Hemelvaartsdag 25-5: contact center geopend 10-17u

maandag 2 oktober, 8 dagen, 2 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 98 beoordelingen voor Appartementen Sunflower ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,6
Kamer
6,6
Maaltijden
8,5
Vakantie algemeen
7,7
Overige faciliteiten
7,4
Prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,9
Schoonmaak
7,2
Personeel
7,7
Kindvriendelijkheid
7,8
Zwembad
7,2
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    De inrichting van het appartement is erg oud. We hebben genoten van de hartelijkheid en het heerlijke eten van Petros en Ingrid!
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    6,0
    Kamer
    4,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    sober appartement, geen wifi in de kamers en niet goed bijgehouden kwa schoonmaken
  3. Door:
    Fam Dekker. Berkhout
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Voor de tweede keer, en weer naar ons zin. Rustige ligging nette gewone service, een goed appartement voor die prijs Enig onderhoud gewenst. Van 1-10 tot 8-10 .Beheerders echtpaar gewoon,goede keuken.
  4. Door:
    hanneke
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een gezellige accommodatie met vriendelijke gastheer en gastvrouw, schoon en netjes. Rustig gelegen met mooi uitzicht en toch vlakbij dorpje en strand op loopafstand
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,5
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    In september ben ik samen met mijn dochter naar appartementen Sunflower geweest de ligging was ideaal vlak bij het strand en supermarkt Het zwembad was helaas heel koud maar het zwemmen in de zee was goed van temperatuur . Op het strand als je een drankje bestelde kon je gebruik maken van ligbedden en parasols dat was ideaal. De hostes was erg vriendelijk en je kon merken dat ze haar werk met veel plezier deed.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het rustige appartement is op loopafstand van het gezellige dorpje, de restaurants en het strand gelegen. De Nederlandse eigenaren van de poolbar doen er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen. Dat merk je door de gezellige sfeer bij het zwembad en de poolbar. Diverse keren in de poolbar heerlijke Griekse gerechten gegeten wat echt een aanrader is. Ingrid en Pedros hebben ons op diverse mooie wandelroutes op Corfu gewezen. Corfu is een mooi (groen) eiland om te wandelen of te verkennen met een auto of scooter.
  7. Door:
    Johan Kwakkel
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Bij aankomst werden wij warm verwelkomd door Petros en Ingrid. We werden begeleid naar ons appartement. Daar aangekomen moesten we wel even slikken. Ok we wisten dat we voor een goedkopere setting hadden gekozen maar het appartement deed wel heel kaal en basic aan. Dit was echter puur de eerste indruk. We hebben ons er prima vermaakt. Het zwembad was goed. er waren genoeg ligbedden en we hebben elke dag heerlijk ontbeten op ons balkon. Ook hebben we 2x gekookt en het bleek dat er genoeg spullen voorhanden waren om een heerlijke pasta te maken. Ingrid en Petros (aanspreekpunt en restaurant / cafe houders) zijn super vriendelijk. Zij wonen al een behoorlijke tijd op Corfu en weten alle tips en tricks. Ze staan altijd voor je klaar. Ingrid is een super kok en maakt de heerlijkste Griekse gerechten klaar. Petros is een heerlijke (in Antwerpen geboren) Griek die veel weet van de cultuur en het reilen en zeilen in Griekenland. Het appartementencomplex ligt op 100 meter van de eerste supermarktjes wat heel goed te doen was qua lopen. wel liep de weg behoorlijk stijl omhoog naar het appartement toe zodat je je kuitspieren gedurende de vakantie een goede workout kan geven. na 500 meter lopen sta je op het strand en aan zee. en wat voor strand. We hebben redelijk veel rondgekeken op Corfu maar qua strand slaat Agios Gordios alles. Heerlijk zandstrand. Ga bij een restaurantje voor op een ligstoel liggen, bestel er iets en genieten maar. De formule 1fans (en alle andere sportfans) kunnen terecht bij de Dyonisis bar waar sky sports altijd aan staat. We zijn 2 weken naar corfu geweest in het Appartement Sunflower. We hebben ons geen moment verveeld maar hebben in die 2 weken lang niet alles gezien. We zullen er toch nog echt een x heen moeten. Kortom Apt. Sunflower: Een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Een heerlijk zwemband, een gezellig restaurant met heerlijk eten. Van harte aan te bevelen aan onze mede Sunweb reizigers!
  8. Door:
    Freek
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    We hebben een geweldige vakantie gehad bij Sunflower! Ontzettend gastvrije en vriendelijke (Nederlandse) eigenaren die er alles aan doen om het je naar je zin te maken, en dat is absoluut gelukt! Leuke sfeer bij het zwembad met de andere vakantiegangers, en de ligging leent zich perfect om te lopen naar het zandstrand en restaurantjes in de buurt - daarnaast is Corfu ideaal om scooters/quads te huren en het eiland te verkennen. Ook hierbij adviseerden Petros en Ingrid en hebben ze ons gewezen op de mooiste (niet-toeristische) plekjes van Corfu. Echt een tópvakantie gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
  9. Door:
    Erjan Scharphof
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    schitterend complex , leuke appartementen , alles wat een mens op basis nodig heeft is er , geen overbodige luxe , vriendelijke mensen , gelegen aan een steile weg , niet geschikt voor mindervaliden i.v.m de steile weg en veel trappen binnen het complex
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    2,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het appartement was erg muf en de stof draden hingen aan het plafond. De bedden waren erg hard. De ligging was prima , wel moet je een steile heuvel op. Het is een gezellig plaatsje.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi rustig gelegen op steile heuvel. Kamers zijn typisch Grieks, aan de oude kant (vooral badkamer), hoort erbij. Type studio is eigenlijk 2 kamer app - > grote keuken + slaapkamer. Lekker balkon. Paar keer bij poolbar gegeten met eigenaren, zeker aan te raden, met name Griekse Meze avond. Binnen 10-15 min lopen sta je op het strand. Minpuntje: ligbedjes zwembad zeer gammel en douche was erg klein.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    6,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    In tegenstelling tot veel lyrische reacties die ik vooraf had gelezen, ben ik zelf niet zo enthousiast. Ik vind de eigenaresse helemaal niet zo vriendelijk, eerder nors en kortaf. De appartementen roken naar schimmel en bij iedere terugkeer in het appartement leek het erger te zijn geworden. Er zat veel schimmel in de voegen van de badkamer en de vloer plakte onder je voeten. De schoonmaak is erg slecht, ze halen je prullenbakjes leeg en je krijgt schone handdoeken. En dat was het. Daarnaast ligt het inderdaad boven op een helling, ik had dat van tevoren onderschat. Is toch best een flinke helling. Te doen voor ons, maar heb je een mindere conditie dan zou ik dit niet aanraden. Pluspunten; het lekkere zwembad en het eten wat de eigenaresse kookt. Heerlijk!
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    6,4
    Kamer
    4,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Foto's op de website van Sunweb zijn duidelijk anders dan de geboekte accommodatie! Tip: per geboekt appartement recente foto's tonen! Appartementen op de begaande zijn erg vochtig ivm bebouwing lager dan de berg. Keuken is toe aan vervanging kledingkasten zitten vol schimmel.Het appartement was niet echt schoon! Schoonmaak 3x per week zeer matig! Door het gebruik van een luchtbevochting apparaat bleef "schimmel" lucht weg. Gevraagd om een ander appartement maar er kon helaas niet geruild worden naar de bovenverdieping! Enige voordeel: ruim terras en lekker zwembad. Oftewel Agio Gordius leuk, maar appartement niet voor herhaling vatbaar!
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    6,2
    Kamer
    4,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Appartement is sjofel. Er moet echt iets gedaan worden aan onderhoud en uitstraling. Matras ronduit slecht (spiralen voelbaar). Ligging prima. Leuk restaurantje erbij.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2016
    Gezelschap:
    Stel
    4,8
    Kamer
    3,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Zwembad
    3,0
    Er werkt leuk personeel en je krijgt er goed te eten. Verder was het appartement smerig toen we er aan kwamen en is er in een week niet een keer gepoetst. ook het bed is in die week niet verschoond en we hebben maar 1 keer schone handdoeken gekregen. Het zwembad ziet er fijn uit, maar zodra je op de rand gaat zitten heb je rode billen en als je loopt in het zwembad, heb je blauwe voeten.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)