zaterdag 30 september, 8 dagen, 4 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 107 beoordelingen voor Appartementen Sunflower ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,7
Kamer
6,6
Maaltijden
8,6
Vakantie algemeen
7,8
Overige faciliteiten
7,5
Prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,0
Schoonmaak
7,2
Personeel
7,8
Kindvriendelijkheid
8,1
Zwembad
7,3
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    6,9
    Kamer
    4,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Sunflower was een prima appartement voor een weekje. Lekker zwembad en aardige mensen met een fijn barretje. De kamer zelf was niet erg bijzonder en je moet er niet te veel van verwachten. Het is een erg gehorig pand waarbij je alles kunt horen wat je buren zeggen. Het centrum en het strand van het dorpje is op een goede loop afstand.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Geweldige locatie, heel gezellig een bar die altijd open is en waar je heerlijk kan eten. appartement prima, maar hoe vaak ben je daar uiteindelijk? De mensen die de bar runnen staan altijd voor je klaar, dit zijn overigens niet de eigenaren.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Top locatie, gezellig appartementen complex lekker kleinschalig. Super gezellige mensen die de poolvos runnen. Mooi zandstrand. Heerlijke restaurantjes en gezellige barretjes. Kortom geweldige vakantie.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    We hebben de afgelopen 25 jaar ca. 20 Griekse eilanden bezocht. Corfu 1 van de mooiste. Sunflower 1 van de gezelligste. Ingrid (geweldige kokin) en Petros (goede zanger) organiseren metzes, BBQ en wat de pot schaft avonden. Zelden zo lekker Grieks gegeten en gezellige avonden gehad met live muziek van Petros. Zijn Grieks Belgische humor is hilarisch. We hebben veel gelachen. AAN ALLE REIZIGERS NAAR GRIEKENLAND: Appartementen zijn niet zoals in Nederland. Ze zijn gehorig, inventaris sober, afwerking minder, harde of juist zachte bedden etc. Het is soms behelpen, maar dit kom je ook in o.a. Spanje, Italië en Kroatië tegen. Het is altijd wat, maar het heeft ook wel weer wat. En ja, ook in Nederland zijn veel hotels gehorig, waarvoor je de hoofdprijs betaalt en geluiden hoor die je liever niet hoor. Kortom het is nooit zo als thuis. Stel je eens voor dat het in Nederland 7 maanden achter elkaar 30-35 graden is. Om daar in te werken worden wij zeker niet vrolijk van. Het is niet te vergelijken. De Griekse gastvrijheid maakt heel veel goed. Daar kunnen een aantal Nederlanders nog wat van leren. Ondanks de vele problemen die er zijn in Griekenland. Vraag het maar eens aan de lokale bevolking. Verdiep je er in, door met mensen een praatje (Engels) te maken. WIE GOED DOET, GOED ONTMOET. Kijk eerst naar je zelf, en (ver)oordeel niet zo snel. Sommige reacties in de recensies zijn ongenuanceerd. MENSEN........, geniet van het moment dat je er bent, de volgende dag kan het zo anders zijn (bv de aardbeving op Kos), wees aardig, en maak je niet (te) druk als er 1 vork ontbreekt of de muziek iets te hard staat. (wij vonden het heerlijk zo een deuntje op de achtergrond). U verpest niet alleen u eigen vakantie, maar realiseer u dat dit niet alleen van invloed is op de eigenaren en maar ook op uw medereizigers. Ingrid en Petros kunnen nooit aan alle eisen voldoen, maar ze hebben het voortreffelijk gedaan, ondanks dat de appartementen en de bar gescheiden zijn qua eigenaar.
  5. Door:
    Mieke
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het complex ligt prachtig tussen de bomen en de bergen, rondom groen. De inrichting van het appartement is eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is er. Het eten wat Ingrid kookt is heerlijk! Wij hebben een prima week gehad.
  6. Door:
    Brecht
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Anders
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw die gezellige avonden met lekker eten en muziek organiseren.De 2-kamerappartement maisonnette (5 pers) bestaat uit 2 2-pers. slaapkamers, een extra bed op de overloop boven, 2 badkamers en een heel klein en minimaal ingericht keukenblokje met tafel en stoelen. Geen woonkamer, wel 2 balkons. Goeie douche, goeie bedden.Uitzicht op de groene bergen is mooi. Lekker zwembad met bar waar je ook boeken en tijdschriften mag pakken.Enig minpuntje: afstand naar het strand is wel verder dan de beschreven 400 meter, het is eerder 1 km. Dit zou aangepast moeten worden in de beschrijving want dit was voor mij de hoofdreden om hier te boeken en dat viel dus een beetje tegen.
  7. Door:
    J.Blok
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het appartement was schoon, jammer dat er geen mogelijkheid is om binnen te zitten omdat er geen tafel of makkelijke stoel aanwezig waren, en het enige tafeltje wat er is staat op het balkon maar daar kan je helaas niet uit de zon zitten,en zeker niet met 3 personen. verder was er geen waterkoker in het appartement.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    5,5
    Kamer
    5,0
    Ligging
    5,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Simpel appartement en nogal gedateerd, maar de prijs was ook niet hoog en dan mag je ook niet veel verwachten. Het lag op een nogal steile helling. Ondanks dat wij nogal sportief zijn was het met de hitte een behoorlijke klim. Verder hebben we het op Corfu prima naar ons zin gehad , maar we zouden dit appartement zeker geen tweede keer meer kiezen en niet aanbevelen.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Een appartementencomplex waar een geweldige sfeer is. Binnen een korte tijd kent men elkaar en is er altijd gezelligheid. Het appartement zelf is sober, al het hoognodige is aanwezig, meer heb je niet nodig.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    5,8
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Prima locatie en een ruim appartement. We miste alleen een water koker en hadden we helaas wat luidruchtige buren.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    5,6
    Kamer
    1,0
    Ligging
    4,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Sunflower ligt mooi, maar ligt boven aan een steile heuvel. Niet geschikt voor mensen, die niet zo goed ter been zijn. Petros en Ingrid doen hun best om het iedereen naar de zin te maken. Voor alle vragen kun je bij hun terecht ! Maar...... nu komt het : de studio, waarin wij verbleven is totaal niet van deze tijd, meubilair van de kringloopwinkel, erg klein en bovendien zó vochtig, dat alle kleding en andere objecten klam werden. Het zwembad en de gezellige bar waren een uitkomst om te vertoeven, tenminste als het weer er goed uit zag. Kortom : Sunflower mag wat ons betreft in jullie programma blijven, Maar gooi de studio's er a.u.b. uit !.
  12. Door:
    job en titie
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Het was een eenvoudig appartement, met minimale apparatuur en kook benodigheden maar kan je je redden. Het ligt aan een nogal helende weg maar is te doen. De gastheer Petros en gastvrouw Ingrid zijn super gezellige mensen en weten van elke avond een gezellige avond te maken. Het eten wat door Ingrid wordt bereid is een aanrader helemaal de BBQ, ondertussen vermaakt de Belgische Petros de gasten met ongekend leuke moppen en kwisvragen wat een heerlijk mens. Dus een aanrader.
  13. Door:
    KITTY EN ERWIN
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Erg gezellig gehad met Petros en Ingrid die leuke avonden organiseren,ook met heerlijk eten !! Groetjes van Kitty en Erwin uit Duivendrecht/Amsterdam
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Anders
    7,1
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    De kamers van Sunflower zijn erg eenvoudig. Het keukentje is minimaal ingericht, met alleen een electrisch dubbelkookplaatje dat er lang over doet om iets warm te krijgen. De kamer bevat geen enkele stoel en ook geen nachtkastje naast de bedden om een boek, horloge of bril op te leggen, de badkamer is piepklein en eveneens minimaal ingericht (geen haakje om je kleren aan op te hangen). De vriendelijkheid van de uitbaters, het mooie, kleine zwembad en de gezellige poolbar maken echter veel goed.
  15. Door:
    Marthen en Karin
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Ontzettend genoten van ons verblijf bij Sunflower, Petros en Ingrid! erg gastvrij


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)