Hotel Three Corners Triton Empire

terug
woensdag 30 augustus, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 14 beoordelingen voor Hotel Three Corners Triton Empire ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

6,9
Kamer
7,0
Maaltijden
5,9
Vakantie algemeen
6,6
Overige faciliteiten
6,3
Prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
7,3
Personeel
7,9
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    mei 2017
    Gezelschap:
    Anders
    5,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    4,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Te rustig, niks te doen,zee te ver weg.Wel vriendelijk geholpen maar niet voor herhaling vatbaar! Ps te weinig stopkontakten op kamer.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2016
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    6,0
    midden in het oude centrum. Vriendelijk personeel en het gebruik van het strand is prima verzorgd. Als je niet te hoge eisen stelt een prima verblijf. Wij gaan hier graag heen. Eten doen we buiten het hotel.
  3. Door:
    Bauke
    Periode:
    juni 2016
    Gezelschap:
    Anders
    7,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Erg groot hotel, met de lage bezetting die er momenteel is geen problemen bij het zwembad en strand(500 meter lopen).Vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt. Geschikt voor duikreizen en mensen die de hele dag weg zijn.Minder geschikt voor gezinnen die het strand en zee zoeken, heeft het hotel niet, maakt gebruik van strand van Triton Beach Hotel wat ca 500 meter verder op is.Weinig te doen in directe omgeving.
  4. Door:
    Jeannette
    Periode:
    december 2015
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Prima hotel en ontbijt was ook uitgebreid.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2015
    Gezelschap:
    Anders
    4,7
    Kamer
    5,0
    Ligging
    5,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    4,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Slecht hotel. Veel werkte niet. Moest 3x van kamer switchen om daadwerkelijk werkende dingen te krijgen. Eten was droog en slecht. Enige positieve puntje was het overgrote deel van het personeel.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2015
    Gezelschap:
    Anders
    4,4
    Kamer
    5,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    4,0
    Zwembad
    2,0
    Het is niet de eerste keer dat ik hier geweest ben, maar het is zo achteruit gegaan. Heb all-in geboekt omdat ik alleen ben geweest, maar het eten was zo slecht dat ik naar de hostess ben geweest, zij heeft mij geweldig geholpen en heeft mij omgeboekt naar ander hotel.
  7. Door:
    K.R.A. Beckman
    Periode:
    augustus 2015
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima hotel, wel wat verouderd. Goede service, vriendelijk, behulpzaam personeel. Doen ook aan klantenbinding. Heb zelfs de general cluster manager mogen ontmoeten.
  8. Door:
    Empire hotel Hurghada
    Periode:
    augustus 2015
    Gezelschap:
    Stel
    6,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    Het hotel was oud en niet schoon. Het eten was veel het zelfde maar er was altijd meer dan genoeg. Met een gezin zouden wij dit hotel afraden weinig te doen voor de kinderen, en de hygiëne was slecht. Het personeel daarentegen was altijd vriendelijk en behulpzaam en probeerde het de gasten naar de zin te maken. Als je de cultuur en gewoontes van Egypte wilt ervaren en zien dan is dit een prima hotel.
  9. Door:
    Anniek
    Periode:
    augustus 2015
    Gezelschap:
    Stel
    1,6
    Kamer
    1,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    1,0
    Personeel
    1,0
    Prijs/kwaliteit
    1,0
    Vakantie algemeen
    1,0
    Zwembad
    1,0
    De kamer zijn groot, maar oud en vies. Eten/drinken slecht geregeld. 1x en nooit weer!!
  10. Door:
    Fam. de Boer
    Periode:
    juli 2015
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Hurghada - Three Corners/Triton Empire Hotel. 200 meter rond het hotel zijn voldoende eetgelegenheden om dat niet in het chaotische hotelrestaurant te hoeven doen. Egypte is prachtig, maar iedereen probeert je iets te verkopen en doet daar zijn uiterste best voor. Caïro en Luxor zijn de lange busrit waard. Snorkelen en duiken is geweldig daar. Volgende keer een resort met een mooi koraalrif 'voor de deur'.
  11. Door:
    Bas
    Periode:
    juli 2015
    Gezelschap:
    Stel
    6,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Het hotel heeft absoluut een renovatie nodig.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2015
    Gezelschap:
    Stel
    6,4
    Kamer
    5,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad is slechts open van 8 tot 5. Om 16.45 mag je al niet meer zwemmen. Manager van zwembad ook erg onvriendelijk. Bed kwaliteit was erg matig op kamer 632.
  13. Door:
    Jack and Rose
    Periode:
    juni 2015
    Gezelschap:
    Stel
    6,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Het hotel is helaas wel wat verouderd en is toe aan renovatie m.n. de kamers (douche bijv.). Voor de rest vriendelijk personeel. Ligt in Sekkala van Hurghada wat betekent dat je in de buurt geen leuke plekjes hebt om te winkelen. Daarvoor zou je met de taxi of lokaal busje naar een bekende winkelstraat moeten gaan zoals de Shereton Street of El Mamscha Street. Naast het hotel ligt een souvernir winkel met een hele aardige man, genaamd Ashraf of Eddy. Hij is de enige Egyptenaar die we kennen die dol is op Nederlanders en bij hem kan je ook leuke excursies boeken met een oprechte, vriendelijke service. Mocht je geen excursies willen boeken zou ik een 5ster hotel nemen om te genieten, want in Hurghada heb je niets bijzonders te doen. Je kan de stranden overigens niet zomaar op want elk strandgebied is ingenomen en zou je voor moeten betalen.
  14. Door:
    Ella
    Periode:
    mei 2015
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
    Voor de 9de keer geweest. Super goed hotel met een uitstekende service, met dank aan mr. Hussein van guest relation. Mooie grote schone kamers. Strand op loopafstand met ook daar een prima service. Voor een heerlijke maaltijd kun je prima terecht bij de Peanuts bar naast het hotel of de Pizza pub, ook op loopafstand.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)