Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aegean View Aqua Resort

Bovenop de groene heuvels in de omgeving van Kos-Stad ligt het groots opgezette Aegean View Aqua Resort. De mooie en ruime kamers bevinden zich in de kleine gebouwtjes die verspreid liggen tussen de kleurrijk aangelegde tuinen. Zwemliefhebbers zullen zich prima vermaken in één van de zwembaden met waterglijbanen. Verder kunt u de hele dag door smullen van de meest heerlijke snacks en ijsjes. En natuurlijk moet u een van de exotische drankjes aan de poolbar proberen!

Lees verder

  • Leuke bouwstijl
  • Schitterend uitzicht
  • Verschillende buitenbaden en binnenzwembad

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 108 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

14 October 2012
"Het verblijf overall was prima. Over de kamer, het 2 persoons matras was erg doorgezakt en aan vervanging toe. De trap naar de slaapkamer boven was op een aantal punten aan versteviging of zelfs vervanging toe. (kamernr. 138) Verder hebben de kids het erg naar hun zin gehad in het zwembad met de glijbanen en wipeout baan. Het eten en drinken was goed, en er was voor de kinderen voldoende animatie. Busdienst van het hotel naar de stad, en een bushalte net buiten het park. Zeker voor herhaling vat..."Lees verder

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
0%
Stel t/m 30 jaar
18%
Stel ouder dan 30 jaar
25,3%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
17,2%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
21%
Groepen vrienden
6%
Overige groepen
12,5%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=85722


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)