donderdag 19 oktober, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 64 beoordelingen voor Kipriotis Maris Suites ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,0
Kamer
8,2
Maaltijden
7,6
Vakantie algemeen
8,2
Overige faciliteiten
7,3
Prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Zwembad
8,7
  1. Door:
    v O
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het hotel kipriotis Maris suites is een erg mooi en net hotel. Er werken erg vriendelijke mensen.Bij aankomst werden we met een busje naar onze kamer gebracht zodat we niet hoefden te sjouwen met onze koffers en niet hoefden te zoeken naar ons kamernummer.Het eten is goed en gevarieerd. Wij hadden een mooie kamer met zicht op het zwembad. De kamer werd goed schoongemaakt en de handdoeken werden bijna elke dag vervangen.Er is weinig animatie/ vertier `s avonds maar voor ons was dit geen probleem. Het hotel ligt op een kwartiertje fietsen van Kos stad. Er zit een fietsenverhuur naast het hotel waar wij gebruik van hebben gemaakt. Je kreeg bij de boeking drie dagen fiestverhuur maar die fiesten moest je in Kos stad ophalen en inleveren. Dit vonden wij niet handig en toen hebben wij dus gebruik gemaakt van de fietsenverhuur naast het hotel.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het is een heel fijn hotel, mijn vriendin en ik hebben daar 10 dagen gezeten met plezier. Alles was netjes en schoon. Elke dag werd onze kamer schoongemaakt infclusief elke dag nieuwe handdoeken.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    9,0
    Prima hotel met vershcillende faciliteiten en heel vriendelijk staff! Het kamer was schoon, ook elke dag schoongemaakt met nieuwe handdoeken. De zwembad is met warm water gevuld en er zijn genoeg ligstoelen, de strand is heel dichtbij en ook daar zijn er genoeg ligstoelen. Een minpunt is dat het hotel best wel ver van de stad is dus met uitgaan kan dat een beetje tegenvallen maar een taxi naar de stad kost 9 euro. Er zijn ook genoeg faciliteiten in het hotel zelf (Sky bar en nog een andere bar maar er was meestal niemand daar).
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    6,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    2,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Zwembad
    7,0
    Eten zonder smaak. Voor de rest prima!Weinig tot geen animatie.Geen muziek bij het zwembad.Personeel zeer vriendelijk.
  5. Door:
    G&M
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    10,0
    Samen als stel zijn wij bij Kipriotis Maris Suites geweest voor 10 dagen, prima hotelkamer met goede airco, alleen de douch deed het een dag niet en is laag opgehangen zonder afstel mogelijkheden. Verder tevreden over het hotel behalve het eten, vaak koud en vooral weinig smaak. Keuze genoeg maar verschillende gerechten die niet smaakvol waren. Al met al door goede verbintenis met Kos stad een super vakantie gehad en hebben zeker heimwee!
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Was zeer goed personeel zeer vriendelijk.Hadden iets meer te doen mogen zijn in de buurt.om te lopen iets te ver van kos stad,met de fiets prima te doen
  7. Door:
    Andy
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    10,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Mooi hotel, aardig personeel en een goede ligging, kwartiertje op de fiets naar Kos-Stad.
  8. Door:
    Niels
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Het is goed te doen, maar het verdient eerder 3/4 sterren dan 5 sterren. Zeker als je het vergelijkt met hotel Panorama erachter (ook van Kipriotis). Want voor vijf sterren mag je wat meer luxe/service en betere eten verwachten.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,8
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    Dit jaar voor de derde keer op rij in dit geweldige hotel geweest. Kamer in het hoofdgebouw nr 11 met prachtig uitzicht over de zee. Ontzettend aardig en behulpzame medewerkers, zowel receptie als restaurant en natuurlijk de poolbar met Zhantea, Gergana en Antoni, laten ons echt thuis komen. De bad kamer is wel aan renovatie toe, maar wordt prima schoongehouden. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er door bezuiniging van personeel `s-avonds niet meer aan de tafels op het terras geserveerd, dat is jammer, want voor 4/5 sterren mag je dat wel verwachten.Het eten vinden wij fantastisch iedere avond een ander thema, vooral de sushi, pekingeend en de vis avond met verse zalm en zwaardvis zijn avonden om niet te missen. Complimenten voor de chef voor de variatie en de kwaliteit.Afstand naar Kos -stad is per fiets prima te doen. Ook is het prachtige zandstrand van Tigaki per fiets te bereiken. Op de terugweg lekker even aanleggen bij Bella Viste, net voor de Marina vanuit Kos stad gezien.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    Neem een kamer rondom het zwembad, een voordeelkamer ligt op een heuvel en is wat verouderd (maar wel enorm groot) Mooie locatie, je staat zo in kos-stad Strand stelt niet zoveel voor Heerlijk eten, mooi hotel
  11. Door:
    Fam Doesburg
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,6
    Kamer
    8,0
    Kindvriendelijkheid
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    10,0
    Mooi en schoon hotel, super vriendelijk en behulpzaam personeel ! Eten is goed en heel divers. Genoeg bedden langs het zwembad en langs het strand. Animatie is summier, zowel op de dag als in de avond. Ligging perfect maar wel 3 km van Kos stad, goed te doen met de bus/taxi of fiets. Wij hebben ontzettend genoten van 8 dagen Kipriotis Maris Suites.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Hotel ziet er verzorgd uit maar er is 's avonds in hotel niets te doen. Zeer saai. Ook bij de bar weinig mensen, ongezellig zitten, geen muziek, tl verlichting. De andere hotels eromheen van de kipriotis groep hadden allemaal wel gezellige muziek, zitjes en sfeer. Daar mag je gewoon gebruik van maken maar de drankjes die je daar neemt zijn dan niet inbegrepen bij de all inclusive module (behoorlijk prijzig in de andere hotels 5 euro voor wijntje). Waren voor wat vertier in de avond aangewezen op Kos-stad of de andere kipriotis hotels. Eten is in alle kipriotis hotels gelijk. prima verzorgd en genoeg keus. Alles in buffetvorm dus niet erg warm. Strand niet mooi, smalle strook met veel stenen maar dat weet je van tevoren en voldeed prima. gratis bedjes en parasols. Wat wel erg tegenviel was het terrasje en bar aan het strand. Soort van armoedige caravan met een paar plastic stoeltjes ervoor. Je kon er alleen frisdrank halen, geen eten/snacks. Voor een 5 sterren hotel wel erg magertjes. Afstand hotel naar kos-stad prima te doen met fiets 10 minuutjes over een druk fietspad. lopend ca 45 minuten. bus 5 minuten. busstop voor de deur. Hotel is erg gericht op Scandinaviers. Wordt daar verkocht als Apollo Mondo familie resort. Die hebben andere bandjes om omdat zij onder de ultra all inclusive module vallen wat wij nederlanders overigens niet kunnen boeken. Zij kunnen uit alle drankjes op de barkaart kiezen en hoeven ook niet op luchthaven in de rij te staan om in te checken. koffers worden al eerder opgehaald en ingecheckt waarna zij later alleen nog maar door de douane hoeven. Weinig Nederlanders in hotel. Al met al goede vakantie gehad maar volgende x toch een ander hotel.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij hebben een heerlijk verblijf gehad van 15 dagen in Kipriotis Maris. Eten was erg lekker en elke avond een andere thema avond. Op die thema avonden hadden ze bijvoorbeeld sushi, paella, verse pasta en verse vis. Daarnaast was ook een lopend buffet voor ieder wat wils.We hadden een grote ruime kamer met goede bedden! Personeel is zeer vriendelijk en werken elke dag erg hard! Lekker groot zwembad. De zee was prima maar je hebt wel waterschoentjes nodig om een beetje normaal in en uit de zee te komen. Fiets huren is zeker een aanrader!
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Wij zijn al 14 maal in een hotel van Kipriotis geweest. Waarvan nu de 4 keer in Maris, kamer en service gelijk, maar eten de beste van alle 4. Ik denk wel omdat er de laatste 3 jaar heel veel scandinaven met kinderen via apollo mondo ( family resorts) in het hotel verblijven. Als we volgend jaar terug op vakantie gaan is Hotel Kipriotis Maris Suites er zeker terug bij.
  15. Door:
    Anita Muizer
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Goed hotel met heerlijk eten. Vriendelijke mensen en gelukkig niet de hele dag animatie met harde muziek bij het zwembad. Ruime schone kamers.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)