Hotel Calimera Golden Beach

0 sterren
  • Vandaag 35°C
  • Ruim zwembad
  • Veel animatie

Vakantie ervaring

Op deze pagina vindt u de ervaringen van andere reizigers.

Tips van andere reizigers over Hurghada

De tips van deze bestemming zijn gegeven door klanten van Sunweb Vakanties die deze bestemming reeds eerder hebben bezocht.

  • diversen

    Tip van
    Mevr. Eva Baarslag
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    alleen

    Hurghada is een geweldige plaats om te duiken. Wel bij een goede duikschool. Zelf ben ik voor de 2e keer bij Voodoo Divers geweest, en dat beviel opnieuw uitstekend. Qua eten kan ik Bombay aanraden. Dat zit in een zijstraatje van de hoofdstraat.

  • Diversen

    Tip van
    Dhr. Sebastiaan Aalbers
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    vrienden

    Neem muggenspray mee, er zijn 's avonds best veel muggen.

  • eten & drinken

    Tip van
    Dhr. Cornelis Renckens
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    W ij hebben heerlijke cappucino met chocola gedronken bij Costa. Echt een aanrader!

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Gerrit Kamphuis
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Ga duiken, wij zijn via sunweb gegaan erg goed!

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Mevr. Yolanda Beuling
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Je hoeft geen snorkel excursie te boeken want het rif voor het hotel voldoet aan alle eisen!!! Super mooi hoor. De desert adventure is erg leuk vooral als je kinderen hebt vanaf een jaar of 12....zij mogen ( met hulp van gids Magmoet)ook zelf quatten.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Mevr. Madelein Zijp
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Het is erg leuk om met een van de verschillende boten mee te gaan waarmee je onderwater kunt kijken (door glas).

  • eten & drinken

    Tip van
    Dhr. Bartholomeus Vergouwe
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Koffie drinken bij Costa Coffee: voor de betere koffies en gebak!

  • Eten en drinken

    Tip van
    Mevr. Teuna Engels
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Ga zeker eens naar de nieuwe jachthaven, leuke winkels gezellige barretjes en restaurant. Ding altijd af bij de taxi, taxi is spotgoedkoop.

  • uitgaan

    Tip van
    Mevr. Suzanne van Kerkhof
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    vrienden

    Een aanrader is de nieuwe haven, dit is een nieuw gedeelte met restaurants, bars en winkels. Het oude centrum is groot en druk en het nieuwe centrum is wat stiller en wijds.

  • uitgaan

    Tip van
    Dhr. Henricus van der Vorst
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    's Avonds is het gezellig langs de Marina (in de buurt van de hoofdweg in het centrum van Sakkala).

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Mike Dekker
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    De quadsafari is een echte aanrader!

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Robert Vermaat
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    De trip naar Luxor is zeker de moeite waard. De flinke busreis naar Luxor (4 uur heen en 4 uur terug) laat veel van het land zien en hoe de bevolking leeft. Vanaf dit jaar hoeft nier meer in colonne gereden te worden.

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Yilco Zoetemelk
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Jeepsafari is erg leuk. Je ziet de schoonheid van de woestijn en de leefwijze van de bedoeien. Excursie naar een strand met de boot is ook erg mooi. Heerlijk snorkelen, goed en schoon strand en onderweg de kans om dolfijnen te zien.

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Mevr. Adriana Buijze
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Maghmea is een natuurreservaat. Gecultiveerd voor toeristen maar beeldschoon met parelwitte stranden. Door de ruime opzet heb je niet in de gaten dat er veel meer toeristen zijn. Je komt er met de boot en gaat op excursie snorkelen.. echt een aanrader!

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    De excursie naar het eiland Mahmya is geweldig en is een echte aanrader. Je komt er helemaal tot rust en je kan er uren snorkelen. In 1 woord: geweldig!

  • stranden

    Tip van
    Dhr. Anne de Visser
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Kies een hotel met een eigen rif. Egypte heeft dan wel lekker weer, maar er is (buiten de antiquiteiten, die zich allemaal op grote afstand van Hurghada bevinden) boven water erg weinig te zien. De schoonheid bevindt zich onder water!

  • winkelen

    Tip van
    Mevr. Adriana Buijze
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Winkeltjes in de buurt van het hotel zijn niet zo opdringerig als in de binnenstad van Hurgada.

  • diversen

    Tip van
    Mevr. Suzanne van Kerkhof
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    vrienden

    Als je een taxi neemt, spreek dan van te voren een bedrag af. 10 pond voor ongeveer 3 km, vraag dit na bij je reisleider. Betaal de taxichauffeur pas als je uit de taxi bent gestapt, als je het niet vertrouwd.

  • diversen

    Tip van
    Mevr. Ozlem Tirsi
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Als je in Hurhgada bent bij de Rode zee is een dag duiken of snorkelen een aanrader. Wij hebben een heel cursus gedaan en het was super.

  • diversen

    Tip van
    Dhr. Wouter van Drumpt
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Gebruik taxi; spreek duidelijk prijs af voordat je instapt, bijvoorbeeld 10 egyptische ponden, en betaal gepast. (voorkom wisseltrukjes) Of laat ze de meter aan zetten, aan het eind van de rit uitstappen en weg lopen. 9 van de 10 zullen extra geld vragen

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. F Laarman
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Bezoek Luxor en Seatrip om te snorkelen

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Mevr. Simone Grassens
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Cairo is echt de moeite waard. Je moet wel vroeg op en je hebt een lange weg, maar daar heb je daarna zeker geen spijt van.

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Johan Vels
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    De jeepsafari was zeker de moeite waard. In het hotel kun je boeken.We hadden een fijne chauffeur en in de woestijn een geweldige gids (engels sprekend),die ons veel verteld heeft!!!

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Cornelis Renckens
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Een echte Egyptishe markt in het noorden van Hurghada.

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Bartholomeus Vergouwe
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Ga zeker snorkelen bij het eiland Machmeya: werkelijk een bounty-eiland. Luxor was ook heel mooi en indrukwekkend om te doen: alleen al de reis vanuit de woestijn langs de Nijldelta was heel mooi.

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Christiaan Doderer
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Wij hebben een zeetrip gedaan .Heerlijk op het water,dat leeft. Let er wel op voor ouderen ,neem een trui of een vest mee.

  • excursies & bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. Aniel Sardjoepersad
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Wij hebben twee excursies gedaan: Luxor dagtocht en Dessert Safari, beiden zijn een must als je naar Hurghada gaat. Vergeet niet tussen de bedrijven door veel foto's te maken, levert echt leuke herrineringen op. Neem voldoende water (2 liter p.p) mee.

  • stranden

    Tip van
    Dhr. Johan Vels
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Beslist niet topless gaan,dan stoot je de mensen erg voor hun hoofd!

  • winkelen

    Tip van
    Dhr. Adrianus Bos
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Direct bij hotel kun je rustig winkelen. Staat aangegeven op de etalage. Verder in de stad word je hoofdzakelijk lastig gevallen door verkopers.

  • winkelen

    Tip van
    Dhr. Jurgen Piepers
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    gezin

    Supermarkt op het einde van boulevard (7 Eleven) is veel goedkoper dan de andere. Eerlijke uitbater en oprecht vriendelijk.

  • winkelen

    Tip van
    Mevr. Ramona de Jager
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    paar

    Voordat je gaat onderhandelen op straat, er is een shoppinghall dat Cleopatra heet, waar je kan kijken wat de kosten zijn. Op straat geld onderhandelen en het loont zeer om eerst richtlijnen te zien van de prijzen.

  • winkelen

    Tip van
    Mevr. Monika Bruinsma
    Toegevoegd op
    27 September 2010
    Reisgezelschap
    vrienden

    Winkelen in Egypte is heel anders. Wij zien alleen opdringerige verkopers. Maar als je eens de tijd neemt om met zo iemand in gesprek te raken, merk je dat het eigenlijk hele vriendelijke, gastvrije mensen zijn. Je krijgt een kopje thee aangeboden.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. R Postma
    Toegevoegd op
    26 Oktober 2009
    Reisgezelschap
    met vrienden

    Een aanrader : ga snorkelen . Dat is echt geweldig

  • Eten en drinken

    Tip van
    Dhr. S Lindeboom
    Toegevoegd op
    20 Oktober 2009
    Reisgezelschap
    met partner

    Maffia restaurant en Argentijns restaurant direct naast Shedwan Garden hotel zijn perfect.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. M Scheers
    Toegevoegd op
    26 September 2009
    Reisgezelschap
    met partner

    Dolfijnentrip met het snorkelen, je kijkt je ogen uit na alle mooie vissen waar tussen je zwemt.

  • Winkelen

    Tip van
    Dhr. M Hoedjes
    Toegevoegd op
    15 September 2009
    Reisgezelschap
    met partner

    Winkelen kun je het beste doen in Sakala. 10 minuten met de taxi, maximaal 20 pond betalen.Hier vind je vrijwel geen opdringerige verkopers en in oa de Cleopatra bazaar vind je prijzen op de producten en zijn zeer schappelijk.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. R te Baerts
    Toegevoegd op
    11 September 2009
    Reisgezelschap
    met partner

    Doe zeker een trip naar Luxor en/of Cairo. Wij hebben ze alle 2 gedaan en was echt de moeite waard. Heel indrukwekkend. je kan extra betalen voor toegang tot 1 van de pyramides, maar dat zou ik niet aanraden. Het is heel claustrofobisch en je komt in een kale lege ruimte terecht. Pure oplichting.Doe ook zeker een snorkeltrip. heel ontspannend en zeker de moeite

  • Dorpen en steden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    28 Augustus 2009
    Reisgezelschap
    met partner

    het bezoeken van luxor (excursie) is meer dan de moeite waard, een goede tip is om dan een 1 1/2 dag trip te boeken. je gaat dan eind van de dag naar luxor, dan een hotel daar en de volgende dag bezoek je alle beziensdwaardigheden. kost iets meer, maar geeft mega veel rust tijdens de dag.

  • Eten en drinken

    Tip van
    Dhr. B Pol
    Toegevoegd op
    8 Augustus 2009
    Reisgezelschap
    met partner

    Als je een keer niet in het hotel wilt eten dan kun je echt heerlijk eten bij Thai Garden, dit restaurant ligt bij het hotel Siva Grand Beach, het is niet all inclusive maar wel echt een aanrader!Ook het Hard Rock Cafe is erg leuk om een keer wat te gaan eten.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. H Hollander
    Toegevoegd op
    4 Augustus 2009
    Reisgezelschap
    met partner

    Werkelijk een prachtige vakantie in Hurghada gehad. Als aanrader kan ik zeker de volgende excusries aanbevelen:- Citytour Hurghada: met een Nederlandstalige gids kom je toch op plekken waar je anders niet komt. Onder meer de staatswinkels. Hier zijn de verkopers niet zo agressief en weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaald. - Seatrip: een hele dag weg met de boot en snorkelen bij twee prachtige koraalriffen. - Dagje Luxor: het is een heel intensieve dag (04:15 oppikken bij het hotel en 22:00 uur terug), maar het is zeker de moeite waard. Al met al zijn de excursies vanuit Sunweb zeer goed geregeld.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Dhr. M Renkema
    Toegevoegd op
    4 Augustus 2009
    Reisgezelschap
    met vrienden

    Quad safari door de woestijn is een aanrader.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    René
    Toegevoegd op
    14 Juni 2009
    Reisgezelschap

    De excursies naar Cairo en Luxor zijn zeker de moeite waard. Veel bezienswaardigheden en de reisgidsen spreken Nederlands. De verzorging is uitstekend. Neem wel voldoende 1 poundbriefjes mee omdat je bij elk toilet 1 pound moet betalen ( /- 12 eurocent) op sommige plekken vragen ze 5 Pound. Luister goed naar het advies van de reisleiders wat betreft de mensen die op allerlei wijzen geld aan je vragen. Dat kan som tot vervelende ervaringen leiden. Gewoon negeren die mensen. Realiseer je dat zij geen salaris hebben.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Jeanine van Maaren
    Toegevoegd op
    26 April 2009
    Reisgezelschap

    Snorkelen bij Sharm el Naga (ca. 40 km ten zuiden van Hurghada) is zeer geschikt voor kinderen omdat je direct vanaf het strand kunt snorkelen. Erg indrukwekkend om te zwemmen tussen grote scholen vissen. Tours kunnen via reisorganisatie worden geregeld of je kunt gemakkelijk zelf een taxichauffeur vragen te wachten.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Hans
    Toegevoegd op
    24 November 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    -Neem de taxiservice van het hotel. Op straat ee taxi nemen geeft risico,s voor wisselgeld etc. -Geef gerust wat fooi. Ze verdienen daar ca 80 euro per maand voor 7 dagen per week werken. -wissel geen geld op straat. Wisseltruck. -Hurghada centra Dahar; Sakaaala en Sinbad zijn gewoon veilig om te bezoeken. -Dahar het oude centrum is een belevenis om te bezoeken in de namiddag-avond. -Verkopers trekken je aandacht. Als je niet wil kopen maak dat dan duidelijk. -Een snorkeltocht naar eiland Machmea is prachtig -Neem snoepjes mee voor de kinderen in Hurghada. Ze krijgen niet zovaak snoep. -Leer wat basiswoorden egyptisch zoals Shoekran voor dankjewel ; sbag el gheer voor goedemorgen etc. Je bent bezoeker in hun land -Zilver en goudwinkels in het hotel zijn goedkoop voor leuke sieraden -Koop geen neppistooltjes etc voor terugnemen naar Nederland. Luchthaven is streng. -Laat wat waardering horen voor het personeel(obers/koks etc). Stellen ze zeer op prijs. -Aquapark Titanic is een superbelevenis voor jong en oud.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    24 November 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Wat wij interessant vonden, was de markt op zaterdagmorgen" Down Town" in Hurghada. Volgens ons komen er weinig toeristen. Luxor is een aanrader en het snorkeleiland Machmea.

  • Diversen

    Tip van
    Kees en Alie Nieuwenhuizen
    Toegevoegd op
    24 November 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Voor de duikers: er zit in hotel Le Pacha een goede (duitse) duikschool, Geli und Ute. Heel gezellig. Goed georganiseerd. Goed eten aan boord. Goed materiaal en normale prijzen voor het duiken. Zeg dat Kees je gestuurd heeft en je krijgt 10% korting.

  • Diversen

    Tip van
    Els van Steeg
    Toegevoegd op
    3 November 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Lekker met de citybus naar Hurghada voor 3 pond, dus 0,36 euro en genieten van de wandelboulevard. Ook nog eens voor 7 euro je haar laten knippen op een professionele wijze en je ziet er perfect uit.

  • Uitgaan

    Tip van
    Paco
    Toegevoegd op
    3 November 2008
    Reisgezelschap
    met vrienden

    zeer aan te raden: City café, Budha discotheek en Ministery of Sound

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Anmarnanju
    Toegevoegd op
    27 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    met vrienden

    Ga eens naar het oude en nieuwe Hurghada centrum met de taxi, kost maar een paar Euro. De wandelboulevard is ook leuk. Aquapark is ook leuk, voor kinderen, alleen niet goedkoop, 25 Euro per dag of 18 Euro van 14.00 uur tot 17.00 uur. Als je langs de weg gaat wandelen is men wel héél gek op de vrouwen!

  • Winkelen

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    27 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    gezin met oudere kinderen

    Neem vooral de tijd als je naar de winkeltjes gaat. De mensen hebben zoveel leuke dingen te vertellen en zijn ook benieuwd naar ons leven in West-Europa. Heel gezellig.

  • Diversen

    Tip van
    Sjouke Kloppenburg
    Toegevoegd op
    26 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Koop je visum bij bij de bank op de luchthaven, dit scheelt ongeveer 7euro p.p.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    22 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    gezin met oudere kinderen

    De excursie naar Luxur is echt de moeite waard, je krijgt een beter beeld van Egypte en haar geschiedenis. Ook een bezoekje aan een eiland in de buurt met snorkelen is een aanrader. Als je uit de zoute zee komt wordt je afgespoten met lauw zoet water, zalig !!!!

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    21 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Trek er zelf op uit en leer de Egyptenaren en hun cultuur kennen. Zowel in oud als nieuw Hurgada valt er veel meer te zien en te ontdekken dan dat je zelf in de gaten hebt.. Uiteraard is de trip naar Luxor een aanrader, al was het maar om toch iets meer van de cultuur en oud Egypte te begrijpen en te zien. Schroom niet om met de bevolking een kop thee te drinken en te praten, je leert snel hoe de wereld hier in elkaar zit, blijf eerlijk en oprecht en je zult zien dat je hetzelfde terug ontvangt. Uiteraard is een duik in, of een boottrip op de rode zee een aanrader.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Susanne
    Toegevoegd op
    21 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Ga zeker snorkelen want het is geweldig gewoon een snorkeltrip van 30 euro is voldoende de zee blijft hetzelfde. En de quadsafari is ook super het is een totale dag met verschillende dingen jeep, dorp, kameelrijden, paardrijden enz.

  • Eten en drinken

    Tip van
    Fam van Alphen
    Toegevoegd op
    13 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    dichtbij marina haven. lekker restaurant op de hoek cafe del mar.lekker eten en goedkoop. bij dit restaurant zit ook shady. Hij kan je veel tips geven over de omgeving en leuke trips. hele lieve en nette jongen.

  • Diversen

    Tip van
    Linda Zuetenhorst
    Toegevoegd op
    8 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Alle winkeltjes zijn leuk, maar als je op zoek bent naar sigaretten dan kun je het beste een slof kopen voor 50 pond in een supermarkt. Doe dit beter niet op straat, want dan krijg je bijvoorbeeld Marlboro's zonder een afbeelding van een Achmet aan het infuus. Als deze afbeelding er niet op staat, koop je Chinese sigaretten die werkelijk NIET te roken zijn!!! Het is maar een tip voor de rokers onder ons!! Dus altijd letten op de foto met een Egyptenaar met een mondkapje aan het infuus op het pakje, dan is het goed.

  • Diversen

    Tip van
    Henry
    Toegevoegd op
    1 Oktober 2008
    Reisgezelschap
    alleengaand

    De egyptenaren zijn in voor een grap maar uiteraard is onze houding als hotelgasten bepalend hoe de verdere communicatie verloopt. Probeer, met een knip-oog en wat leuke egyptische zinnen/woorden zoals: saba/ of masa el ghier habibi, te krijgen wat je wilt. Hetzij, bij het afdingen van souvenirs of taxi-ritjes. (gangbaar is 15-20 pond van Al Dau Club naar Sakhala). Per slot van rekening gaat het dat wij allen een mooie vakantie willen hebben. Afdingen is ook elkaar iets gunnen. Wat de tips voor leuke plekkjes of etc. betreft, is dit persoonlijk. Ik zou zeggen EXPLORE. Er is altijd wel iemand bij waarmee het zal clicken dat is dan ook je gids!!!

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    24 September 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    de excursie naar Cairo en Luxor zijn zeker de te waard maar je moet de busrit wel voor lief nemen (neem vooral een kussen en badlaken mee om in de bus te slapen!)

  • Diversen

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    15 September 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Zorg ervoor dat je bij aankomst wat kleingeld bij je hebt voor fooi (bv busschaffeur, kofferbezorger etc etc.).

  • Eten en drinken

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    15 September 2008
    Reisgezelschap
    met vrienden

    Restaurant Litle Buddah was erg goed en mooi.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    2 September 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    De wandelboulevard (Bij Sindbad Resort) is erg leuk. Verder is El Ghouna zeker een bezoekje waard (wij zijn er helaas niet aan toegekomen, we zijn er slechts langs gereden). De excursie naar Sham el Naga is ook zeker een aanrader, prachtig die riffen!

  • Eten en drinken

    Tip van
    Michelle vd Berg
    Toegevoegd op
    1 September 2008
    Reisgezelschap
    gezin met oudere kinderen

    Het restaurant FelFella in het centrum van Hurghada zelf, dat is echt wel beter en kan je ook goed en lekker eten en gerust alles met ijsklontjes, sla en niet-verpakt ijs.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    1 September 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    De snorkelexcursie van Sunweb is een absolute aanrader de prijskwaliteit verhouding is ontzettend goed en ik heb nog nooit zo'n mooie omgeving/zee gezien!! Verder zijn Sakkala, El gouna en de Boulevard zijn zeker aanraders de boulevard is een aanrader als je graag ergens wat gaan eten. En El gouna is een aanrader voor mensen die er niet van houden om naar binnengetrokken te worden!

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    1 September 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Sunweb biedt je een groot scala aan excursies. Al is het ver reizen toch is het de moeite waard om naar Luxor of Cairo te gaan. De bezienswaardigheden zijn schitterend. Vergeet vooral geen zonnebril en voornamelijk een hoofddeksel anders zit je straks met hoofdpijn en dat wil je niet op zo'n heerlijke excursie; zonde van je geld ;)

  • Eten en drinken

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    27 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    cafe del mar in het deel 'sakkala' van hurghada is een goed restaurantje met erg lekker eten

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Nico
    Toegevoegd op
    26 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    gezin met oudere kinderen

    Het eiland Magmya, dit is echt betoverend mooi. Schitterende koraal rif en duizenden exotische vissen. De rode zee heeft een helende werking.

  • Eten en drinken

    Tip van
    Beertje bernard
    Toegevoegd op
    21 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    lekkere capucino en vers geperste jus d orange drinken bij big brothers. heerlijk eten en zeer gezellig vertoeven bij het hard rock cafe.

  • Stranden

    Tip van
    Mandy
    Toegevoegd op
    20 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met vrienden

    Egypte staat ook bekend om de rode zee met haar mooie koraalriffen. Daarom kun je snorkelen of duiken natuurlijk niet overslaan. Snorkelen bij het Mahmya eiland is super mooi. Het eiland is namelijk echt een bounty eiland met witte stranden en super helder water. Wij hebben ook dolfijnen gezien.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Inge
    Toegevoegd op
    16 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    gezin met oudere kinderen

    Ga vooral naar de bijeenkomst van de sunweb hostess. Zij heeft enorm geholpen met de uitleg de kleine weetjes en gebruiken en adviezen. Neem de taxi van het hotel. De vertrektijd wel een half uur vervroegen anders moet je een half uur wachten. Je kan van te voren afspreken hoe laat de taxi je weer ophaalt op de afgesproken plaats. Dan zijn ze wel altijd op tijd trouwens. Het koste iets meer maar je hoeft niet steeds langs de weg af te dingen en je weet waar je aan toe bent.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Raimond
    Toegevoegd op
    13 Augustus 2008
    Reisgezelschap

    De excursie naar Luxor was indrukwekkend. Je gaat er in een collone heen van 50 tot 60 bussen onder politiebegeleiding (puur uit voorzorg). Tijdens de busreis zie je erg veel van de egyptische cultuur.

  • Eten en drinken

    Tip van
    Raimond
    Toegevoegd op
    13 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    De Marina boulevard heeft veel leuke restaurantjes en kroegjes (vooral de papas bar was erg gezellig).

  • Eten en drinken

    Tip van
    René
    Toegevoegd op
    13 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Voor een lekkere pizza moet je naar tutti frutti. Voor een lekkere biefstuk of lekkere kip met sate moet je naar het orange café

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    13 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met vrienden

    Sharm el Naga is erg mooi om te snorkelen.

  • Eten en drinken

    Tip van
    Mandy en Edwin
    Toegevoegd op
    6 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Eet cafe's: Orange cafe, Hard Rock cafe en Pharon (bij BOXJE) tegen over Princes palace hotel. Durf contact te maken met Egyptische mensen wij zijn daar nu 2jaar op reis geweest zitten naast het restaurant van Boxje en zeker daar binnen gaan bij aimen en je kunt er zeker je excursies boeken en hele lekkere parfum kopen.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Tom Atin
    Toegevoegd op
    6 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Wanneer een taxi wordt genomen, vraag dan de snelweg te vermijden en door het stadje te rijden, dan zie je veel meer van de omgeving en hoe de mensen leven.

  • Diversen

    Tip van
    Willemsen
    Toegevoegd op
    6 Augustus 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Indien je wilt gaan duiken kunnen wij je Voodoo Divers aanraden, duikschool van en Nederlandse familie. Wij hebben 5 gezellige dagen op hun boot doorgebracht. (zie ook www.voodoodivers.com)

  • Eten en drinken

    Tip van
    Robin Hannink
    Toegevoegd op
    27 Juli 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Ga vooral langs bij het Hard Rock Cafe in Hurgada, hier kun je ook goed eten.

  • Sunweb tip

    Tip van
    Maikel & Esmée
    Toegevoegd op
    16 Juli 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Snorkelen of duiken is natuurlijk een must om in egypte te gaan doen. Bij de quad safari moet je niet denken aan een snelle rit door de woestijn... Hierbij is het in een rijtje achter de egyptenaar aan die niet al te hard gaat. Bij ziekte: Koop "antinal" in egypte (omgerekend ongeveer 1 euro). Werkt perfect!!! (bij terugkomst bleek dit een antibiotica te zijn) Taxi in het hotel (is ietsje duurder dan aan de weg) is goed geregeld (wel afdingen natuurlijk) Vergeet niet dagelijks een bezoek te brengen aan de waterdokter!!!

  • Diversen

    Tip van
    Jolanda
    Toegevoegd op
    6 Juli 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Voor wie bang is om te duiken, Ik vond dit dood eng om te doen, maar heb dit, onder begeleiding met een nederlandse duikschool toch geprobeert, en heb ik de ervaring van mijn leven gehad. Dus wil ik de tip meegeven, durf je niet maar wil je dit toch proberen, ga eerst even snorkelen, en ga het dan toch doen, maar niet met een egyptische duikschool, en je zult zien dat het fantastische ervaring van je leven wordt.

  • Eten en drinken

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    3 Juli 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Het egyptische restaurant Marhaba op het resort Hilton Long Beach is niet inclusive maar absoluut een aanrader. Heerlijk eten aan zee, lekker rustig en goede service. Ook niet duur overigens. 40e pp voor een 3 gangen diner incl wijn.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    2 Juli 2008
    Reisgezelschap
    met vrienden

    Luxor is mooi en leuk om te zien, alleen erg heet overdag 40 45 'c hou daar goed rekening mee.(hoedje, water).

  • Diversen

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    2 Juli 2008
    Reisgezelschap

    Bij het boeken van een taxi naar sakkala betaalde ik niet meer dan 30 pond voor een rit vanuit hotel, en vanuit stadje 25 pond, let wel op, veel taxi chauffeurs weten niet waar het is, ook al zeggen ze van wel. Zodra ze weten dat het wat verder uit de stad ligt, willen ze de prijs verhogen, niet doen voetbijstuk houden en anders zeggen dat je anders een andere taxi neemt, werkt altijd.

  • Winkelen

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    30 Juni 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Voor souveniertjes kan je beter naar de New straet is hurghada gaan want daar heb je grote souvenier winkels waar je niet hoeft af te dwingen ze hebben daar vaste laage prijzen. Het is daar ook veel mooier en netter dan centrum hurghada.

  • Excursies en bezienswaardigheden

    Tip van
    José Menting
    Toegevoegd op
    30 Juni 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Wij hebben vrienden in Hurghada en omgeving die ons dit jaar de bijzondere plekken hebben laten zien maar ik raad iedereen aan ga niet op stap zonder je enigszins te verdiepen in de cultuur en de aard van de mensen daar.

  • Diversen

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    25 Juni 2008
    Reisgezelschap

    Zorg bij aankomst voor voldoende euro's, in tegenstelling tot wat geadviseerd was. De banken leveren niet altijd Egyptische ponden als je ze nodig hebt, m.n. op vrijdag, euro's zijn overal welkom. Excursie starwatching zeer de moeite waard, evenals de trip naar Luxor.

  • Stranden

    Tip van
    Reiziger
    Toegevoegd op
    25 Juni 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Zorg voor waterschoentjes, de stranden en zeebodem ligen veel kiezels.

  • Winkelen

    Tip van
    Jth Levels
    Toegevoegd op
    25 Juni 2008
    Reisgezelschap
    met partner

    Graag verwijs ik in Hotel Le Jardin Resort naar Silver Land!! erge leuke sieraden voor een leuke prijs je kunt beetje afdingen maar hij ligt al niet aan de hoge prijs! Had hem beloofd deze winkel aan te prijzen omdat hij wat bekendheid wil krijgen. Hij vermaakt alles voor je kleiner-groter. En erg naar tevredenheid! Dus bij deze Silver Land!!

Aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor deze accommodatie.


Weer morgen

Om Sunweb.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies. Wijzig cookie instellingen