Hotel Sonesta Pharaoh Beach Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sonesta Pharaoh Beach Resort

Geniet van een tijd onder de Egyptische zon bij Hotel Sonesta Pharaoh Beach Resort. Zon, zee en strand, je vindt het hier allemaal deze vakantie. Je zit hier immers pal aan het privéstrand van het hotel. Even lekker zwemmen, snorkelen of duiken in de Rode Zee hoort kun je hier lekker de hele dag.

De ontwerper van het hotel heeft zich laten inspireren door het oude Egypte: de tijd van de farao’s, sfinxen en het bouwen van de piramides. Toch heeft het decor afgemaakt met een moderne twist, waar je veel fijne voorzieningen terug vind.

Of je nu actief wil zijn op de tennisbaan, een potje wilt midgetgolfen lekker wil luieren aan het zwembad of volledig wil ontspannen in de sauna. Voor zowel de luie als actieve vakantieganger is er genoeg te beleven in Hotel Sonesta Pharaoh Beach Resort. Je hoeft het resort niet af, maar wil je toch graag meer van de omgeving zien, dan kun je een stoere quad safari of heerlijke boottocht reserveren bij de reisleiding.

Lees verder

  • Moderne architectuur
  • Goede duik mogelijkheden
  • Veel voorzieningen
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 9 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

21 January 2015
"Wij hebben, met onze twee jonge kinderen (1,5 en 3 jaar oud) een heerlijke vakantie gehad. Een goed hotel met alles erop en eraan, waardoor wij echt een relax vakantie hebben gehad!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
9,4%
Stel t/m 30 jaar
22,6%
Stel ouder dan 30 jaar
37,7%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
11,3%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
7,5%
Groepen vrienden
1,9%
Overige groepen
9,4%
/egypte/rode_zee/hurghada/hotel_sonesta_pharaoh_beach_resort.htm#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39171


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)