Hotel Three Corners Triton Empire Beach Resort

terug
donderdag 7 december, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 20 beoordelingen voor Hotel Three Corners Triton Empire Beach Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

6,5
Kamer
6,2
Maaltijden
5,4
Vakantie algemeen
6,4
Overige faciliteiten
5,6
Prijs/kwaliteit
6,2
Ligging
8,0
Personeel
7,7
  1. Door:
    Vincent
    Periode:
    augustus 2017
    Gezelschap:
    Anders
    4,6
    Kamer
    3,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    3,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    2,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Kwaliteit van eten liet toch wel de wensen over in dit hotel. Vrijwel geen variatie en ook niet echt smakelijk bereid. Kamers zijn erg oud (bleek ook één van de oudste hotels van Hurghada te zijn). De service daarin tegen van het hotel personeeel, was echt hartverwarmend. Ze deden écht alles om een goede vakantie te bezorgen! Al met al een zeer goede vakantie gehad. Maar omdat ik zelf van wat meer luxe houd ga ik niet meer terug naar dit hotel.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2017
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    We hebben ons weer uitstekend vermaakt.kamer was geweldig,best plek van het hotel. Staff was super vriendelijk zeker tijdens de Ramadan. Volgend jaar weer....
  3. Door:
    Peter & Tineke
    Periode:
    april 2017
    Gezelschap:
    Stel
    4,9
    Kamer
    5,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    2,0
    Vakantie algemeen
    2,0
    Zwembad
    6,0
    Het hotel is oud en heeft zeer vervallen meubels, zowel in het restaurant als in de kamer. De ligbedden zijn oude houten niet verstelbare bedden. In de towel center kun je een badhanddoek ophalen voor het ligbed. Echter, deze worden m.i. niet gewassen. Dus je ligt op een handdoek die de vorige dag door iemand anders is gebruikt. Het eten is zeer slecht en niet gevarieerd. Wij zijn diverse keren noodgedwongen elders gaan eten. Wij hebben goede ervaringen met Sunweb en hadden dan ook een hoge verwachting van dit hotel gezien de foto's op de website. De foto's zijn mooi en laten een goed hotel zien. Dit zijn mogelijk foto's van vele jaren geleden hetgeen misleidend is! Het personeel is vriendelijk en zij staan direct voor je klaar. Het hotel is niet Sunweb waardig. Ons vertrouwen in Sunweb is hierdoor geschaad.
  4. Door:
    Amanda
    Periode:
    maart 2017
    Gezelschap:
    Stel
    9,5
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    10,0
    In 1 woord te omschrijven : super! Het hotel oogt wat verouderd, maar de service van het personeel... maakt je vakantie. Van de kok tot de restaurant manager, van de strandjongen tot de general manager. Stuk voor stuk doen ze er alles aan om je vakantie helemaal naar je zin te maken. Het eten is elke dag weer prima! De kamer is goed. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en de kamer wordt elke dag weer piek fijn in orde gemaakt. Complimenten aan alle werknemers van dit hotel, want zo te lezen krijgen ze vaak gezeik over zich heen om niks. Iedereen wilt blijkbaar voor een duppie op de eerste rang, want van prijs/kwaliteit verhouding hebben ze schijnbaar nooit gehoord. Ik zou dit hotel bij iedereen aanraden!
  5. Door:
    Geen enkel probleem egypt
    Periode:
    januari 2017
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Gezellig mooi goede service van personeel.leuke animatie
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2016
    Gezelschap:
    Anders
    2,7
    Kamer
    1,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    2,0
    Overige faciliteiten
    2,0
    Prijs/kwaliteit
    2,0
    Vakantie algemeen
    2,0
    het resort Hotel Triton Empire Beach Resort is enorm tegen gevallen. De kamers zijn vuil,vies en het sanitair erg slecht.We zijn 2 keer van kamer verwisseld en uiteindelijk naar een ander resort gegaan met en door bemiddeling van Sunweb reisleidster mevr.Jessica Frezza.Dit resort is Sunweb niet waardig om aan te bieden als vakantie bestemming.Een aangetekend beklag is reeds verstuurd naar Sunweb via Post NL op 20 december 2016
  7. Door:
    Hans, Sam, Fay Beentjes
    Periode:
    oktober 2016
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    volgens ons 1 van de leukste hotels van Hurghada. Veel grote hotels zijn een kwart vol maar bij Triton Empire Beach Hotel valt dit niet zo op aangezien het een klein resort is. Personeel doet er alles aan om je tevreden te stellen. Wie grapjes maakt kan grapjes terug verwachten, wie op zichzelf wil zijn wordt ook met rust gelaten. Het strandje is gezellig. Het eten is wel weinig gevarieerd maar de smaak is prima en de glimlachen van de koks maakt het af. Prijs / kwaliteit verhouding super.
  8. Door:
    van Rossen
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    6,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    accommodatie is sterk verouderd en in slechte staat. Ik kom regelmatig in dit hotel en er wordt de laatste jaren ook niets in geïnvesteerd. Gelukkig is het personeel wel vriendelijk. In de directe omgeving van het hotel merk je ook dat het tourisme op een laag pitje staat en er veel winkeltjes gesloten zijn. Groot voordeel nu is wel dat er ook geen Russen zijn.
  9. Door:
    Ingrid en Marianne
    Periode:
    september 2016
    Gezelschap:
    Stel
    2,9
    Kamer
    1,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    2,0
    Overige faciliteiten
    2,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    1,0
    Vakantie algemeen
    3,0
    het hotel is erg verloederd en verouderend veel spullen op de kamer waren stuk zoals bv lampenkappen, stoelen en strandbedden zijn vaak stuk en verf bladerend eraf. je moest je eigen beker of glas kopen anders had je geen drinken, eten was er summier. het hotel heeft erg veel Egyptenaren die daar op vakantie gaan waardoor je als Europeaan het onderspit delft wij hebben dit als heel intimiderend ervaren. hierdoor konden wij niet rustig zitten werden steeds lastig gevallen en hebben iemand ingehuurd om ons in de gaten te houden. wij snappen niet dat SUNWEB dit hotel in zijn assortiment heeft
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2016
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zeer goed en eenvoudig familiehotel waar ze je het erg naar het zin willen maken. Verwacht geen luxe maar de prijskwaliteit verhouding is uitstekend. Ondanks alle negatieve berichten in de media over Egypte is het echt geen probleem om daar naar toe af te reizen. Het is daar volkomen veilig. Ze hebben ons toeristen nu juist heel hard nodig!!!
  11. Door:
    Piet en Ellen
    Periode:
    maart 2016
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    10,0
    Wij zijn al een paar keer in het resort geweest en het is altijd en warm welcome back! Het is een wat ouder resort maar met een warm familie gevoel :-) We zijn dec.2015 en maart 2016 geweest, geen onveilig gevoel en er is totaal niets aan de hand in Hurghade, we gaan zeker terug in oktober 2016! Fam.Bogaard
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2015
    Gezelschap:
    Stel
    6,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    We hadden een kamer vrij vooraan met een mooie tuin als uitzicht. Eten deden we bij het Three Corners Royal Star Beach Resort. Oftewel het nieuwe hotel naast ons. Heel fijn om hier te eten en de afwisseling van hotels is ook leuk. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld in Egypte. Ook heb je op dit moment geen last van Russen, aangezien ze vanuit Rusland niet meer naar Egypte vliegen.
  13. Door:
    Frans & Pieta Bos
    Periode:
    november 2015
    Gezelschap:
    Stel
    9,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Heerlijke vakantie gehad prima geregeld alles en lekker duidelijk.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Vrienden
    5,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    3,0
    Vakantie algemeen
    4,0
    Te veel Russen die de sfeer verpesten, animatieteam was bijna niet aanwezig en onprofessioneel. Het was een oud en vervallen hotel maar de kamers waren schoon. Het stadje kon je niet ingaan omdat je overal naar binnen werd getrokken dus dit nooit meer!!
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Stel
    5,7
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    het restaurant is erg oud en smerig word slecht schoon gemaakt...zwembadwater erg troebel.fotoos op de site komen niet overheen met hoe het er daar uit ziet.alles is erg verouderd.veel egyptenaren hadden vakantie waren in de overheid erg vervelend.zou niet meer zou ga terug gaan naar egypte.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)