderhoudt, weinig keuze qua eten en het was vaak lauw/koud, ligbedjes bij het zwembad waren bijna allemaal kapot enz. Absoluut geen 5 sterren waard!!!
  10. Door:
    Hetty
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    8,0
    Fijn hotel, erg vriendelijk personeel, grote schone kamer! Eten gevarieerd en erg lekker! Airco was kapot maar heel snel weer gerepareerd. Onze ervaring met sunweb is ook prima, genoeg informatie gehad.
  11. Door:
    Chris en ineke Dekker
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Uitstekend hotel super vriendelijke medewerkers. Zeer schoon fantastisch eten. Tips voor verbetering wifi overal gratis ipv alleen lobby. Iets meer comfort op strandbedjes.
  12. Door:
    Kevin
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Lekker weer mooie locatie top eiland
  13. Door:
    Sanne
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij vonden dat de badkamer beter gepoetst kon worden. Wij kwamen aan en op de wc was een kapotte wc bril die werd pas een week na ons verblijf gemaakt. Verder vonden wij de airco niet goed, het was meer een ventilator. En het rook binnen erg naar riolering.het eten word lauw geserveerd dat hoorde zo, wij hebben t liever warm maar dat is onze persoonlijke mening. Wij waren er van 28 augustus tot 11 september en er was maar 1 tot 2x per week animatie, dat vonden wij wel jammer. Verder was alles super geregeld. En waren we erg tevreden. Je word ook goed geholpen door het personeel als je een vraag hebt en ze helpen je graag. We hebben een top vakantie gehad!
  14. Door:
    Niels Reijnen
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    evt. de badkamer de douche kop (plaats) plaatsen en scheidingswand douche in de hoek plaatsen nu douche je en wordt de wastafel nat. verder perfect beste hotel ooit
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    alles was goed behalve de douche was erg gedateerd


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)