Vul hier je reisgezelschap in

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

De vliegreis

Je vliegt met Transavia van Amsterdam naar Hurghada of Marsa Alam. Deze vlucht duurt ongeveer 5 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb

Hurghada
Vertrekdagen
De vluchten naar Hurghada vertrekken op dinsdag, donderdag en zondag. In de maanden mei en oktober ook op zaterdag. In de winterzonperiode kun je vertrekken op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag (op woensdag kun je alleen vanaf Eindhoven vliegen en op zondag alleen vanaf Brussel).

Vertrek vanaf regionale luchthavens
In de winterzonperiode kun je op woensdag en zaterdag vertrekken vanaf Eindhoven naar Hurghada. Op woensdag en zondag vanaf Brussel met VLM Airlines. Houd er rekening mee dat je met vertrek en/of aankomst vanaf regionale luchthavens mogelijk op de heen- en/of terugreis een tussenlanding hebt.

De transfer
De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb geboekt hebt.
De transfertijden vanuit de luchthaven van Hurghada zijn als volgt:
Hurghada - ongeveer 30 minuten tot 60 minuten
Soma Bay - ongeveer 45 minuten tot 90 minuten
El Gouna - ongeveer 50 minuten tot 90 minuten
Makadi Bay - ongeveer 50 minuten tot 90 minuten

Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

E-tickets
Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de
reisinformatie op deze site.